• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam yapmaz..

benim eşim asla yapmaz demem çünkü ne yapmaz denilen aldatmalar gördüm,,
ama yaparsa ne olucagını iyi bilir kendisisengözlerimebaksanab
bencede hiç söyleme karısma eger bi şeyler varsa zaten zamanla ortaya mutlaka cıkacaktır sebeb sen olma yani:delphin:

Benim de hemen hemen ayni durum basima geldi. yani arkadasimin esini gördüm biriyle,fakat arkadasim daha önce kocasini yakalamasina ve bu durumu bana anlatmasina ragmen hala benim kocam hayatta yapmaz demekte israr ediyor.Benim annecigimin bir sözü vardi:insan kocasiyla cocugunu övmesin,mutlaka bir yerde rezil ederler insani...

zaten aslasöyleme taraftarında değilim ama gördükce üzülüyorum bişey değil benimde insanlara güvenim kalmıyor.

Kasiyer konusuna gelincede benim arkadaşımın tanıdığı kasiyer kız.sormuş tanıyormusun diye.kızda ara sıra gelir nişanlısına bişeyler alır demiş.bende diyorum kızında belki haberi yoktur evli olduğundan.

nişanlısı olduğunu nereden biliyormuş ki???
belkide yardım amaçlı alıyordur,belkide tanıdığıdır,
inanın bilemezsiniz...belki de gerçek çok daha farklıdır...
hani sanatçı geçinen kesimde kiminle görülse sevgili yakıştırması yapılıyor ya,ki bazıları
gerçekten arkadaşız diyor da inandıramıyor kimseyi...
bırakın kim ne yapıyorsa ,
sonuçta her koyun kendi bacağından asılır...
sevgiler...

İyi de ne bileyim, gördüğünüz erkek kişinin hemen yanındaki bayanlar ilişkisi olduğunu nasıl anladınız?

Kızmayın da yani, herkes herşeyi hemen yakıştırıverir oldu başkalarına..Ayrıntılı birşeyler gördüyseniz ve eminseniz bilemem tabii...

Şunu demek istiyorum, şehir dışında yaşayan patronum 2-3 sene önce, buraya geldiğinde, dönüşte eşine ve kızına birtakım hediyeler alıp götürmek için benden ve diğer kızlardan alışveriş konusunda yardım istemişti, sonra iş yoğunluğu dolayısı ile kendisi iptal etti, neyse konu bu değil..Yani ben patronumla alışverişe gitsem ve oldu ki birisi görse, demek ki, bana ve ona da hemen yakıştırmalar olabilecekti..

İnsanlara ithamlarda bulunurken birkez daha düşünülmeli bence..Sözüm size değil arkadaşım herkese..

arkadasım sonuna kadar katılıyorum sana .zira böyle bir durum benimde başıma geldi .bir gün abim ile ben çarşıda dolaşırken (abim başka bir şehirde yaşıyor özlüyoruz malum bu sebepten beni hala küçük kardeşi gibi görgüğü için birazda samimi yürürüz yoldan geçerken falan elimi tutup gecirir kaydirigubbakcemile3 ) sevgilimin çok yakın bir arkadaşı bizi görmüş.hemen arayıp ispiyon etmiş .birde erkek bu ya dedikoduya bak anında iletmiş .sevgilimde abimle çıkacagımızı bildigi için adamı bi güzel azarlayıp kapatmış telefonu .ya ben haber vermeyi ihmal etmiş olsaydım ya da haber verme geregi duymasaydım hernekadar bana güveni olsada böyle bir şeyi duyan her erkek sinir krizine girer .o yuzden gördügümüz her olayı kendi tahmin ettigimiz gibi düşünmeyelim .:çok üzgünüm: ayrıca bence eşinede anlatma çünkü yapan kurtulur diyen kurtulamaz derler .

alan memnun satan memnun...
kadın belki biliyordur bile aldatıldığını...
kocası suçluluk duygusu içerisinde her dediğini yapıyor da olabilir...
o da her dediğinin yapılması ödülüne karşı sineye çekiyor dahi olabilir...
insanlar inanmak istediğine inanır boşverin...
benim kocam yapmaz demem, bu şekilde demem en azından...
ilişki içinde tükenmişsek gider, ayırır yollarını...
aldatarak ne şiş yansın ne kebap ile devam etmez hayatına...
ben bu kadar eminim eşimden ama gitmeyeceğinin garantisini kimse kimseye veremez...

