• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim komşum daha arıza diyenler

heryerde var bi arıza:D bende yeni tasındım arkdsımla yasıyorum...tamda dün gece saat 12 ye dogru bı gurultu koptu kapımızın onunden garıp sesler... noluo dedım delıkten bı bakaıym dedım aynı sekılde karsıdan bırı de bana bakmaya yeltendı...delikte iki göz:1: sonra anladım kı evde erkek sesı varmı ya da napıoruz acaba dıe ust kat manyagı delıkten kontrol edıoooooo ey allamm yaa...

bende 3 yıllık evliyim öyle bi evde oturuyorum ki sormayın. ilk zamanlar üst katımızda bi komşumuz vardı onlarda yeni evliydi her gece 12 den sonra kavga ederler karısı ayağını yere vururdu. alt katımızdaki komşu da 5 tane çocuk. gece 2-3 hıc durmazlar kapıları çarpar oradan oraya koşar.zıplar. biz daha bi tane bile yapmak için düşünüyoruz :1: 3 ay sonra üst kattaki taşındı. yerine yeni gelin gelecek dedi ev sahibi iyi bari coluk cocuk olsa işimiz zor dedim eşime.bi geldiler ki sormayın eski komşuları mumla arar olduk.gelin kocacı kaynanası kaynı aynı evde kalıyorlar. gece 1 dolap kapakları bı kapatılıyor.masa çekiliyor uyku nerdeee.yatak odasının yanında mutfak var.niye öyle bişi düşünmüşse de ev sahibi.gelin bi yürüyor kı evde resmen avize sallanıyor. çamalırların üzerien sulu halıları mı asmadılar. camların önlerine su döküp mü yıkamadılar. balkon her hafta resmen çöplük.çalışan insanız bizde.yka yıka nereye kadar.eşim bi gün dayanamadı gitti eşi ile görüştü.ayıptır bizde çalışıyoruz.çamaşır varken en azından halı çırpmayın dedi. aradan zaman geçti bigun bunlar yıne sulu halıları asmıslar çamaşırların üzerıne o yetmemış gıbı mangal yapıyorlar.cıktım yukarı kayanası actı kapıyı deım camasırım var.görmuyor musunuz. gelın geldı cektık ya dedı. fırsat bu fırsat coplerınız de balkonumda sizin çöplerınızı toplamak zorunda degılım dedım.üst kattakı atıyor bıze de gelıyor dedı.e dedım soyleyın o zaman onlara da dedım. kadın ben senın gıbı kocamı gondermıyorum dedı bana utanmadan.aradan 3 ay gecmıs ıcınde dert olmus.dedım geldı ıse senınle muhatap olmadı.kocanla konustu kapattı kapıyı.terbıye sevıyen ancak senın bu dedım ındım asagıya sınırden ellerım tıtyor artık. bı daha da cırpmadılar.çocugu oldu dedım artık bıraz rahat ederız.nerdeee. kadın yatak odası ve cocuk odası arasında 10 dakıkada 20 defa gıdıp gelıyor topuk seslerınde uyu gece 2 de.huzur kalmadı artık.alt kattakı oyle cocuklar devam.bana dıyor rahatsız olunca ayagınızı vurun:37:gurultu olunca gece 1 de kım rahatsız olmazkı aılecek sorunları var.doktorluk yanı hepsı. üst kat oyle. eşim duyma dıyor nasıl duymayayım. olmuyor.ev sahıbı en üst kattakı komsu yaza cıkacak dıyor.esıme dedım konus ev sahıbı ıle bız cıkalım oraya.gıyeyım topuklu terlıklerımı inikam alayımm :66:kım ne derse desın komşu ev sahibi çok önemli hersey eskılerde kaldı.sımdı herse menfaat.amma da uzun yazmısımmm yaaa.

Biz tüm sülale neredeyse aynı binada oturuyoruz bu panik atak teyzemde amcamın kiracısı alt katımızda oturuyor. Taşındıkları ilk hafta binanın girişinde gelen herkese telefonunuzu kullanabilirmiyim hastayım eşimi arayacağım diyip telefonu alıncada başka birilerini arayıp muhabbet ediyordu :60: daha sonra binadaki herkesi sırayla dolaşmaya başladı 5dk geleyimmi evde çok bunaldım duvarlar üstüme geliyor diye :61: benim annem ev hanımı ama pek evde gördüğümüz olmuyor hergün bir gezmesi var bu panik atak teyzede bunu bilyor ve bizim kapı sesimizi takip ediyor nezaman kilit açılsa 5dk sonra bizde annen geldimi 5 dk oturayım. annem gelmedi ... teyze 10 dk kapıda beni tuttuktan sonra kapıyı kapatıp odama ulaşmadan yine kapı dilekagacı annen geldimi ? yok gelmedi dedim ya yine gidiyor bu 3. kez olduğunda ben çıldırmak üzere annemmmm gelmedi gelince ilk sana yollayacağım :47:

