Benim kölem ol

Ya ezelden beri boyleydi, 21. yuzyilda baktilar kadinlar guzleniyor isin ucu kaciyor, depara gectiler, bu meninistler.
O bahsedilen diziye ise sadece 15 dakika katlanabildim, psikolojim bozuldu yemin ediyorum ya. :KK61:
Kimin ne hakkı var bir insana böyle davranmaya, engellemeye, hayatını alıp bir evin içine hapsetmeye! Çok korkunç ya, aşk mı bu? Bu aşksa lanet olsun aşka, olmaz olsun!
Ergenken beni esir almak isteyen bir psikopatla mücadele ettim, neyse ki kazanan ben oldum ama ya kazanamasaydım diye düşünüyorum da... Offf nefret ediyorum ezik ve zorba erkeklerden. Hepinizin Tanrı bin türlü belasını versin. Üf iyice gerildim, çok hassasım bu konuda.

O bahsedilen diziye ise sadece 15 dakika katlanabildim, psikolojim bozuldu yemin ediyorum ya. :KK61:
Kimin ne hakkı var bir insana böyle davranmaya, engellemeye, hayatını alıp bir evin içine hapsetmeye! Çok korkunç ya, aşk mı bu? Bu aşksa lanet olsun aşka, olmaz olsun!
Ergenken beni esir almak isteyen bir psikopatla mücadele ettim, neyse ki kazanan ben oldum ama ya kazanamasaydım diye düşünüyorum da... Offf nefret ediyorum ezik ve zorba erkeklerden. Hepinizin Tanrı bin türlü belasını versin. Üf iyice gerildim, çok hassasım bu konuda.
Bu koleci erkeklerin hepsini hadim etmek lazim, snip snip!!
Ama en basta kolelige evet diyen kadinlari kadinliktan atmali... Hainsiniz hem de cok. Bu siddet duzenin sorumlusu mazo kadinlar...size diyorum.

ben hangi diziden bahsedildigini anlayamadim btw

Merhaba
Geçen gece eşimle sakin sakin otururken ona;
- bende hoşuna gitmeyen şu özelliğin canımı acıtıyor dediğin ne var diye sordum. Düşündü uzun bi süre. Bana aynen şunu dedi;
- bu kadar güçlü duruşunun olmasını istemiyorum. Bana muhtaç olmanı hissettirmeni istiyorum. Bana zorunlu oldugunu hissettirmeni istiyorum. Evet inanıyorum herşeyi yaparsın ama bu kadar güçlü durman karşımda hoşuma gitmiyor dedi. Benim kölem olduğunu hissettir dedi.
Bunu eşimi ezmek için kullanmıyorum aslında ben ona bağımlıyım. Şu an çalışmıyorum ve maddi olarakta ona bağımlıyım. Üç senelik evlilik ve bir evladım var. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar eşimi tanımadan öncesiye kadar erkeklere mesafeliydim. Tek başıma yaşayacağım yaşlanacağım derdim. Evlendim pişman değilim kesinlikle. Ama yapıdan kaynaklı bi ağır ablalık bi sertlik var. Manevi anlamda evet ben karar veririm çoğu şeye. İstemediğim hiçbirşeyi yapmam yaptıramaz.Bu gayet normal değil mi? Duvarım engellerim sınırım var her zaman. Asileşirim huzursuz olur hayat. Çoğu zaman ben yönlendiririm hayatımızı. Bu da gayet normal değil mi?
Eşime ben sorunun cevabını dürüstlükle vermesi için ısrar ettim ama cevabı şaşırttı beni. Sorgulattı kendimi. Ne düşünüyorsunuz peki hanımlar siz bu cevaba?
Dipnot:Şu kölem olduğunu hissettir cümlesi karşılığında okkalı bir cevap aldı bu arada.

o ne bicim psikolojisi bozuk bir cevaptir oyle adami sindirdiniz mi acaba bilmeden travma fakan mi yasiyor, gereginden fazla mi dominant bir karaktersiniz. Gerci acik acik bu sekilde konusan bir adamda pek ezilmis sayilmaz herneyse kolem ol ne demek ya ne bicim psikolojisi var esinizin. Hani bana hic eyvallahin yok, cok basina buyruksun azicik bana ihitiyacin oldugunu hissettir falan gibi yumusak bir anlatim bicimi de degil cidden tuhaf bir ruhsal hali var esinizin.

Bu koleci erkeklerin hepsini hadim etmek lazim, snip snip!!
Ama en basta kolelige evet diyen kadinlari kadinliktan atmali... Hainsiniz hem de cok. Bu siddet duzenin sorumlusu mazo kadinlar...size diyorum.
Bana mı didin diyesim geldi:) neyse... Hadım kısmına katılıyorum. İlerleyen zamanlarda duruma göre uygulayabilirim. Köleliğe bileğimi kesseler evet demem ben annemden bunu öğrenmedim. Annem asla bir erkeğin emri altına girmeyin benliğiniz olsun veya kısa deyişle hiçbir kulun kölesi olmayın mesajı vermiştir her zaman.

Ataerkil düzenin bir köpeği daha. Nasıl bir organ ki bu, penisi olan her canlı kendini Kaf Dağında görüyor. Bir insan karısına nasıl söyler bunları?
Kudurdum sinirimden.

