• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kiyafetim...

Neyi anlamadıniz?
Bu denli muhafazakâr olup göbek açık giyen biriyle ilişki yaşayan bir sevgiliye sahipsin.
Bence çok farklı değil durumları.
Benim erkek arkadaşım ile konuştum ve birbirimizi sevdigimiz için sorun etmiyor benim anlamadığım sana giydirmeuip bikinili kızların içine gitmesi bizim durumlar çok farklı tatlım siz hiç mutlu olamazsiniz yorumları ookursan daha iyi anlayacaksin

Muhafazakar kesimde yeni bir trend başlamış. Muhafazkar olmayan kızlarla ilişki yaşayıp, aşık edip değiştirmeye çalışıyorlar. Bunu bilinçli olarak yapıyorlar, toplantılar falan oluyor bunun üzerine konuştukları. Eli yüzü düzgün, yakışıklı, sempatik çocuklara veriyorlar bu görevi genelde. Sevap point kasıyorlar sanırım.
Şaka yapıyosunuz:anne:

Benim erkek arkadaşım ile konuştum ve birbirimizi sevdigimiz için sorun etmiyor benim anlamadığım sana giydirmeuip bikinili kızların içine gitmesi bizim durumlar çok farklı tatlım siz hiç mutlu olamazsiniz yorumları ookursan daha iyi anlayacaksin
O kişi ben değilim :)
Ben sorguladığın bakış acisinin aynısını gördüm sevgilinde ama sen göremiyorsun.

3 ayda sana bunları yapan adamla bakkala bile gidilmez!

Paşam Bodrum' a tatile gidiyor, pes valla.

Simdi suraya bişeyler yazıcam ban yicem ama yınede yazıcam:lülülü:
Bizim (bazı) insanlarımız tesettur diyince saldım cayıra mevlam kayıra oluyo.
Sacına basına onem vermeyen,yuzune kasına,gozune,bıyıklarını Allah yarattı diye almayan insanlar bilyorum.Parfum kullanmıyor vatandas.Neymiş efendim Allah'ın yarattıgıymiş.Yani o (bazı) acıklarda olmasa ne bir guzellik,ne bi guzel koku,nede guleryuz görebilicez.Hic biseyden haberimiz olmayacak.Eee adam bakıyo napsın.E görmemiş.
Ya bugun yasadım.Kadın yanından geciyo.Artık Allah ne verdiyse... O koku.
Bizim bu kafa yapımızı degiştirmemiz lazım.Yenilikçi olmamız lazım.''Nasıl daha ileri gidebilirim,nasıl muhtac insanlara faydalı olabilirim,kendimi nasıl degiştirebilirim,yeni yerler,yeni insanlar...Nasıl nasıl nasıl''Velhasılkelam:KK69:

Muhafazakar kesimde yeni bir trend başlamış. Muhafazkar olmayan kızlarla ilişki yaşayıp, aşık edip değiştirmeye çalışıyorlar. Bunu bilinçli olarak yapıyorlar, toplantılar falan oluyor bunun üzerine konuştukları. Eli yüzü düzgün, yakışıklı, sempatik çocuklara veriyorlar bu görevi genelde. Sevap point kasıyorlar sanırım.
Bence siz karsilastiginiz birkaç kisiyle bu fikre varmissiniz.Yuzde yetmişi muhafazakar bir çevrede yaşıyorum hiç boyle amaci olan insan görmedim duymadimda. Konu sahibine gelince bu adam la evlenirseniz siz kapanana kadar diretir gibi geliyor bana.Daha çok taze bi iliskiniz var çok iyi dusunup karar vermek lazim. Evlilik karsilikli anlayisla yürür yalniz siz anlayisli olursaniz degil.

Bence siz karsilastiginiz birkaç kisiyle bu fikre varmissiniz.Yuzde yetmişi muhafazakar bir çevrede yaşıyorum hiç boyle amaci olan insan görmedim duymadimda. Konu sahibine gelince bu adam la evlenirseniz siz kapanana kadar diretir gibi geliyor bana.Daha çok taze bi iliskiniz var çok iyi dusunup karar vermek lazim. Evlilik karsilikli anlayisla yürür yalniz siz anlayisli olursaniz degil.

O toplantılara katılan oğlu olan bir teyzeyle karşılaştım. Videolarını falan izletti. Hiç öyle birkaç kişi gibi görünmüyorlardı açıkçası.

