Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bir soru .Neden derseniz 20 yıldan fazla süredir evliyim .Sorsalar eşim beni hiç aldatmadı derim ,gerçekten böyle bir şey olmamıştır ,olsaydı anlardım .Bazı insanlar vardır derler ki " aldatmayan erkek yoktur , her erkek aldatır " ben bu fikre katılmıyorum .Benim eşim yapmamıştır diyorum :)) Ama bu ona yüzde yüz güvendiğim anlamına gelmez .:jeyyar:Acaba eline bir fırsat geçse yapar mıydı kötükedihüso? Yani onu başatan çıkarmaya çalışan güzel bir hatun olsa acaba elinin tersiyle itermiydi ?kafamçokkarıştı
Çünkü öyle örnekler gördüm ki ," kocam asla aldatmaz" diyen insanların aldatıldığına şahit oldum :1no2:.İçinde Allah korkusu olan insan aldatmaz demişler ama Allahın adını kullanarak neler yapıldığını televizyonlarda duyuyoruz .Sanırım aldatmayan erkek eşini sevdiği için onu kaybetmekten korkar ve bu nedenle aldatmaz.Yoksa toplum aldatan erkeği "aslanım, kaplanım ne de çapkın zampara adam "diyerek el üstünde taşırsa , toplum onu yargılamazsa , kadın gibi damgalamazsa tabiki aldatır .Niye aldatmasın?![]()
o zamanda ben ondan gidiyorumdur yavaş yavaş...
bilmiyorum diyorum ya soru bu değildi ben soruya göre cevap verdimm...
aldatmayacağına eminim ..
ama diyemem ki benden başkasıyla asla yapamaz...
ikisi aynı şey değil ben bunu anlatamadımm..
birincisi üslubunu düzeltmeni tavsiye ediyorum.burada yazanlar eşlerini tanıdıkları şekilde cevap veriyorlar.bir kadın eşinin temiz nefislimi pis nefislimi olduğunu bilir.ona göre güvenirim veya güvenmem der.büyük konuşup konuşmadığımız ne seni nede başkasını ırgalar.Hadiyin yaa sizdeee benim kocam yapmazz benimm kocamm aldatmazmışş...
Kendinizi kandırırsınızz anca böyle...
Bu kadar büyük niye konuşuyorsunuz ki anlamıyorum yani...
insanlar çiğ süt emmiş derler ya aynen öyleee nasıl bu kadar emin oluyorsunuz yapmıcağına ?
Büyük lokma ye büyük laf konuşma derler..Sizdee büyük konuşmayın...
Her zaman aralık kapı bırakın ki böyle bir şeyle karşılaştığınızdaaaa büyük bi yıkım olmasın...
Ben hiçbir zaman eşim sevgilim beni aldatmaz demem diyemem.Şimdiye bu kadar böyle bşi olmadı ama bundan sonra olmicağının garantisi var mı ?
Sizin eşlerinizin böyle bir şey yapmıcağına dair garantiniz var mı?
Yok ..
Ayrıca allah korkusu var diyosunuzdaaa ne insanlar gördümm allah korkum var deyipte neler yapıyorlar...
tür kadınları derkenCADIARZUşu benim kocam yapmaz lafını sadece tür kadınları kullanırmış biliyomusunuz kızlar erkek bu anam babama bilem güvenmem kocama yine hiç güvenmem en ufak cilvede kayar bu erkek milletinin aklı o yüzden tedbiri elden bırakmamak gerek derim ben ama yaparsada o aybeder benden bişi eksilmez
gerçekten inanç sahibi bir adam aldatmaz.bunun zina olduğunu bilir ve bir anlık zevk için öteki dünyasını yakmaz.baştan çıkacağını anladığı vakit Allah'a sığınır.Çok zor bir soru .Neden derseniz 20 yıldan fazla süredir evliyim .Sorsalar eşim beni hiç aldatmadı derim ,gerçekten böyle bir şey olmamıştır ,olsaydı anlardım .Bazı insanlar vardır derler ki " aldatmayan erkek yoktur , her erkek aldatır " ben bu fikre katılmıyorum .Benim eşim yapmamıştır diyorum :)) Ama bu ona yüzde yüz güvendiğim anlamına gelmez .:Acaba eline bir fırsat geçse yapar mıydı kötükedihüso? Yani onu başatan çıkarmaya çalışan güzel bir hatun olsa acaba elinin tersiyle itermiydi
Çünkü öyle örnekler gördüm ki ," kocam asla aldatmaz" diyen insanların aldatıldığına şahit oldum :.İçinde Allah korkusu olan insan aldatmaz demişler ama Allahın adını kullanarak neler yapıldığını televizyonlarda duyuyoruz .Sanırım aldatmayan erkek eşini sevdiği için onu kaybetmekten korkar ve bu nedenle aldatmaz.Yoksa toplum aldatan erkeği "aslanım, kaplanım ne de çapkın zampara adam "diyerek el üstünde taşırsa , toplum onu yargılamazsa , kadın gibi damgalamazsa tabiki aldatır .Niye aldatmasın?
