• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kiyafetim...

Aman at başından gitsin ya...3 günlük adamın nesini tartıp biçiyorsun ?
İsterse dünyanın en yakışıklı en iyi adamı olsun,sana uygun değilmiş işte,bitti gitti.

En uyuz oldugum erkek tipi kendisi yapar ama kadin yapmamali. Ayrica o kadar muhafazakarsa neden o kadar bikinili kizlarin icine girmis kendileri yok canim benim kimse icin degisme neysen o sen onu degistiriyomusun hayir o da degistirmemeli yoksa simdiden evet dersen ipin ucu kacar senden yuz bulup istedikce ister saygi duymayi ogrenmeli yok ogrenmiyosa yol senin diyip kendi kaybeder diyelim :)

Kimse kimseyi değiştiremez hele ki kültürel farklılıklar varsa asla değiştiremez.
Siz özgürlüğünüzden haklı olarak taviz vermek istemiyorsunuz ki zaten taviz verseniz mutsuz olursunuz sevgiliniz de kurallar koyup o kurallara uymanızı bekliyor ki kuralları esnetirse de o mutsuz olacak,yol yakınken dönmek en mantıklısı.Tünelin ucunda ışık görünmüyor çünkü.

Hanımlar konu sahibi geldi..
Hepinizin yorumlari için teşekkür ederim. Beyefendinin tatili daha bitmedi tatili bitince ben de bu konuyu adam akilli yüzyüze konuşup ya beni boyle kabul edersin ya da bu iş biter demeye karar verdim

Ben kiyafete degil de su erkek erkege tatil meselesine takildim. Hic hazzetmem.

bence kıyafettwn şundan bundan önce apaçık bir zihniyet sorunu var. muhafazak elbetteki olabilir o zaman o şekilde bir tatilde ne işi var. muhafazakarlığo yanındaki yöresindeki kadınları kapatıp ama kendi gözlerini daha fazla açmak sanıyor heralde. yani evli değilsiniz nişanlo değilsiniz 3 ay gibi çok kısa bir süredir berabersiniz daha fazla vakit kaybetmeyin. rest çekersenizde belki evlenene kadar roş yapar sonra tam gaz kendi çapında çarpıl düşüncelerine devam eder

Arkadaşlar merhaba. Direk konuya gireyim. 3 aylık bir ilişkim var, size erkek arkadasimi biraz anlatayim. Kendisi biraz daha muhafazakar ailede yetiştiği için oturaklı, çalışan, 3-5 arkadasi disinda gece hayati vs.olmayan, sevgisini kolay kolay belli edemeyen etse de bana yeterli gelmeyen biri. İlişkimizin en başından beri benim kiyafetimi her zaman problem etti. Tayt giymemi, sifir kollu giymemi, dar giyinmemi, dizustu etek giymemi istemedigini kesin bir dille soyledi ancak ben her seferinde bunun benim hayatim olduğunu ve değiştirmek istemedigimi onun daha ilimli olmasi gerektigini soyledim. Ancak o bunu aşılması guc tabular olarak gordu. Benimle ciddi dusundugunu soyluyor ancak ailesine vs.hic bir sey soylemiyor ya da bir girisimi yok bu yuzden beni mi siniyor diye düşünüyorum. Fazla çalıştığı icin bana zaman ayıramıyor yani cok sık gorusemedik hic hep bir ozlem vardı ve haftaya cok yogun bir tempoyla calisacagini bildigi halde bu hafta 3 tane kendi gibi arkadaşıyla bodrumda bir hotele tatile gitti. Yani benim bikini giymemi istemeyen adam bikini giyen kadinlarin icinde gayet de mutlu dolanabiliyor -bu durum benim icin cok normal ancak kendi kafa yapisi bikiniye tersse neden kendiyle çelişiyor-
Guzel şeyler hissettim ve sevmiştim. Ancak aramizdaki etnik koken farki, onun ve ailesinin bize gore cok daha muhafazakar olmasi, aramizda eğitim seviyesi olarak benimkinin bir tik daha yuksek olmasi, fazla ataerkil dusunmesi beni hep düşündürüyor.
Sizce ne yapmalıyım?
kadının onu gıyme bunu gıyme dıye erkegın yonlendırmesınee karşıyımm ..
kadının beynı yok mu , dusunemıyor mu ?
ılıskınıze olan yorumum sen evde oturup , alıstıgın gıyım kusam yasam tarzını unutup bu sekılde hapıs hayatı yasayıp
sevgılın gezıp tozup ben erkegım gıderım kafasında olacak ve sen bu durumdan hosnut olup bır omur boyu bununla varım dıyorsan evet ılıskıne devam et..

kadının da erkegınde bastan kuraları olup kendınden - kısılıgınden cıkmaması gerekıyor kı mutlu bir ilişki olsun :)

