Doğuma Hazırlık Benim kokosumada isim lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
156
Rusya
öncelikle herkeze merhabalar..

23 haftalik hamileyim ve hayirlisiyla insl.saglikli bi kizim olucak.3 yasinda bir abimiz var ismi DENIZ.

Biz hala kücük hanima isimde karar veremedik,suan icin en güclü aday KAYLA.sizlerde fikir verirseniz

cok memnun olurum,ozellikle abiye uygun olmasini istemiyoruz.Ikiside farkli birey ikiside farkli kisilik olucaklar

o yüzden benzer isimlerden hep kaciyoruz.Hadi sizlerde yardim edin bana..

öncelikle çok şanslı olduğunuzu söylemek isterim oğlunuzdan sonra birde kızınız olucak benimde bir oğlum var 3 yaşında birde kızım olsun çok istiyorum.darısı başıma inş.bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah :nazar: deniz ismine en güsel yakışan isim defne bence belis veya melis te olabilir.

canım allah nasip ederse bis sevgilimle oğlumuza AYAZ kızımıza ASEL koycas:38::38::38:
ASEL cennetteki dört ırmaktan biri demek..(bal ırmağı):nazar::nazar:

Oğlunuzun ismi çok güzel bir isim,kızınız içinde SELİN ismini düşünebilirsiniz :nazar:

Almira :69:
ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık anlamına geliyor. Bence bir şans verin :46:

cok saolun,ne zor ismis bu isim meselesi.Biz oglumuzda hic tereddüt etmedi.cinsiyeti dahi belli diildi oglan olursa deniz dedik
ve ölece kaldi.Ama bu farkli iste,isim bizi cok yoruyor.orjinal bir babamiz var.Klasik isimelri istemiyor,arapca,farsca köken isimlerede sicak
bakmiyor.o yüzden cok dar bakabiliyoruz isim konusuna.

Bi ara maya dedik ama oda farsca kökenliymis.
Defne her zman begenirim ama cevremde cok var malesef.
yinede akliniza gelenleri yazin lütfen,cimcimem isimsiz kalmasin..

bence defne .. hem çok hoş bi isim hem de defneler çok güzel oluyor .) uyuma dikkat etmiyorsan eğer MİRA şsmini de öneririm çok hoş bi isim ..

Defne cok tanidik var ama sicak bir isim,aksama bi muhasebesini yapalim bunun.tsk,ederim.

benim bır kızım var ismi ada. simdi yine hamıleyım ama bız kızda olsa erkekde olsa adını deniz koymayı düşünüyoruz.sende ada ismini düşünebilirsinn :)

Ahhhh bastan buyana tek favorimdi ADA.Ama esim begenmedi cok kisa sanki eksik gibi diye.Kabu letsin hemen koyarim hala israr ediyorum..

Bilge, Gökçe, Gözde, Esin, Pinar olabilir, istediginiz gibi Türkçe kökenli isimler.

benim önerilerim de bunlar
suay:su gibi saf ve temiz kimse
benay:ay gibi parlak olan kız
duru:bulanık olmayan,temiz,berrak,saf
bunlar çok klasik olmayan anlamı güzel ve kulağa da hoş gelen isimler bence :34:

Doguma 4 ay var ama inanin abartmiyorum hergün isimle meskulüz.Biz yurt disinda yasiyoruz,dolayisiyla

yasadigimiz ülkenin alfabesi bizim alfabemizden biraz farkli.Bazi harflerde problem olabiliyor.c,s (sekerin s`si)ö,ü

yumusak g,y gibi.o yüzden bu harflerdende kaciniyoruz,belli olmaz ama kimbilir belki tüm hayatini burada gecirir

benim cimcimem zorlansin istemiyoruz.Yani ECE hemen elendi bizim icin :( Bu ara babamizin dilindeki tek isim suan icin

KAYLA..Deniz`e bile ögretmis anne kayla napiyor diye soruyor.Evde sürekli bu ismi duyunca kulagimada his gelmeye basladi

ama öyle aman aman diil yani.Defne yada vera dedim yo kyo kKAYLA süepr dedi.Bakalim isimsiz kalmiycak insl.

Bu arada deniz fatma olsun dedi bianda:) cok güldük..Cevresinde hic fatma yok nerden duydu hic anlamadik.olmadi fatma koyariz:)

cok saolun fikirleriniz icin,hepsini tek tek okuyorum zevkle,ve dahada bekliyorum.

Doguma 4 ay var ama inanin abartmiyorum hergün isimle meskulüz.Biz yurt disinda yasiyoruz,dolayisiyla

yasadigimiz ülkenin alfabesi bizim alfabemizden biraz farkli.Bazi harflerde problem olabiliyor.c,s (sekerin s`si)ö,ü

yumusak g,y gibi.o yüzden bu harflerdende kaciniyoruz,belli olmaz ama kimbilir belki tüm hayatini burada gecirir

benim cimcimem zorlansin istemiyoruz.Yani ECE hemen elendi bizim icin :( Bu ara babamizin dilindeki tek isim suan icin

KAYLA..Deniz`e bile ögretmis anne kayla napiyor diye soruyor.Evde sürekli bu ismi duyunca kulagimada his gelmeye basladi

ama öyle aman aman diil yani.Defne yada vera dedim yo kyo kKAYLA süepr dedi.Bakalim isimsiz kalmiycak insl.

Bu arada deniz fatma olsun dedi bianda:) cok güldük..Cevresinde hic fatma yok nerden duydu hic anlamadik.olmadi fatma koyariz:)

cok saolun fikirleriniz icin,hepsini tek tek okuyorum zevkle,ve dahada bekliyorum.

merhabalar, oncelikle tebrikler, ben de 4 aylik hamileyim ve ikinci oglum geliyor, ben de cok kararsiz kaldim cunku aynen sizin gibi yurt disinda yasiyorum, telaffuz cok onemli, dogal olarak secenekler daraliyor. kizim olursa leyla selin dila gibi isimleri dusunmustum her ulkede soylenebilir diye. kayla da soylenebilir bir isme benziyor.

Tsk,ederim sizide kutlarim..

Türkiyede yasiyorolsaydikta bizde yine sorun olurdu cünkü esim isim konusunda
inanilmaz kil bie insan.Daha öncede yazdigim gibi farsca yada arapca isim istemiyor.
KAYLA da türkce kökenli bir isim diil ama o bizi cok rahatsiz etmiyor,annenin genlerinden dolayi;)

Bakalaim artik hayirlisi hepimiz icin.

Back
X