Büyük konuşmam bu konuda...
Çok sevdiğim erkek için de benim kocam benim sevgilim yapmaz demem diyemem.
Ona güvenmediğim için değil...
Rabbimin büyük konuşana cezası,o söylediği laflı kişiye çevirmesidir.
Hayatın ne getireceği belli olmaz...
Büyük laftan korkarım!

Eşimle çok zor şartlar altında evlendik.Hiç istenilmedim istenmiyorumda halen.
Oğlumun yüzünü daha ailesi görmedi ama benim için hiçte sorun değil.
Çok zorluklar çektim,çok merdivenler çıktım
Aşığım eşime,ama ben bu halimle bile
''Benim eşim yapmaz''demiyorum diyemiyorum:delphin:
Eşime güvenmiyorum anlamına gelmiyor bu,altında çok fazla nedenler var aslında..şakkıdı

Aynı yastığa baş koyduğum, aynı evi, aynı hayatı paylaştığım, öpüp kokladığım, yeri geldiğinde omzunda ağladığım, sevincimi hüznümü paylaştığım, kocam dediğim adama güvenmem bu konuda. Hiçbir zamanda "asla yapmaz" demedim, demem de zaten.

Erkek değilmi, zayıflar, acizler, iradesizler, duygusuzlar.:mymeka:

''Benim eşim yapmaz''demiyorum diyemiyorum:delphin:
Eşime güvenmiyorum anlamına gelmiyor bu,altında çok fazla nedenler var aslında..şakkıdı

Bakıyorumda çoğumuz bunu söylemişiz. "Eşime güvenmediğimden değil" Adıvar sen bir misalsin sadece onun için senden alıntı yaptım. Peki nedir asıl mesele. Karşı tarafamı güvenmiyoruz. Eşe güven varsa demekki gözü kapalı herşeyine inanabilirsin.Erkekler iradesiz, zayıf karakterde insanlar. Ufak bir kıvılcımda karısını aldatmayan erkek nesli dünyada yok arkadaşlar. "Karımı seviyorum uleeeeyn", "hayatta vazgeçmem senden karıcığım" boş laf hepsi. Yeterki başkasından birazcık ışık görsünler. Bu onlar için kâfi.

Bayanlar lütfen kendimizi kandırmayalım.:delphin:

Bende kesinlikle yapmaz diyen bayanların sadece kendini kandırdıklarını düşünüyorum.....

bakıyorumda çoğumuz bunu söylemişiz. "eşime güvenmediğimden değil" adıvar sen bir misalsin sadece onun için senden alıntı yaptım. Peki nedir asıl mesele. Karşı tarafamı güvenmiyoruz. Eşe güven varsa demekki gözü kapalı herşeyine inanabilirsin.erkekler iradesiz, zayıf karakterde insanlar. Ufak bir kıvılcımda karısını aldatmayan erkek nesli dünyada yok arkadaşlar. "karımı seviyorum uleeeeyn", "hayatta vazgeçmem senden karıcığım" boş laf hepsi. Yeterki başkasından birazcık ışık görsünler. Bu onlar için kâfi.

Bayanlar lütfen kendimizi kandırmayalım.:delphin:

harbi doğrusun ya..nie böle bende anlamıyorum..evet ışık görmeleri yeter yapamasalar dahi hayallerini kurarlar.

insan sırtını kime yaslayacak bu devirde bilemiyo..
eş olmak sırtından vurmakla aynı anlamda sanki..
güvenmek..
insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir..
bunu da yitireceksek bizi ne ayakta tutacakki..

insan sırtını kime yaslayacak bu devirde bilemiyo..
eş olmak sırtından vurmakla aynı anlamda sanki..
güvenmek..
insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir..
bunu da yitireceksek bizi ne ayakta tutacakki..

Cevap veriyorum "KENDİMİZ". Bizi yine biz ayakta tutacağız, başkası değil.

Hiç bir zaman eşim asla yapmaz demedim,demem de..
Kendimden bir başkasına güvenmem çok zor..:delphin:
Allahım şeytana uydurmasın inşallah kimseyi..:Saruboceq:

o okumşunuzu şu yönden anlıyorum belki evde o adam öyle harika bir eştir,,can yoldaışıdır ,bayanın ruhunu ölye okşuyordur ki ; kadıncağız evinde mutludur diye gözüyle görene kadar yaşadığına inanır.. ama belkide kendine bir türlü itiraf edemiyordur bazı şeyleri :( ..Umarım kimse böyle bir durum yaşamaz...gerçekten böyle okuyunca insan herkese şüphe ile yaklaşıyor...

hic bir zaman büyük konusmamaliiiii
benim esim yapmaz
benim cocugum yapmaz diyen yalan söylerrrr
20 yillik mutlu evliligim varr
genede uyanik dururumm
kalbimin bir kösesinde seytan durur
allah seytana uydurmasin her sey olur bu dünyada

Bende kesinlikle yapmaz diyen bayanların sadece kendini kandırdıklarını düşünüyorum.....

Benim kocam asla yapmaz diyenlerdenim, yani kendimi mi kandırıyorum?
Galiba evet kendimi kandırıyorum belki de..:utangac:

Kro nun bir lafı vardı, o da benim gibi düşünüyordu, demişti ki; kocamı bir kadının üstünde görsem, aa ayağı takılıp düşmüştür kadının üstüne mutlaka..derim derdi.kaydirigubbakcemile3

Ben de öle derim diyorum bazen ama çevremdekiler bu konu açılınca bana nedense, ''kızım saflığın sınırlarını zorluyorsun bu konuda, senin gibi birisi nasıl bu kadar sığ düşünür?'' derler hep..

Kabul ediyorum bu konuda biraz aptalım..Ama güvenmemeye başladım son zamanlarda. birşey olmadı canım.Ne bileyim herkes kocaya fazla güvenilmaz diyorsa vardır birşey...

:utangac::utangac::utangac:

Benim kocam asla yapmaz diyenlerdenim, yani kendimi mi kandırıyorum?
Galiba evet kendimi kandırıyorum belki de..:utangac:

Kro nun bir lafı vardı, o da benim gibi düşünüyordu, demişti ki; kocamı bir kadının üstünde görsem, aa ayağı takılıp düşmüştür kadının üstüne mutlaka..derim derdi.kaydirigubbakcemile3

Ben de öle derim diyorum bazen ama çevremdekiler bu konu açılınca bana nedense, ''kızım saflığın sınırlarını zorluyorsun bu konuda, senin gibi birisi nasıl bu kadar sığ düşünür?'' derler hep..

Kabul ediyorum bu konuda biraz aptalım..Ama güvenmemeye başladım son zamanlarda. birşey olmadı canım.Ne bileyim herkes kocaya fazla güvenilmaz diyorsa vardır birşey...

:utangac::utangac::utangac:

Güzel söylemis Kro can!!:delphin:

Denizim benimde kocamdan süphem yok aslinda...
Karsi taraftada kusur aramam, yok efendim su kadin benim kocami ayartti yoksa yapmaz benimki, öyle bir sey yok, herkez uckurundan kendi sorumuldur...:kahve:

Ama Laalisinde dedigi gibi allah kimseyi seytana uydurtmasin, insanin bir anlik zayif ani, bir anlik acabasi bir anlik saskinligi nelere sebeb olabilir...:1no2:

Kocana güven ama erkeklere güvenme sengözlerimebaksanab

Back
X