• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocama çapkınlık yakışır!

Kadın muhtemelen dedikodu bastırmaya çalışıyor. :işsiz:
Bende de var böyle doğru bulmadığım konuya atlayıp müdahil olma huyu.
Kusura bakma atlama diyorum da hani doğrusu değişik-tuhaf zaten karşındakinin, senin lafınla da düzelecek değil biliyorsun, yani gereksiz yere kendi kendini tartışma ortamına sokmuş oluyorsun. Geçmiyor o huy Geodal, git gide artabiliyor da :/

Bırakın yakıştıran yakıştırsın. Ne güzel karı koca tencere kapak birbirlerini bulmuşlar ayrılıp masum insanların başına bela olmalarından iyidir
Böyle bir düşüncenin toplum içerisinde bu denli rahat söylenebilmesine kızdım biraz lakin hiçte hoş olmayan diyaloglar geçti aramızda

Hep çaresizlikten
Benim annemde yapmayan erkek yok derdi senelerce kendini öyle kandırdı
Annenizin durumu sanırım farklı
Bahsi geçen kadın hiç çaresiz gibi gelmedi bana
Benim kocam çok yakışıklı ona çapkınlık yakışıyor ama ben kendime güveniyorum demeye getirdi

Son düzenleme:
Ben neden böyleyim degil, bunlar neden böyle.. bir kadın nasil meşrulaştırabilir bunu..
Herşeyin gayrimeşru olduğu bir yapıda asıl meşru olan gayrimeşru olabiliyor
Ben burada biraz kendimi hatalı buluyorum Yokuspokus Yokuspokus dediği gibi birinin yanlışlarını söylemek onu doğru yapmıyor

Kadın muhtemelen dedikodu bastırmaya çalışıyor. :işsiz:
Bende de var böyle doğru bulmadığım konuya atlayıp müdahil olma huyu.
Kusura bakma atlama diyorum da hani doğrusu değişik-tuhaf zaten karşındakinin, senin lafınla da düzelecek değil biliyorsun, yani gereksiz yere kendi kendini tartışma ortamına sokmuş oluyorsun. Geçmiyor o huy Geodal, git gide artabiliyor da :/

Bu dogru. Muhtemelen dedikodu bastirmaya ugrasiyordur. Kim ister esi sagda solda baska kadinlarla olsun ama bosanamiyor, engel de olamayinca normallestirmeye calisiyor. Kendi icinde olmasa da disariya oyle gosteriyor. Yarin birgun goren duyan olur belki diye de yerini yapiyor olabilir.

Bizim bir tanidik teyze var kendisi anlatmisti. Bu teyzenin kocasi eskiden kadinlara cok duskunmus. Kadinin elinden bisey gelmezmis ama etraf dedikodu yapmasin diye kocasinin yedigi naneler kulagina geldikce "benim haberim var ben kendim yolluyorum zaten" dermis ele güne karsi. :D

Herşeyin gayrimeşru olduğu bir yapıda asıl meşru olan gayrimeşru olabiliyor
Ben burada biraz kendimi hatalı buluyorum Yokuspokus Yokuspokus dediği gibi birinin yanlışlarını söylemek onu doğru yapmıyor

Söylesem tesiri yok; sussam gönül razı degil olayı :)
Hicbir sey degismese de, hatta gerilmeme sebep olsa da ben de susmam.

Senin gibi birine de zaten çapkın biri yakışırdı derdim ben de heralde. Hiç gelemem yanımda erkeğini salakça övenlere. Belli kocasının birşeyi olmuş ki ben affettim moduna girmiş bile

Bu konu bi tanıdığımı hatırlattı bana. Kadın kocasını dünyanın en yakısikli erkeği sanardi. Tabi öyle değildi orası ayrı mevzu. Kocam beni aldatsa bile yeridir Kocam yakışıklı ben cirkinim dedi dedi durdu yıllarca. En sonunda kocasını en yakın arkadaşı ile kendi evlerinde bastı :kızgın:

• Beğen
Reactions: KV_
Yanı böyle insanlara çok da laf yetistirmye lüzum yok eşek olduktan sonra semer vuran çok olur

Bir tane kadın vardı kocasıyla ilgili rezil bir söylemi vardı sosyal medyada olay olmuştu, ismini çıkaramadım çok da lazım değil.:KK12:

Bu da ondan galiba:kahve:

Bu konu bi tanıdığımı hatırlattı bana. Kadın kocasını dünyanın en yakısikli erkeği sanardi. Tabi öyle değildi orası ayrı mevzu. Kocam beni aldatsa bile yeridir Kocam yakışıklı ben cirkinim dedi dedi durdu yıllarca. En sonunda kocasını en yakın arkadaşı ile kendi evlerinde bastı :kızgın:

:olamaz::KK57: birşeyi kırk kere söyleyince olurmuş misali.

:oha:

Üzücü aslında. Sindirilmiş, kendini bununla avutan bir kadın belli ki ..

• Beğen
Reactions: KV_
Aynısını yapardım çok itici bi cümle ama maalesef erkekten ziyade böyle konuşan birsürü hemcinsimiz var.

Back
X