Benim kocama çapkınlık yakışır!

ben de öyleyim yalnız değilsin hafif konuşmuşsun ben olsam "o zaman kadına da g.vatlık mı yakışıyor yani?" deyiverirdim Allah muhafaza
ağzına sağlık az bile demişsin

Sana da boynuz çok yakışmış derdim ben olsam

Çok iyi demişsin ..bıraksan kendi üstüne kuma getirecek kadinlar var . Kocalarını ilah yapıp ,ilahe olmaya giden yoldaki taşlar olarak görüyorlar sanırım 2.kadınları. .iyyy pis zihniyet ..

kadının kemali yapmazdırda çok rahattır belki de ya da şu yazarım diye ortada dolanıp kocasına kız arkadaşını yapmaya çalışan psikopat gibidir kim bilir.o fıtratı kopsun erkeklerin ellerinde kalsında aklı başına gelsin

gerçi bu kadının boynuzları toroslardan gözüktüğünden mütevellit işi meşrulaştırma yoluna da gitmiş olabilir.

Ahlaksızmış zaten.
Ama sadece ahlaksız değil aynı zamanda mezhebi geniş ve aciz biri kendisi.
Bunu da söyleyseydin keşke..

Her doğru her yerde söylenmezse o neden söylemiş?
Bence en iyisi bu kişilerle dalga geçmek..

Bence bu iş burada bitmez. Kadın hırslanmıştır.
Bir dahakine söyle sağlık taramasından falan geçsin.

Hastalık kapınca da "benim kocama cinsel hastalıklar yakışır" der mi acaba?

Ama bu aldatılıp affetmekten daha kötü bence
Babamda yaptı bi hata annem kendini öldürmek istedi ama affetti annem affetmese ben baba katili olcaktım o an çok kızdım anneme benim affetmem yıllar aldı ha eşim yapsa affeder miyim aslaaaa affetmem benim çocuklarım kızşarım o trajediyi kaldıramaz ki ben neler yaşadım ha bida yapmadı diye affettim karşı taraf musallat oldu haddini bildirdim ama hep derim baba sen benim en güzel yıllarımı yedin diye
S su-doku canım kocasına çapkınlık yakışıyosa ona da aldatılmak yakışıyo demek ki bi insan kendine bunu nasıl layık görür anlamış değilim

Bu fitrat olayina da hastayim ya.. bas edemedigin her olaya fitrat de gec oh ne guzel.. ben bu kadinlari cok tehlikeli ve egitilemez goruyorum, korkum bu gunun kizlari bunlari yetistirdikleriyle evlenecek.. kiz anneleri, damat olarak yabancilari secin, burada gidis iyi degil

Karısınada boynuz pek yakışır..bu sene kuş tüyü çok moda onuda taksın üstüne deseydiniz

Hahaha :) ee kadinda sacmalamis haketmis:)

Aklıma ilk gelen cevap;
"Seni boynuzlayacağı kızları da sen buluyorsundur. Yakışır"
olurdu :)

Bence siz normalsiniz acaba onlar neden öyle

Her goygoy la yarışacak olsak oooo
Onlar boş konuşma uzmanı olmuş cvp verme bitsin

Haklısınız. Ama bu zihniyetteki çöplere bunu anlatamazsınız. Övündüğü şeye bak. İğrenç karı.

Benim kocam yapmaz iyi demişsin ahlaksızlık tabi bide yaptıklarına kılıf uydurmazlar mı kocama yakışır nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…