:KK70:
O toplantılara katılan oğlu olan bir teyzeyle karşılaştım. Videolarını falan izletti. Hiç öyle birkaç kişi gibi görünmüyorlardı açıkçası.
Onlarınki hep can sıkıntısından işgüzarlık yapan tipler.Neyse sizde uzak durun teyzelerden

:KK70:
Onlarınki hep can sıkıntısından işgüzarlık yapan tipler.Neyse sizde uzak durun teyzelerden

Çok işim olmaz teyzelerle zaten, yanlışlıkla düştüm aralarına.
Toplantı yaptıkları videoyu izledim ama tahammül edebildiğim kadar. Belki cemaatler, tarikatlar falan filanla ilgili bişeydir. Sizin çevrenizdekilerde yoktur da bir topluluk böyle bir misyon edinmiştir kendine.

Seviyosan ayrılma tatlım sonra orta yolu buluyorsunuz çünkü. Çok katı olsa oraya tatile gitmezdi

O kişi ben değilim :)
Ben sorguladığın bakış acisinin aynısını gördüm sevgilinde ama sen göremiyorsun.
İyi de uzun süredir beraberim ben :) senin gibi kısa süre değil ve yakında nisan olacak senin bu durum imkansız ;)

İyi de uzun süredir beraberim ben :) senin gibi kısa süre değil ve yakında nisan olacak senin bu durum imkansız :KK66:
Yahu o kişi ben değilimmm:işsiz::KK70:
Ben forumun bir garip üyesiyim.
Tamam cinim sana mutluluklar farklı teldeyiz:KK45:

Zamanla sıfır kollu giymeleri yerini uzun etek giy Pantalon giymeye bırakacak. Sonra aslinda kapansam diyecek.
Bir erkek için tüm hayatını değiştir!ek istiyor musun?
O kendi gibi kalirken hep taviz veren taraf olmaya hazır misin?
Gerçekten zor bir hayat olur bence qyril dusunme bile mutlu olamazsın.

Arkadaşlar merhaba. Direk konuya gireyim. 3 aylık bir ilişkim var, size erkek arkadasimi biraz anlatayim. Kendisi biraz daha muhafazakar ailede yetiştiği için oturaklı, çalışan, 3-5 arkadasi disinda gece hayati vs.olmayan, sevgisini kolay kolay belli edemeyen etse de bana yeterli gelmeyen biri. İlişkimizin en başından beri benim kiyafetimi her zaman problem etti. Tayt giymemi, sifir kollu giymemi, dar giyinmemi, dizustu etek giymemi istemedigini kesin bir dille soyledi ancak ben her seferinde bunun benim hayatim olduğunu ve değiştirmek istemedigimi onun daha ilimli olmasi gerektigini soyledim. Ancak o bunu aşılması guc tabular olarak gordu. Benimle ciddi dusundugunu soyluyor ancak ailesine vs.hic bir sey soylemiyor ya da bir girisimi yok bu yuzden beni mi siniyor diye düşünüyorum. Fazla çalıştığı icin bana zaman ayıramıyor yani cok sık gorusemedik hic hep bir ozlem vardı ve haftaya cok yogun bir tempoyla calisacagini bildigi halde bu hafta 3 tane kendi gibi arkadaşıyla bodrumda bir hotele tatile gitti. Yani benim bikini giymemi istemeyen adam bikini giyen kadinlarin icinde gayet de mutlu dolanabiliyor -bu durum benim icin cok normal ancak kendi kafa yapisi bikiniye tersse neden kendiyle çelişiyor-
Guzel şeyler hissettim ve sevmiştim. Ancak aramizdaki etnik koken farki, onun ve ailesinin bize gore cok daha muhafazakar olmasi, aramizda eğitim seviyesi olarak benimkinin bir tik daha yuksek olmasi, fazla ataerkil dusunmesi beni hep düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Ayril gitsin daha uc ay olmus zaten simdiden herseye karisiyor seni degistirmeye calisiyor evlenince kapanmaya zorlar evlenirken istedigin gelinligi giymene izin vermez orani burani kapat diyee tutturur. Ama suan oldugu gibi kendi bikinili kadinlara bakar arkadaslariya gezer tozar kac kurtar kendini ne emegini ne sevgini ne de zamanini daha fazla bu adama xiyan etme

al sana bizim aile kafası biz bunlara yani bir çoğuna çakma müslüman diyoruz.. kendileri her şeyi yapar eşlerine gelince herbişeyi kısıtlarlar bunlardan ailemde çok fazla var gerçekten fazlasıyla rahatsız edici bence yapamazsın bunu diyen ve ailesi de tesettürlü istiyen bir aileye gelin gitmek sizi çok yorar ne demişler davul bile dengi dengine.. erkek arkadaşınızı tanımıyorum abartmışta olabilirim ama sülalemden çok kişiyi gördüğüm için onuda aynı kefeye koydum yanlışsam kusura bakmayın .

