Güzel ve doğru söz vardır
Erkekler kadınla değişmez diye evlenirler
Kadınlar erkekle değişir diye evlenirler
Kadın değişir erkek değişmez
Erkek basit ve algılama yeteneği daha sığ bir varlık, ruhsal derinliği ve hayat görüşü de o oranda komplşkasyonsuz ve basit, dolayısıyla öğrenme ve değişme yeteneğide.
Futbolun karşısına otursun arkadaşlarıyla geyik yapsın karnı tok sırtı pek olsun fazla birşey istemez mutlu olmak için. Genellikle önem derecesi ne olursa olsun konuları sadece 5 dk. analiz eder ve çoğunlukla yanlış sonuca varır ve o yanlış sonuç ve karar ile hareket edince detayıyla karar alan, öncesini sonrasını daha ince düşünen biz kadınları çileden çıkarır işin kötüsü biz neden çileden çıktık onu da anlayamaz.:1shok:
Kadın ise daha detaycı ve karmaşık bir varlık her dakika ruh hali, duygu ve düşünceleri değişim gösterir. Buna ayın hareketleri, mevsimler, hormonları ve enzimleri, o an kafasına taktığı günlük konularda eklenince kadınların işi daha zor oluyor. kadınların en büyük mutsuzluğu anlaşılamamak, hakettikleri ilgi, anlayış, şefkat ve sevgiyi bulamamak.
Şöyle düşünsek nasıl olur ?
Kadına erkeği evrensel olarak bir işçi olarak gönderdiler, kadın ihtiyaçları belirleyecek, karar alacak, erkek fiziksel gücüyle, pratik çözümleriyle, az detaycı olduğu için hızıyla kadına yardımcı olacak.
Bu düşüncenin ve modelin tam zıttı bir toplum yapısı olan erkeğin sözü geçen bir toplum düzeninde kadınlar erkeklerin duyarsızlıklarından, anlayışsızlıklarından sürekli şikayet edip duracaklar. Zaten her ülkede durum apaçık ortada, bu şekilde yürümüyor.
Erkeğinizi sanki o istemiş te olmuş gibi yönetin sevgili hanımlar. Kadın doğuştan erkekten kat kat akıllı ve duyarlı, sevecen ve sevgi dolu bir varlık. İstisnalar kaideyi bozmaz, arada çok duyarlı erkekler ve hödük kadınlar da çıkar.
İnce ince sabırla yönlendirin bırakın adam kendi karar verdi sansın öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
İşte evlilik böyle bir şey galiba,bekarken üfff be seninle mi uğraşcam deyip rest
çekebiliyoruz da evlenince laf söylenmiyor.
En iyisi kulağını tıkamak sanırım.Çünkü gereksiz bir parlama yapmış.
Öyle pasaklı gezince seviyorsa bir de öyle dene istersen.Sakallı,bıyıklı,kaşlı boyasız
yıpranmış karşısına çık da belki dank eder.
bu saatten sonra değişmesini bekleme bence.:1no2:sadece kendini yıpratır sinir küpü olur çıkarsın-tatlicadiarzu-.benim eşimde nişanlılık döneminde öyleydi.nereye gitsem izin almam gerekiyordu.baktım olmayacak bende ona aynısını yaptım.benden habersiz biyere gittiği zaman burnundan getirdim:mymeka:.bana yaşattıklarının bin türlüsünü yaptım.şimdi 5 yıllık evliyim.asla 'gidebilirmiyim' demiyorum. 'yarın arkadaşa gidiyorum' diyorum mesela.o da aynı şekilde davranıyor.karşılıklı menfeaat ilişkisivereliniortak.
keşke en baştan ipleri eline vermeseydin.ama benim yaptığım gibi yapabilirsin aslında bi dene belki o da senin neler hissettiğini anlar.fisfisfis
beyefendı benımle konusmuyor ya...alt katta annesı bılyorsunuzdeur artık.uyandı sabah bı cay ıctı hıc konusmadan asagı ındı...sonra ıse gıdecek geldı yıne hıc konusmadan ustunu gıyındı yıne su an asagıda bırazdan ordan ıse gıdecek.canı sıkılınca asagıda...ee beneımde canım sıkkın ben sımdı anneme gıdıyorum desem bır suru sey...yada onu bırak gıdeyımmı bıle desem gıt demez asla ...dırek verecegı cevap sudur ne yapacan orda...
ah be arkadaşım ne kadar deyişik bi kişilikmiş senin eşin hepimiz kocaman insanlarız tartışabilir anlaşamadığımız konular olabilir ama ne o öyle annesinin yanına inmesi falan normalde insin ama tartıştınız diyemi annesinin yanına kaçıyo 6 yıllık evli olduğunuza göre yaşı genç deyildir ama eşinin babası hayyattamı
Dolphins kardeş bence onu kendi haline bırak konuşmuyorsa konuşma birşey soruyorsa yarım yamalak cevap ver bir süre üzerine düşme gerekmedikçe muhatap olma bana kalırsa çok şımartmışsın biraz böle devam et sabırlı ol düzelmek zorunda kalacak evde huzurun bozulmasın diye uğraşıyorsun eminim ancak biraz huzursuz edersen huzurlu olursun inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?