• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocama çapkınlık yakışır!

Bugün biri aynen bunu dedi
Bende herşeye muhalefetim ya konuşmasam olmaz ya :olamaz:
Evli birinin karşı cinse o anlamda bakması ahlaksızlıktır demiş bulundum
Eee bi sus da orada var bi 20 kişi bi senmisin konuşacak tek kişi:kızgın:
Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar
Kadın benim ona ahlaksız dediğimi söyledi
Neredeyse saldıracaktı:KK14:
Ben neden böyleyim:işsiz:
Kendimi gördüm sizde.. :KK16:

Konu öyle bir hal aldıki erkek fıtratından girdiler her doğru heryerde söylenmezden çıktılar

Sen doğrusun onu bil yeter.

İyi demişsin sende kalacağına onlarda kalsın. Sefan olsun salla.

Kadinin boynuzlar ağaç dalı yaptı sanirim.bende gerizeklik yakışır oğluna desem kaynanama paralar beni heralde : D

Sapıklık,sapkınlık bence bu ya. Kadınlar bunu nasıl kabullenip fıtratlarında var diyolar anlamıyorum. Hadi bu cahilliği geçtim insan kocası için bunu nasıl diyebilir ya. Ben böyle bir şeyi etrafımdaki birinden duysam o kişiyle olan ilişkimi öümkğnse bitiririm. Her türlü sapkınlık beklenir bunu söyleyen kadından, o çiftten..

Az bile demişsiniz, ben olsam sayar söverdim fıratlarına da o övündükleri pipilerine de!
Ne pipi sevdası arkadaş bu, her şey mübah onlara!
Benim kocama çapkınlık yakışırsa, bana da onu çarpmak yakışır valla hem de duvarlara dağlara taşlara!

Erkeğin fıtratında değil kadının fıtratında oğlunu öyle yetiştirmek var oğlumdur yapar erkektir gezer erkektir elinin kiri
Kız kapa bacağını kız indir başını kız nerdesin sen
Erkektir yapar fıtratında varı beynine sokan iste o toplulukta konuşan hanım efendi gibiler
Gayet doğru söylemişsiniz saldırsaydı da patlatsaydiniz bi tane tokati beyin yetmezliği yaşayan kadin toplumda çok
Boynuzları ağrı dağına kadar gelince aldatılmaktan bakalim öyle konuşmaya mecali olacak mı tek hücreli canlı

• Beğen
Reactions: KV_
Valla iyi demişsiniz, bunu söylesen de savunan da gayet ahlaksızdır benim gözümde.

Bir kadının kendini bu şekilde aşağılaması ne kadar kötü.

Muhtemelen kocası aldatıyor. Bunu da herkes biliyordur. Aslında o da farkında durumun ahlaksızlık olduğunun. Ama boşanamayacağı için olayı yumuşatıp "çapkınlık" diyor.

Valla benim bildiğim "çapkın"; bekar sürekli başka kızlarla beraber olan kişiye denir. Hayatında bir kadın varken başka kadına bakmak çapkınlık değil ahlaksızlıktır.

Bunun esprisi, şakası, egosu bile olmaz..
Demek ki o ortamdaki herkese izin veriyor..
"Bakın kocam çok yakışıklı çapkınlık yaparsa panik olmayın o çoook yakışıklı olduğu için yapabilir."
:oha:

Kocasına çapkınlığı yakıştıran kadın, kendine de aldatılmayı, cinsiyet ayrımcılığını yakıştırıyor, kendini alçaltıyordur ve bunu normal görecek kadar şuursuzdur. Ciddiye almamak, yazık deyip geçmek lazım.

O neden öyle? Bence soru bu olmalı.. dogru olanı yapmıssın.. gerizekalıca fıkıtlerını topluma empoze edıp normallestırmeye calısmasınlar

Valla gördüm tanıdım aynı modeli, kadın kocası için defalarca "aldatırsa aldatsın umrumda değil" demişti. Ama "kocamı sevmiyorum zaten kıskanmıyorum da" diye eklerdi. Kendi de kocası da çok rahat tiplerdi. Sosyal medyada görseniz en mutlu çift de onlar, kimi kandırıyorlarsa :KK53:
Muhtemelen size bunu söyleyen kadının kocası onu zaten aldatıyordur ve kadın bunun da farkındadır. Kendini ezik aldatılan ve kopamayan kadın modunda göstermemek için bu çaba.
Yoksa sevsin sevmesin hiçbir kadın buna göz yummaz.

Back
X