Sevinmeniz gerekiyor ilişkiniz ciddi bir boyut almadan bunları öğrendiğinize. Sizi bu halinizle görüp beğenmiş değiştirme çabalarına girmek ne demek.
Siz şimdi kabul ederseniz dediklerini ileride kapan da der ve sizi zorlar bu konuda. Yapmayın lütfen sizi gerçekten sevip değiştirmeyen biriyle beraber olun. İstediği kalıba girmeyin.

Arkadaşlar merhaba. Direk konuya gireyim. 3 aylık bir ilişkim var, size erkek arkadasimi biraz anlatayim. Kendisi biraz daha muhafazakar ailede yetiştiği için oturaklı, çalışan, 3-5 arkadasi disinda gece hayati vs.olmayan, sevgisini kolay kolay belli edemeyen etse de bana yeterli gelmeyen biri. İlişkimizin en başından beri benim kiyafetimi her zaman problem etti. Tayt giymemi, sifir kollu giymemi, dar giyinmemi, dizustu etek giymemi istemedigini kesin bir dille soyledi ancak ben her seferinde bunun benim hayatim olduğunu ve değiştirmek istemedigimi onun daha ilimli olmasi gerektigini soyledim. Ancak o bunu aşılması guc tabular olarak gordu. Benimle ciddi dusundugunu soyluyor ancak ailesine vs.hic bir sey soylemiyor ya da bir girisimi yok bu yuzden beni mi siniyor diye düşünüyorum. Fazla çalıştığı icin bana zaman ayıramıyor yani cok sık gorusemedik hic hep bir ozlem vardı ve haftaya cok yogun bir tempoyla calisacagini bildigi halde bu hafta 3 tane kendi gibi arkadaşıyla bodrumda bir hotele tatile gitti. Yani benim bikini giymemi istemeyen adam bikini giyen kadinlarin icinde gayet de mutlu dolanabiliyor -bu durum benim icin cok normal ancak kendi kafa yapisi bikiniye tersse neden kendiyle çelişiyor-
Guzel şeyler hissettim ve sevmiştim. Ancak aramizdaki etnik koken farki, onun ve ailesinin bize gore cok daha muhafazakar olmasi, aramizda eğitim seviyesi olarak benimkinin bir tik daha yuksek olmasi, fazla ataerkil dusunmesi beni hep düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
yol yakınken bitir... erkeğin kadından daha eğitimsiz ve yobaz olduğu ilişkilerde kadın kısıtlanmaya sonunda da dayak yemeye mahkumdur. seni zihnen alt edemeyen başka şekillerde alt etmeye kalkışır. daha 3 aylık ilişkide giydiğine vs karışan insan seni malı gibi görüyordur ve 2 gün sonra bu kısıtlamalar aşırıya kaçacaktır. kendi değerini bil. ailesine bir şey söylememesi de çok normal seni istediği gibi yoğurmadan kendi istediği biçime sokmadan karşılarına çıkarmaz. ayrıca yeni bir ilişkin var adam kalkıp 3 sap tatile gidiyor, neden seninle gitmiyor? her yönüyle sıkıntılı çok pişman olursun bence ayrıl.

Akşam yürüyüşe çıkacağız çok dar paça olmayan bir pantolon giydim, üzerine dizin 3 parmak yukarısında tunik. Yürüyoruz bakıp bakıp duruyor tunik nereye kadar çıkıyor diye. Ne bakıyorsun dedim, yarı yoldan geri döndük tabi. 2 gündür küs gibiyiz, konuşmuyor , bende konuşmuyorum. Karşındaki anlayışlı ve ılımlı değilse çok bunalırsın onu giyme, bunu sürme, şöyle oturma vb vb vb. liste uzar gider. Birde bakmışsın ki sen sen olmaktan çıkmışsın.

size, tercihlerinize, yaşam biçiminize, kendiniz olmanıza saygı duymuyor. bu iş olmaz. siz bir bireysiniz, kendi kimliğiniz, karakteriniz, bunca yıldır biriktirdikleriniz var. size "hiç"mişsiniz gibi davranan bir adamla olmaz. kaldı ki ahlakı etek boyunda, taytta arayan adamın içi/ruhu karanlıktır. kendiyle çelişmesine değinmiyorum bile.

Back
X