Sevgili arkadaşımm benm evımdede genellikle benım sözüm gecer ama bunu dikte etmem asilik yaparak inatlaşarak hiç degil bişekılde benm dedıgım olur. Kadın bıraz kadın gıbı olmalı yahu. Yanlış anlamanı ıstemem erkek gıbısın demıyorum da sankı eşin birazz bunu ima etmişş.ama bunu söylerknde aşırıya kaçmış sözleri.
Kocana asırı dik duruş sergılemeye gerek yok bence. Tabıkı sınırların olcak ama zayıf oldugun anı da görecek ona ıhtıyacının oldugunu hissetmesi seni küçültmez. Eşleer arasında bu tip şeylerın lafı bıle olmamalı. Eşin senın dıger yarın butunun bı parcası.

Konu sahibi bi gün köle izavra gibi giyinip esinizin karşısına çıkın belki adam bundan hoşlaniyo:KK70:

Sevgili arkadaşımm benm evımdede genellikle benım sözüm gecer ama bunu dikte etmem asilik yaparak inatlaşarak hiç degil bişekılde benm dedıgım olur. Kadın bıraz kadın gıbı olmalı yahu. Yanlış anlamanı ıstemem erkek gıbısın demıyorum da sankı eşin birazz bunu ima etmişş.ama bunu söylerknde aşırıya kaçmış sözleri.
Kocana asırı dik duruş sergılemeye gerek yok bence. Tabıkı sınırların olcak ama zayıf oldugun anı da görecek ona ıhtıyacının oldugunu hissetmesi seni küçültmez. Eşleer arasında bu tip şeylerın lafı bıle olmamalı. Eşin senın dıger yarın butunun bı parcası.
Şimdi sadece bu olayı ve sözleri yazdığım için sanki hiç kırılmayan bükülmeyen biriymişim gibi görünüyor ama sadece yazılandan anlayabiliyoruz konuyuda zaten.
Hani bilerek asi duruşum yok zaten şaşırdığım için açmak istedim bu konuyu. Her daim baskın olsam açmazdım zaten olması gereken bu derdim. Teşekkür ederim yazdıklarınız için. :)

Alabildiğine saçma bulduğum dizilerden biri.

Geçenlerde kayınvalidem birkaç öneride bulundu, sormamama rağmen.
Gayet güzel dinledim, teşekkür ettim.
Bu sırada eşimden gelen cevap 'boşuna çeneni yorma anne, o bildiğini okuyacak, ne beni ne seni ne de kralını dinlemeyecek, kabullendim ben bunu' deyiverdi.
Böylelikle kocamın beni nasıl gördüğünü anlamış oldum ve bir nebze üzüldüm.
Bu kadar da güçlü durmak, her şeyi bilmek ve yapabildiğini göstermek doğru mudur diye düşünmeye başladım sizin gibi.
Güçlü olmak ayrı, gücünü başkalarının üzerine hüküm gibi kullanmak ayrı.
Ayrımı yapamadığımız sürece, başımız ağrıyacak gibi geliyor.
Bu arada 'köle' ile ilgili cümleyi cahilce bir anda söylendiğini düşünüp, o konuda bir şey söylemeyeceğim.

Merhaba
Geçen gece eşimle sakin sakin otururken ona;
- bende hoşuna gitmeyen şu özelliğin canımı acıtıyor dediğin ne var diye sordum. Düşündü uzun bi süre. Bana aynen şunu dedi;
- bu kadar güçlü duruşunun olmasını istemiyorum. Bana muhtaç olmanı hissettirmeni istiyorum. Bana zorunlu oldugunu hissettirmeni istiyorum. Evet inanıyorum herşeyi yaparsın ama bu kadar güçlü durman karşımda hoşuma gitmiyor dedi. Benim kölem olduğunu hissettir dedi.
Bunu eşimi ezmek için kullanmıyorum aslında ben ona bağımlıyım. Şu an çalışmıyorum ve maddi olarakta ona bağımlıyım. Üç senelik evlilik ve bir evladım var. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar eşimi tanımadan öncesiye kadar erkeklere mesafeliydim. Tek başıma yaşayacağım yaşlanacağım derdim. Evlendim pişman değilim kesinlikle. Ama yapıdan kaynaklı bi ağır ablalık bi sertlik var. Manevi anlamda evet ben karar veririm çoğu şeye. İstemediğim hiçbirşeyi yapmam yaptıramaz.Bu gayet normal değil mi? Duvarım engellerim sınırım var her zaman. Asileşirim huzursuz olur hayat. Çoğu zaman ben yönlendiririm hayatımızı. Bu da gayet normal değil mi?
Eşime ben sorunun cevabını dürüstlükle vermesi için ısrar ettim ama cevabı şaşırttı beni. Sorgulattı kendimi. Ne düşünüyorsunuz peki hanımlar siz bu cevaba?
Dipnot:Şu kölem olduğunu hissettir cümlesi karşılığında okkalı bir cevap aldı bu arada.

Çok ekstrem olmayan bir isteği yanlış kelime ile ifade etmiş eşiniz :) sıkıntı yok keza bizim toplumumuzda çoğu erkek bunu bekler kadını olarak gördüğü kişiden.

Back
X