• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam yapmaz..

erkek milleti yapar,yapmaz mı hiç?benim eşimde yaptı ve geçenlerde komşumun eltisinin eşini gördüm öyle bende,adam sokaktan arabasıyla dönüş yapıyordu,bende o sokaga girecektim dar bir sokaktı ancak bir araba geçecek kadar yer vardı,onu beklemek zorunda kaldım,adam beni direksiyonda farketmedi ama,onların arabanın bütün camları açıktı,yanında genç bir bayan vardı,boya küpünden çıkmış gibi bişey,işlerini güçlerinide biliyorum,bu adamın işyerinde hiç bayan çalışmıyor,adamın 3 çocuğu var,karısı deseniz üç cocuğa ragmen manken gibi güzel hanım hanım bir kadın!herşey elinden geliyor,sonra komşuma anlattım durumu kayıncını böyle gördüm diye,oda olabilir,o yapıyor öyle şeyler ne ilk nede son dedi,ben eşine söyleme istersen dedim,oda ben karışmam,kavga çıkar dedi,öyle kapandı konu,ama söyleseymiydik diye hala düşünüyorum,çünkü karısına çok üzüldüm,ben olsam bana söylenmesini isterdim,ama herkes bir değil,kaldıramayabilir durumu! ama söyleseydim bile adam bir kılıf uydururdu karısına! allahından bulsun bunu yapan evli erkekler ve onlarla birlikte olan kadınlar inşallah!

boşuna demiyorki atalarımız ummadık taş baş yarar diye..
bak canım o bir yerde patlak verir-kadın bilmiyorsa da öğrenir,adam sonsuza kadar saklayamaz..insan bu belli olmaz çiğ süt emmiş ne kadar yakın olsanız da ,kavga ederler ama ayrılırlar ama barışırlar-sonra laf taşıyıcı sen olursun...
nedir bu insanların hali anlamadım kıyamet alameti mi bu olanlar...
kadının da erkeğinde gözü dışarda -aile kurmanın anlamı ne ki...sonra da insanlar evliliğe-artık ben de dahil-yük gözüyle bakıyor..
neden zaman kötü-insanlar değişti..evlilik kurumunun içi boşaltıldı..
sonra da suçu evliliğin kendisine atıldı..yok çok zor yoksa aşkı öldürür vs..insan suçlu benim diyemiyor ..oh ne ala..

Benim kocam yapmaz,diyenlere inanamıyorum ve hafiften de sinir oluyorum.kaydirigubbakcemile3 Bunu demeyen kadına da hemen ''Kocana güvenmiyorsun,demek bir şeyler yapıyor .''diye suçlamada bulunurlar.Ben hiçbir erkeğe güvenmem.Kadın her zaman ayakta kalacak güçte kendini yetiştirmeli.Her an tetikte olmalı,paronoyak olmadan tabi ki...:hooray:

Bakıyorumda çoğumuz bunu söylemişiz. "Eşime güvenmediğimden değil" Adıvar sen bir misalsin sadece onun için senden alıntı yaptım. Peki nedir asıl mesele. Karşı tarafamı güvenmiyoruz. Eşe güven varsa demekki gözü kapalı herşeyine inanabilirsin.Erkekler iradesiz, zayıf karakterde insanlar. Ufak bir kıvılcımda karısını aldatmayan erkek nesli dünyada yok arkadaşlar. "Karımı seviyorum uleeeeyn", "hayatta vazgeçmem senden karıcığım" boş laf hepsi. Yeterki başkasından birazcık ışık görsünler. Bu onlar için kâfi.

