Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CADIARZU
napalım biz şimdi?
Hadiyin yaa sizdeee benim kocam yapmazz benimm kocamm aldatmazmışş...
Kendinizi kandırırsınızz anca böyle...
Bu kadar büyük niye konuşuyorsunuz ki anlamıyorum yani...
insanlar çiğ süt emmiş derler ya aynen öyleee nasıl bu kadar emin oluyorsunuz yapmıcağına ?
Büyük lokma ye büyük laf konuşma derler..Sizdee büyük konuşmayın...
Her zaman aralık kapı bırakın ki böyle bir şeyle karşılaştığınızdaaaa büyük bi yıkım olmasın...
Ben hiçbir zaman eşim sevgilim beni aldatmaz demem diyemem.Şimdiye bu kadar böyle bşi olmadı ama bundan sonra olmicağının garantisi var mı ?
Sizin eşlerinizin böyle bir şey yapmıcağına dair garantiniz var mı?
Yok ..
Ayrıca allah korkusu var diyosunuzdaaa ne insanlar gördümm allah korkum var deyipte neler yapıyorlar...
Demek kocalarımızı bizden iyi tanıyorsun vay be:1shok:
Benim kocam da yapmaz kendine ve bana saygısı hariç bu dünyanın öteki tarafı olduğu bilincinde![]()
ben aşık olursa gider dediğim için cevap vereyim..
hayatın insana ne getireceği belli olmaz...
demek istediğim eşim iki insanı birden idare etmez..
ya da tek gecelik ilişkiler yaşayıp geçici tatminlerle ömrünü katletmez..
beni değil kendini aldatmaz yani...
mutsuzsa da gider benden...
canım benim
diyorum ki ben
aşık olana kadar siz ne yapıyor oluyorsunuz?
aynı yatağı paylaşan insanlarsınız
eşler en ufak değişimi bile algılar..
bunu söylemek istedima.s.
ha ha ha :roflol::roflol::roflol:benım esımde asla yapmaz! yanında cırılçıplak bır kadın soyunsa dönüpte bakmaz eminim!
KK'da pek çok aldatma hikayesi okudum bunca zaman, ve çevremde pek çok kere duydum aldatma olaylarını...şunu farkettim " ona güveniyordum, nasıl yapar, şok oldum, böyle değildi, inanamıyorum, yapmazdı...dı........."
" kadın 9 nefislidir dokuzuna da sahip çıkarda ,erkeklerin tek nefsi vardır ona sahip çıkamaz. "...ilk evlendiğim zaman büyüğüm bir teyzeden duymuştum bunu. bu zamana kadar eşimin hiçbir yanlışını görmedim, ama asla yapmaz demiyorum. (ki çevremden, ailemden hep şunu derler herkes yapar senin eşin yapmaz) ...Allah ta şaşırtmasın..........:Saruboceq: