- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir düşüncenin toplum içerisinde bu denli rahat söylenebilmesine kızdım biraz lakin hiçte hoş olmayan diyaloglar geçti aramızdaBırakın yakıştıran yakıştırsın. Ne güzel karı koca tencere kapak birbirlerini bulmuşlar ayrılıp masum insanların başına bela olmalarından iyidir
Annenizin durumu sanırım farklıHep çaresizlikten
Benim annemde yapmayan erkek yok derdi senelerce kendini öyle kandırdı
Herşeyin gayrimeşru olduğu bir yapıda asıl meşru olan gayrimeşru olabiliyorBen neden böyleyim degil, bunlar neden böyle.. bir kadın nasil meşrulaştırabilir bunu..
Kadın muhtemelen dedikodu bastırmaya çalışıyor.
Bende de var böyle doğru bulmadığım konuya atlayıp müdahil olma huyu.
Kusura bakma atlama diyorum da hani doğrusu değişik-tuhaf zaten karşındakinin, senin lafınla da düzelecek değil biliyorsun, yani gereksiz yere kendi kendini tartışma ortamına sokmuş oluyorsun. Geçmiyor o huy Geodal, git gide artabiliyor da :/
Kocam sadakatsızlik yapar ama benden vazgeçmez mi dıyor ne diyor anlamadım?Annenizin durumu sanırım farklı
Hiç çaresiz gibi gelmedi bana
Benim kocam çok yakışıklı ona çapkınlık yakışıyor ama ben kendime güveniyorum demeye getirdi
Bu cümleyi kuran bir kadının üslubu da berbattır geçmiş olsun sizeBöyle bir düşüncenin toplum içerisinde bu denli rahat söylenebilmesine kızdım biraz lakin hiçte hoş olmayan diyaloglar geçti aramızda
Herşeyin gayrimeşru olduğu bir yapıda asıl meşru olan gayrimeşru olabiliyor
Ben burada biraz kendimi hatalı buluyorumYokuspokus dediği gibi birinin yanlışlarını söylemek onu doğru yapmıyor
Bu konu bi tanıdığımı hatırlattı bana. Kadın kocasını dünyanın en yakısikli erkeği sanardi. Tabi öyle değildi orası ayrı mevzu. Kocam beni aldatsa bile yeridir Kocam yakışıklı ben cirkinim dedi dedi durdu yıllarca. En sonunda kocasını en yakın arkadaşı ile kendi evlerinde bastı![]()
Gerçekten de öyle.birşeyi kırk kere söyleyince olurmuş misali.
![]()