- Konu Sahibi Hazal zamani
geçen bir yazıda okumuştum sadece türk kadınında varmış şu benim kocam yapmaz olayı :)
niye acaba türk kadını?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen bir yazıda okumuştum sadece türk kadınında varmış şu benim kocam yapmaz olayı :)
Bakıyorumda çoğumuz bunu söylemişiz. "Eşime güvenmediğimden değil" Adıvar sen bir misalsin sadece onun için senden alıntı yaptım. Peki nedir asıl mesele. Karşı tarafamı güvenmiyoruz. Eşe güven varsa demekki gözü kapalı herşeyine inanabilirsin.Erkekler iradesiz, zayıf karakterde insanlar. Ufak bir kıvılcımda karısını aldatmayan erkek nesli dünyada yok arkadaşlar. "Karımı seviyorum uleeeeyn", "hayatta vazgeçmem senden karıcığım" boş laf hepsi. Yeterki başkasından birazcık ışık görsünler. Bu onlar için kâfi.
Bayanlar lütfen kendimizi kandırmayalım.![]()
Kendi adıma cevap veriyoruminsan sırtını kime yaslayacak bu devirde bilemiyo..
eş olmak sırtından vurmakla aynı anlamda sanki..
güvenmek..
insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir..
bunu da yitireceksek bizi ne ayakta tutacakki..
niye acaba türk kadını?
ya bu durm çok berbatya çok hemde..güvendiğin bir insanın senin HAYAT ARKADAŞIN aldatması kadar en kötü şey ne olabilir ki..bence kimse güvenmesin..benim eski nişanlım bana bir söz söylemişti unutmam asla .seni ben aldatmadım aldatmam çünkü dinimize göre günah yapmam demişti.eğer namaz falan kılmıyr inancım olmasaydı benim nefsimi körükleyen bu insanlara mutlaka yenilirdim.aşkımdan ölsem bile yapımız bu .hayır desek bile beynimizin bir köşeşindedir o bayan demişti...NE TUHAF DİMİ...
[ı]insan oğlu çiğ süt emmiş , kesin yapmaz diyemem ama insallah yapmaz derim olasılıklı konusabilirimm..
Müsadenizle birseyı anlatmak istiyorum
nikahımız 1haftalıkken kendisi seyirdeydi ve bana guzl msjlar atıyordu neyse... Eşim bana hep aşkımız berrak,saf vsvsvs... Laflarla msj atardı ben birgun onun msn adresine girdim (şifresini vermişti bana , merakın varsa bak die) bende maillerine girdim .ordan bi arkdasının mailine baktım ve benım bılmedıgım bi mail adresı daha vardı basımdan asagıya kaynar sular dokuldu , o an yapmaz dedım çok guvendıgım insan yerınde yeller esıyordu acıkcası.. Severek ve ailelerin istememsi uzerine savasark bir araya gelmısızz sonra ne ogrenıyorum!!!
Butun ofkemle msjlar atttım ama gitmiokı seyırde olduna çekmıor tlfn.. Gece baktım bir bir gidior msjlarım bundan tık yok tabii ben halal öfkelıyım.. Gece aradı benı ben deli gibi bagırdım ona ,agladım neden neden dedım,,, yetmıyormuyum sana neden... Hayatına çokmu mudahale edıyorum neden dedım..oda bana ben o maili kullanmıyorum , al sifresi ac bak orda kımse yok çok eskı bi mailim dedi ,gereksız yerlere uye olmak için kullanıyorum dedi.. Yemınler etti.. Dedım artık hiçbişey eskısı gibi olmayacak bunu bil!! Dedi bişey yapmadım ben,sankı bısey yapmısım gibi sucluyosun dedi.. Benı bırakma lutfen dedi..
Bende gece uyku tutmadı gittim baktım adresıne kımse yoktu :s sadece bi kız adresı vardı onuda sılıp engellemıs,artık hangi ara ne haltlar karıstırdıysa.. Bu kız adresındekı hanımda evliymiş ve geceleri calısan bi eşi varmıs maillerden anladıgım kadarıyla...
şuan eskısı gibi guvenım yok[/ı]
[ı]dedimya insanoğlu çiğ süt emmiş , yinede allah hayırlısını versın..başınıza gelmez insallah.. [/ı]