erkekler sadece daha güzelini bulduğu için mi aldatır sanıyorsunuz?bu kadar cahilmisiniz?dünya güzeli olup adamın ruhuna hitap etmemekte var.bir dolu laf yazmışsınız ama boşuna.evli değilim...
ama benim kocam yapmaz diyebilecek kadar cahil cesaretine sahipte değilim..
ve aranızda yanlız aşık olursa gider diyenler var..
şaşkınlık içerisindeyim
eşiniz başkasına aşık olana dek sizinle olan gönül bağında bir farklılık olmaz mı?
birliktelik ve bir ev içerisinde eş olma menfumundan ne algıladığını anlayamadım ben buradaki birçok evli hanımefendinin
yahu ne güzel kadınlar aldatılıyorlar
insanların başlarından neler geçiyor neler..
bunca şeyi yaşayan kimselerde sizin,benim gibi insanlar..
hayatı boyunca ikili ilişkilerinde insnlar birbirlerini zaten aldatırlar
hiç mi eşinizden sakladığınız şeyleriniz olmadı
hiç mi düşüncelerinizi aktarmadan kendi bildiğiniz yoldan yürüdüğünüz olmadı...
bunlarda aldatmaktır
ama sizin takılı kaldığınız yer , cinsel münasebet ,...
erkeğin - dinende - kadındanb farkı nefsine hakim olamamasıdır
ki,erkek yanlızca bu durumu eyleme dönüştürürken hissi düşünmez...
o an tek istediği iki dakikalık boşalma arzusundan ibarettir.ve emin olun bizim kadar komplike düşünebilseler,bunu haltı yemezler.
eşinizle yanlızca siz bir toplum oluşturabiliyorsanız...ne ala...yoksa onu işinden,çevresinden soyutlayamayacağınıza göre bilerek/bilmeyerek bunu tadacaksınız. acı ama gerçek..
erkek egosu..
bizim toplumumuzda erkeklik önündeki çıkıntıyla başladığından,bunun en büyük yankısını da dinlemek durumunda kalacaksınız..
hatta bir şehir efsanesi der ki; karısını seven adam çaktırmadan aldatırlaelaelaelaelae
altına inildikçe içinizi bayan bir mevzu evet senağlama:a015:
zor bir durum
umarım başımıza gelmez
üzülme canım,bize hiç üzülmesengözlerimebaksanabyapmaz diyen arkadaşlara üzülüyorum..
bu kadar güvenmeyin azcıkta olsun şüpheniz olsun kii,
mazalllah aldatıldığınzda daha az yıkılın..
üzgünüm bu konuda iddalıyım her erkek yaparrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
şanslıysak öğreniriz ,onlar şanslıysa hep gizli kalır
akıllı kadın eşine güvense bil bunu ona belli etmez.o ayrı mesele...Aldatmanın Allah korkusu ile hiç ilgisi yoktur ; aksine bu şeytanın işidir... Tek duamız Allah şeytana uydurmasın demek bence...
Allahtan hepimiz korkuyoruz ama büyük küçük günahlar işliyoruz.
Eşine güvenmek çok güzel ama; benim kocam asla yapmaz demek biraz sakat bence...Herşeyden önce evliliği canlı kılan dozunda kıskanlığı bu kadar garanticilik öldürür bence...
Ne kocanızın aldatan erkekleden bir fazlası; ne de bizlerin aldatılan kadınlardan üstünlüğü yok...
Ancak aldatılmadan aldatılma paranoyası yaşamak da işkence bence... Şuan benim kocam nöbetçi evde yok kafamdan bir sürü saçma sapan düşünce geçirmek yerine yeni tanıdığım bu sitede takılıyorm.
'''''Yani testi kırılmadan ne kocanızı dövün ne de kendinizi üzün...'''''
Nede güzel özetlemişsiniz konuyu
Allah korkusu var yapmaz diyenleri hayretle okudum özellikle
Hadi be ordan demek geldi diyenlere..
Erkek egemen olan bir milletiz , bizde erkekler hep el üstünde tutulur , ataerkil bir toplumda yaşamamıza rağmen bunu nasıl der anlamam..
Hiç ihtimal bilemi vermezler..
Birde aşık olması dışında diyenler bile beni şaşırttı..
O adam başka bir kadına aşık olana kadar siz nerdeydiniz ?