Bayanlar lütfen kendimizi kandırmayalım.:delphin:

Evet işte budur:lepi:
Kesinlikle aynen diyorum imzamı çakıyorumkaydirigubbakcemile5
Eşimin gözlerine bakan ''Eşin seni çok seviyor''desede dediğim gibi ben eşime resmen aşığım,eşimde bana aynı şekilde.Ama ben neler gördüm neler.
Eniştesi ile birlikte olan hem ablasının kocasını elinden aldığını ki bunu karalamak anlamında yazmıyorum.Gerçek bir hikayedir bu resmen eniştesi ile birlikte olan bir arkadaşımın yaptığı çirkince bir hareketti bu..
Burada sadece eşlerimizi eleştiriyoruz ama her zaman kk da okuduğum bir laf vardırki,onay vermişimdir bul lafa..yerimseniben
Kadına yine en büyük kötülüğü yine malesefki hemcinsleri yapıyor:1closedeyes:

insan sırtını kime yaslayacak bu devirde bilemiyo..
eş olmak sırtından vurmakla aynı anlamda sanki..
güvenmek..
insanın en çok ihtiyaç duyduğu şeydir..
bunu da yitireceksek bizi ne ayakta tutacakki..
Kendi adıma cevap veriyorum
Ben bu hayatta kendim için yaşarım,kendim ve biricik cnım oğlum
Maalesefki beni tanıyan bilir her zaman söylerim
Ben yaşıyorum hayat devam ediyor.Ama dünyada benim eşimin etrafında dönmüyor.
Ne yani o varsa bende varım,o yoksa bende yokum demiyorum.
Eğerki bana böyle bir kötülük yapan insan benim hayatımdan çoktan çıkmıştır.Aldatan eşde zaten karısını çoktan hayatından çıkarmıştır ki böylesine çirkin bir şey yapmıştır.
Yani canım benim için eşim olmazsa olmaz diyenlerden değilim:tomato:

niye acaba türk kadını?

bilemiyorum sanırım yetiştirilme tarzından olabilir :1rolleyes:
hep büyüklerden duymuyomuyuz
kan kussan kızılcık şerbeti içtim diceksin
kocana sahip çık ( ne demekse )
yavayı dişi kuş yapar gibi gibi ...... şakkıdı
çok şükür ailemde bu tarz yaklaşan yok :Saruboceq:

diyorlar ya..
----- şeytane uydum
eee devamlı suclayacak,böyle şeytanları yanlarında olduğu müddetce
nasıl güvenilirki.
genci,yaşlısı hepsi ,kara tahta,kızlar ne zaman,ne yazacakları belli olmuyor.malesef
kimi şaytana uyuyor,kimi kırkından sonra saz çalıyor.

bizim burada oldu bir olay.daha çok yeni hemde.
kızının arkadaşına tecavüz etti bir baba :oklava: :oklava:.ders çalışmak için anlaşıp arkadaşının evinde buluşuyorlar. geldiği evde gec saatte kaldığı için baba,evine götürmek istiyor.ve yolda olan oluyor.bu adam,üç çocuk babası,evli, 38 yaşında.
bahanesi ŞEYTANA UYDUM

bende eşim asla yapmaz demem,diyemem.insan oğlu bu..:1ninca:karanlık kutu hepside.

valla arkadaşlar büyüklerimiz ne demiş??kocanı ve çocuğunu hiç bir zaman övmeyeceksin.ben bunu bilirim.fazlada deger vermeyeceksin...dünyanın gidiş hatı çok kötü.evli erkeklerde ne buluyorlar anlamıyorum.başına böyle şey gelenlere allah sabır versin ne diyelim.....

canim adami sen gördün ama yanindaki senin düsündügün gibi bir kiz miydi acaba ? belkide diger arkadaslarin dedigi gibi akrabada olabilir...karisi kocasina gercekten cok güveniyor ve böylelikle evlilikleride yürüyor sen bosver birsey söyleme komsuna , eger öyle birsey varsa eninde sonunda ortaya cikacaktir.....sen bu ailenin yikilmasina sebep olma yani sonra ne tür bir karar verirlerse versinler senide bu kararda sorumlu tutarlar...yanlis anlama beni canim...