Hanımlar konu sahibi geldi..
Hepinizin yorumlari için teşekkür ederim. Beyefendinin tatili daha bitmedi tatili bitince ben de bu konuyu adam akilli yüzyüze konuşup ya beni boyle kabul edersin ya da bu iş biter demeye karar verdim

Tek problem kıyafetinize karışması değil ki. O arkadaşlarıyla tatil yapabiliyorken siz aynısını yapamıyorsanız o da sorun. Yine de siz bilirsiniz tabii.

ben de bunu anlamıyorum begenmeye gelince tayt giyeni mini etek giyeni makyaj yapanı beğeniyorlar ama evlenmeye gelince tesettürlü olanı istiyorlar
yanlıs anlasılmasın her ıkısıne saygım var ama madem o sekılde gıyınen bırını ıstıyor öle biriyle konussun en basta
nıye olanı değiştirmeye çalışıyorlar ki
baslari ayri g.tleri ayri oynuyor daa ondan

Ya madem düşünce yapısı bu düşüncesine uygun biriyle görüşsün.Neden insanları değiştirmeye çalışıyorlar anlamıyorum.Ki bir insan başkası istediği için bir şeyler yaparsa mutsuz olur bir süre sonra

bu kıyafet konusunu konuştuk, gerçekten artık istediğim gibi giyineceğim konusunda hemfikiriz. ancak cok sağlıklı bir ilişki olacağı gözükmüyor

Ayrıl yahut ayrılma demem ben.
Simdi biz burda ayrıl deriz sen ayrıldıgına pişman olursun felan o sorumluluğu almam. Sen icine dön ve düşün bu adamla oldu ki evlendin evlilikte bunlara katlanabilir misin ?
Benimde böyle bi iliskim vardı biteli baya oldu. Aşırı kıskançtı. Hani yandan çanta yakarız ya boynumuza o çantanın kemeri göğüs aramıza girer genelde yok efendim erkekler bana baksin diye öyle yapiyor musum bilerek yapiyor musum düşün kiskancligin hastalik evresi. Iyi ki bitmiş diyorum ve oyle bi ilişkim olduğu icinde cok pismanim kendimi değersiz bi duruma sokmuşum.

Uyuşabilir misiniz uzlaşabilir misiniz bilemiyorum tabi ki olmaz deriz belki olur.
Ama giyim konusunda benim babam da öyle,erkek arkadaşım da öyle. Ben zaten büyürken nerde ne giyeceğimi öğrendim,ben babamın görmediği yerde tutup uygunsuz giyinecek değilim.Bunu erkek arkadaşıma da aynen böyle anlattım,ben nerde ne giyeceğimi bilirim dedim kesin bir dille ve sakince. Önceleri biraz bozuldu,oralı olmadım.Artık sadece "hayatım yakan/belin açılmış düzelt istersen" diyebiliyor,e desin tabi hepimizin üstü başı bozulabiliyor.
Kısacası taviz verme,sen zaten nerde ne giyeceğini nasıl oturup kalkacağını bilirsin.Muhafazakarlık ve ataerkillik elbette giyimle sınırlı değil,seni robot gibi istediğince yönlendirmekte ısrarcı olursa,"erkek adam şöyle yapar kadın dediğin böyle olur" gibi bir zihniyetteyse sen de anlarsın ki uzlaşılmayacak,orta noktada anlaşılamayacak

adam baştan senin nasıl giyinmek istediğini yada istemediğini söylemiş üstelikte kararlı bir şekilde ve senin değişmen için
sana fırsat vermiş aynı zamanda sen onun seni böyle kabul etmesi için fırsat vermişsin ama ne o kararından vazgeçiyor
ne de sen onun için fedakarlık yapabiliyorsun ikiniz de ortak nokta da uzlaşamıycak sanız ortada ne kadar büyük sevgi varsa da ayrılık en doğru karar olur çünkü zaten sonu ayrılık olur

bu kıyafet konusunu konuştuk, gerçekten artık istediğim gibi giyineceğim konusunda hemfikiriz. ancak cok sağlıklı bir ilişki olacağı gözükmüyor
Benimde eşim sevgiliyken kıyafetlerime karısırdı açıklaması herzaman yanında olamıyorum ben yokken aklım kaliyor evlendikten sonra istediğin gibi giyinirsin derdi ki kendisi muhafazakar ailede büyümüş şimdi istediğim gibi giyiniyorum eğer böyle düşünüyorsa devam et ama ben seni kapatırım dışarda ki açık kadınlara bakarim diyen tiplerdense arkana bakmadan kaç derim evlenince daha da fazlasını istiyor böyleleri

Çok zıtsınız. Benim fikrim siz kendinizi bildiğiniz sürece istediğinizi giyersiniz kimse buna karışamaz.

Az önce gördüğüm "2. Kez bitişe geldik" konusu tam size göreymiş bir bakın derim..

Back
X