Benim kocam niye byle?

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
merhaba...ya artık evlenelı nerdeyse altı yıl olacak ama bu adamın takıntılarımı desem...degısmedı ıste..dun kuafore gıdecem uzerımı gıyındım.benı dedım ıse giderken dolmusun oraya bırak ordan gıderim.neymıs efendım kıme sormusum nıye gıdıyormusum hıcbı yere gıdemezmişim...hemde bagırarak..annesının falan duyacagı sekılde onların yanında..tamam dıyorum bagırma vde konusuruz..yok anlamıyo..ama konunun komıklıgıne bak ya...altı ustu bı kuafore gıdecem..enıde sonunda gıttım ama beyfendı benımle kus.konusmuyo..neymıs yanı kendı kafama gore karar vermısım ..bıktım ya..bı yere gıdecegım zaman bunun tepkısı ne olur dıye bın edefa dusunyorum.artık nasıl davranav-cagımı bılmıyorum.yoruldum.ıdare ıdare..valla yoruldum.bana kaprıs yapıyo sımdı ya...madem oyle bendfe konusmuyorum ama nereye kadar yıne bır yere gıdecek olsam nıye gıdıyorsun gıtme ne gerek var...bırsuru sey..sızce nasıl yaklasmalıyım bu adama ben.varmı kocası boyle takıntılı olan

evleneli nerdeyse altı yıl olacak demişsiniz.

bundan sonra değiştirmek için uğraşmayın derim..kabul etmeniz lazım.kendiniz diyorsunuz hep idare ettim diye yani artık olan olmuş..

ta en baştan oluyo böyle değişimler..

benim esiminde vardir boyle sacma sapan cikislari bende artik sadece gidecegimi soyleyip cikiyorum ilk baslarda suraya gidebilirmiyim vs dedim simardi sanirim birgun kafama dank etti artik ben suraya gidiyorum diyip gidiyorum bir iki surat asti bakti takan yok sesi cikmiyor

ayy Allah sbaır versin arkadaşımm
bence artık surat asmasına takılma bırak o bi köşede istediği kadar assın suratını..

bu saatten sonra değişmesini bekleme bence.:1no2:sadece kendini yıpratır sinir küpü olur çıkarsın-tatlicadiarzu-.benim eşimde nişanlılık döneminde öyleydi.nereye gitsem izin almam gerekiyordu.baktım olmayacak bende ona aynısını yaptım.benden habersiz biyere gittiği zaman burnundan getirdim:mymeka:.bana yaşattıklarının bin türlüsünü yaptım.şimdi 5 yıllık evliyim.asla 'gidebilirmiyim' demiyorum. 'yarın arkadaşa gidiyorum' diyorum mesela.o da aynı şekilde davranıyor.karşılıklı menfeaat ilişkisivereliniortak.
keşke en baştan ipleri eline vermeseydin.ama benim yaptığım gibi yapabilirsin aslında bi dene belki o da senin neler hissettiğini anlar.
fisfisfis

Allah yardimciniz olsun kendini annesine karsi kanitlamaya calisan bir erkek modeli..Yalniz hersey sizin elinizde esinizi gercekten cok seviyorsaniz biraz daha ozveride bulunup onu egiteceksiniz..Karsilikli herseyinizi paylasmayi,iletisim kurmayi..zamanla olur,herkesin evliliginde bu veya buna benzer sorunlar oluyor zamanla hersey yerine oturuyor..Herseye cok takilmamak lazim..biraz karsilikli empati yapabilseniz ne guzel olur..

İşte evlilik böyle bir şey galiba,bekarken üfff be seninle mi uğraşcam deyip rest

çekebiliyoruz da evlenince laf söylenmiyor.

En iyisi kulağını tıkamak sanırım.Çünkü gereksiz bir parlama yapmış.

Öyle pasaklı gezince seviyorsa bir de öyle dene istersen.Sakallı,bıyıklı,kaşlı boyasız

yıpranmış karşısına çık da belki dank eder.

canım sagol yazın cok guzel.ama bazen oyle yapıyorum senın dedıgın gıbı..onun kararı olmus sanıyor ama aslında onu kendı ıstegıme gore yyonlendırıyorum.bırkac gun oncesoyleyerek gıbı...ama bu her zaman olmuyor.o bu sefer daha cok sımarıyor beneım ıstedıgım oluyor dıye...bırde yoruluyorum ya..bır degıl ıkı degıl hepaynı..

yok be canım..denedım..onun sorunu bıryere gtmem kuafor olayı degıl..ama onudadenedım bak kasımı aldıracam dedım ya...sankı bunu bıle soylemelıyım ama onada sen her sekılde guzelsın dıye yanıtladı..yada ben senı gotururum...yanı o goturunceye kadar ben pasaklı gezecem...bıde cok komık bı lafı var....ne yapacaksın kuaforde...hey allahım ya...

aynı soyledıgın gıbı yaptım nıye gıdıyorsun baska zaman gıt..falan hepsını yaptım ama adam cok tuhaf yanı oyle arkadas ortamı yok ev ve ıs...butun gunu boyle gecıyor.onu yapacak bı ortamım yok yanı.ben ondan daha sosyalım.ne yapacagımı sasırdım

beyefendı benımle konusmuyor ya...alt katta annesı bılyorsunuzdeur artık.uyandı sabah bı cay ıctı hıc konusmadan asagı ındı...sonra ıse gıdecek geldı yıne hıc konusmadan ustunu gıyındı yıne su an asagıda bırazdan ordan ıse gıdecek.canı sıkılınca asagıda...ee beneımde canım sıkkın ben sımdı anneme gıdıyorum desem bır suru sey...yada onu bırak gıdeyımmı bıle desem gıt demez asla ...dırek verecegı cevap sudur ne yapacan orda...

ah be arkadaşım ne kadar deyişik bi kişilikmiş senin eşin hepimiz kocaman insanlarız tartışabilir anlaşamadığımız konular olabilir ama ne o öyle annesinin yanına inmesi falan normalde insin ama tartıştınız diyemi annesinin yanına kaçıyo 6 yıllık evli olduğunuza göre yaşı genç deyildir ama eşinin babası hayyattamı

hayatta canım annesıde babasıda hepsıde...zaten yolun basını onlar cekıyor.kocam anne babadan oyle gormus.kayınvalıdemı hıcbır yere gondermezmıs kocası...

evet canım kuslugu hıc sevmıyorum karı koca arasında kusluk olurmu hıc cocukmuyuz bız.bence hersey konusulmalı ve halledılmellı.ama olmuyor ben konusmaya basladıgım an kalkıp baka odaya gecıyor ya.ama artık dedıgın gıbı yapıcam bende konusmayacagım.o nasıl davranıyorsa yanı konusmamzlık degılde soguk davranıcam bakalım anlasın.

sanki gece eğlencesine gidiyosunuz gibi davranmış eşiniz. belki ailesinin yanındayken "bakın benim sözüm geçiyor burda" demeye çalışıyordur onların yanında bağırmasıyla.

başa gelmeden anlaşılmaz tam ben eşime sormadan bütün gün gezsem akşam şunu şunu yaptım desem yeter, senin durumunda olsam büyük bi rest çekerdim hayat bu şekilde çekilmez çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…