aldatan erkeklerin bir cogu eslerine öyle güven vermislerki o esler asla kendilerini aldatma olayina inanmazlar.burada benim cevremde de cok var böyleleri onlarin esleri birtane.bence bu güvenide söyle sagliyorlar asla özel günleri unutmazlar devamli hediye alirlar gül alirlar evde kadin ne derse o olur esini el üstünde tutarlar ve kiskanclik olayi pek olmaz.benim tanidiklarimin bir cogu böyle ve herbirininde disarida ciktiklari var.böyle durumlarda sen o komsunu uyarsan bile sana asla inanmaz öyleki iftira attiginizi bile söyler.bu gibi durumlarda karismamak en iyisi.zuaten gizli sakli hicbirsey kalmaz mutlaka günün birinde ortaya cikacaktir.cekirge bir sicrar iki sicrar ücüncüsünde bir cukura düser.hic kimse allaha büyük konusmasin.herkesin basina her an hersey gelebilir.allah kadinlarin yardimcisi olsun

komsunu uyarsanda ınanmaz bencede kotu olan yıne sen olursun.allah kımsenın yuvasını bu nedenle yıkmasın gercekten bır kadın ıcın cok acı bır durum.bu konuda kımse basıma gelmez demesın ben kocam dahıl hıc bır erkege guvenmıyorum bu konuda.

ya bu durm çok berbatya çok hemde..güvendiğin bir insanın senin HAYAT ARKADAŞIN aldatması kadar en kötü şey ne olabilir ki..bence kimse güvenmesin..benim eski nişanlım bana bir söz söylemişti unutmam asla .seni ben aldatmadım aldatmam çünkü dinimize göre günah yapmam demişti.eğer namaz falan kılmıyr inancım olmasaydı benim nefsimi körükleyen bu insanlara mutlaka yenilirdim.aşkımdan ölsem bile yapımız bu .hayır desek bile beynimizin bir köşeşindedir o bayan demişti...NE TUHAF DİMİ...

ya bu durm çok berbatya çok hemde..güvendiğin bir insanın senin HAYAT ARKADAŞIN aldatması kadar en kötü şey ne olabilir ki..bence kimse güvenmesin..benim eski nişanlım bana bir söz söylemişti unutmam asla .seni ben aldatmadım aldatmam çünkü dinimize göre günah yapmam demişti.eğer namaz falan kılmıyr inancım olmasaydı benim nefsimi körükleyen bu insanlara mutlaka yenilirdim.aşkımdan ölsem bile yapımız bu .hayır desek bile beynimizin bir köşeşindedir o bayan demişti...NE TUHAF DİMİ...

a.sdoğru demiş o arkadaşın ama bence ALLAHA inancı tam olan ALLAHTAN korkan insan asla böyle şeyler yapmaz.bir gün öbür tarafta yaptığımız en ufak çok doğal görünnen şeyler içinbile RABBİMİZEhesap vereceğiz.artık günümüz de dinimiz de günah olan herşey şimdi sanki günah değilmiş gibi yapılmaya o günahlar işlenmeye devam ediliyor.nediyeyim ALLAH kimseyi doğru yoldan ayırmasın AMİN.:çok üzgünüm:

insan oğlu çiğ süt emmiş , kesin yapmaz diyemem ama insallah yapmaz derim olasılıklı konusabilirimm..
müsadenizle birseyı anlatmak istiyorum
nikahımız 1haftalıkken kendisi seyirdeydi ve bana guzl msjlar atıyordu neyse... eşim bana hep aşkımız berrak,saf vsvsvs... laflarla msj atardı ben birgun onun msn adresine girdim (şifresini vermişti bana , merakın varsa bak die) bende maillerine girdim .ordan bi arkdasının mailine baktım ve benım bılmedıgım bi mail adresı daha vardı basımdan asagıya kaynar sular dokuldu , o an yapmaz dedım çok guvendıgım insan yerınde yeller esıyordu acıkcası.. severek ve ailelerin istememsi uzerine savasark bir araya gelmısızz sonra ne ogrenıyorum!!!
butun ofkemle msjlar atttım ama gitmiokı seyırde olduna çekmıor tlfn.. gece baktım bir bir gidior msjlarım bundan tık yok tabii ben halal öfkelıyım.. gece aradı benı ben deli gibi bagırdım ona ,agladım neden neden dedım,,, yetmıyormuyum sana neden... hayatına çokmu mudahale edıyorum neden dedım..oda bana ben o maili kullanmıyorum , al sifresi ac bak orda kımse yok çok eskı bi mailim dedi ,gereksız yerlere uye olmak için kullanıyorum dedi.. yemınler etti.. dedım artık hiçbişey eskısı gibi olmayacak bunu bil!! dedi bişey yapmadım ben,sankı bısey yapmısım gibi sucluyosun dedi.. benı bırakma lutfen dedi..
bende gece uyku tutmadı gittim baktım adresıne kımse yoktu :S sadece bi kız adresı vardı onuda sılıp engellemıs,artık hangi ara ne haltlar karıstırdıysa.. bu kız adresındekı hanımda evliymiş ve geceleri calısan bi eşi varmıs maillerden anladıgım kadarıyla...
şuan eskısı gibi guvenım yok

dedimya insanoğlu çiğ süt emmiş , yinede Allah hayırlısını versın..başınıza gelmez insallah..

[ı]insan oğlu çiğ süt emmiş , kesin yapmaz diyemem ama insallah yapmaz derim olasılıklı konusabilirimm..
Müsadenizle birseyı anlatmak istiyorum
nikahımız 1haftalıkken kendisi seyirdeydi ve bana guzl msjlar atıyordu neyse... Eşim bana hep aşkımız berrak,saf vsvsvs... Laflarla msj atardı ben birgun onun msn adresine girdim (şifresini vermişti bana , merakın varsa bak die) bende maillerine girdim .ordan bi arkdasının mailine baktım ve benım bılmedıgım bi mail adresı daha vardı basımdan asagıya kaynar sular dokuldu , o an yapmaz dedım çok guvendıgım insan yerınde yeller esıyordu acıkcası.. Severek ve ailelerin istememsi uzerine savasark bir araya gelmısızz sonra ne ogrenıyorum!!!
Butun ofkemle msjlar atttım ama gitmiokı seyırde olduna çekmıor tlfn.. Gece baktım bir bir gidior msjlarım bundan tık yok tabii ben halal öfkelıyım.. Gece aradı benı ben deli gibi bagırdım ona ,agladım neden neden dedım,,, yetmıyormuyum sana neden... Hayatına çokmu mudahale edıyorum neden dedım..oda bana ben o maili kullanmıyorum , al sifresi ac bak orda kımse yok çok eskı bi mailim dedi ,gereksız yerlere uye olmak için kullanıyorum dedi.. Yemınler etti.. Dedım artık hiçbişey eskısı gibi olmayacak bunu bil!! Dedi bişey yapmadım ben,sankı bısey yapmısım gibi sucluyosun dedi.. Benı bırakma lutfen dedi..
Bende gece uyku tutmadı gittim baktım adresıne kımse yoktu :s sadece bi kız adresı vardı onuda sılıp engellemıs,artık hangi ara ne haltlar karıstırdıysa.. Bu kız adresındekı hanımda evliymiş ve geceleri calısan bi eşi varmıs maillerden anladıgım kadarıyla...
şuan eskısı gibi guvenım yok
[/ı]

[ı]dedimya insanoğlu çiğ süt emmiş , yinede allah hayırlısını versın..başınıza gelmez insallah.. [/ı]

ya çoğu yapıyor çoğu yakalanıyor..peki ya yakalanmayanları ne yapcaz.3 maymunu mu oynucaz

Back
X