Benim kiyafetim...

Benzeri bir durum yaşadım malesef, flört aşamasında kaldı tabi çıkmadık bile,ben böyleyim beni olduğum gibi kabul et dedim belki zamanla değişirsin dedi yüzsüzlüğe bak ya :/ dedimki belki sen zamanla değişirsin yok ben değişmem dedi peki dedim o zaman,başlamadan bitti biteli de 4yıl falan oldu iyiki de bitmiş, böyleleri hep senden fedakarlık bekliyor nedense iş kendine geldi mi yok ben değişmem kafasındalar bence yol yakınken bitirmelisin kafa yapınız uymuyor anladığım kadarıyla

Bastan soyluyor.
Eger yapabileceksen devam et. Ama baskilari ve giyim tarzi, yasayis tarzi bana gore degil dersen ayril.
Sonra ileride degistiririm.nasilsa diyip evlenme. Yoks aburada cok konular acarsin. Birbirimize uymuyoruz kilik kiyafetime karisiyor diye...

Eger dedigi gibi biri oalcaksaniz devam edin, belliki o seni boyle kabul etmiyor.ya o seni boyle kabul edecek, yada sen onun istedigin gibi biri olacaksin. 3. Seçenek ise ayrilik.

Sevgiliyken tayt giydirmeyip, evliyken şort giydireni görmedim hiç. Hatta bu tip daha da abartır ben de şort diyorum, kısa kolluya bile karışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…