panik teyzenin bize gelme bahaneleri

anneme çok bunaldım beni bi okusana :68:

elinde tabakla gelip yemek çok güzel koktu banada verirmisiniz :56::

ekmek alıcam param yok 5 tl verirmisin :44::53: bu şekilde bütün binayı dolaşmış ertesi günde bu paraları geri getirdi annem yine yok bana verecek ama öyle bir tembihliyor ki bak mutlaka annene ver :97:

bizim eve misafir geldiğinde ayak seslerinden anlayıp anında gelmesi

yolun karşısında beni görüp dilekagacı annen sana evde dolma yapıyor diye bağırması k:37:

en son vukaatıda dün oldu babam işten gelmiş üstünü çıkarıyo içliklerle bir kapıyı kurcalıyor babamda annem geldi diye sen kapıyı aç bide ne görsün panik atak teyze :47: kendi kapısı diye bizimkini açmaya çalışıyor :1:

benim de var bir süper komşum
eşimin doktor olduğunu duymuş, geldi ben iyi değilim bi bakıversene bana oğlum dedim
eşimde bişey diyemedi, o dünden sonra 7 kat sülalesinden kim hastalansa aramaya başladı bi gelebilir myz diye
sanki evde tahlil yapma, tedavi uygulama gibi bi şansımız var
bekledikleri önerilerde aynen şu şekilde:
-doktor bey, kahve içince kalbim çok hızlı çarpıyo
-kahveden uzak durun o zaman, bişey olmaz.
bunu akıl etmek sanki cok zor.
bir de sevgili komşucuğum bana dediki sen doktor değil misin
hayır dedim.
okula gitmedin mi dedi
resim mezunuyum dedim
aaa sen onun dengi değilsin, kocan bulamamış mı bi doktor ayol demez mi
yolasım geldi sacını basını
bişey demedim, sonrada dediki
bari bi hemşire bulsaymış burda tansiyonumuza falan bakardı en azından.
yine bişey dememeye karar verdim, gönül işi bu belli olmaz öyle zorlamayla olucak iş değilki dedim
ota da konar b.ka evet kızım haklısın dedi
bunun üstüne kadını evden kovdum resmen
ertesi gün geldi dediki, seninki zorlamayla olmuş ama, sırf doktor ve parası var diye evlenmişsin gibi bi izlenimin var, bu zamanda kızlar cook bozuldu coook, oğlum evlenmeden önce ben dikkat edicem kıza dedi
oğlunun zaten parası olmadığı için kimse böyle bi nedenle evlenmek istemez onunla hadi çek git şimdi burdan dedim, tek düşündüğüm ordan kadını uzaklastırmaktı, oğluda hergece sarhoş olarak eve gelen, çalışmayan 30 yaş civarında bi adam
gelen cevap: kocan bi seni secerken zevkli davranamamış, eviniz çok güzel, satmak zorunda kalırsanız haberim olsun, alırım
şimdi evinde satılık ilanı var, şeytan diyor çek bi kredi al o evi.
kadın beni çileden çıkarttı resmen

Kovsanıza anacım böyle terbiyesiz insanlara insan gibi davranmaya gelmez onların anladıkları dilden konuşun. Hiç gelemem böyle terbiyesizliklere ve ukalalıklara. Ne mecburiyetinizi var ki. :37:

Kovsanıza anacım böyle terbiyesiz insanlara insan gibi davranmaya gelmez onların anladıkları dilden konuşun. Hiç gelemem böyle terbiyesizliklere ve ukalalıklara. Ne mecburiyetinizi var ki. :37:
kovdum zati....:9::9::9:

Ay bizim bir komşuda var aynı seninkisi gibi resmen kendini çok akıllı sanıyor sanırım herşeyi o biliyor iyi kadın aslında ama hergün bir insanın evine gidilmez ki bir de geçen gün geldi bize benim dizim vardı onu açtım yok işte benim dizimi aç bu ne böyle ne anlıyorsun bundan vs gibi cümleler kuruyor o kadar sinir oluyorum ki anlatamam kırmamaya çalışıyorum şaka yollu bir şeyler söylüyorum ama alınmıyorda hiç yaa bir de kendi evine kimseyi koymuyor mesela bir kere bizi evine yemeğe çağırdı o zamanda ramazan dı iftar yemeği için ondan sonra bir kere bile çağırmadı ama bizim evden çıkmıyor herşeye herkese karılıyor çokk sinir oluyorum

bizim komşunun çocukları garip
kış mevsiminde benim bile dışarda ellerim ve yüzüm soğuktan uyuşurken 6 yaşındaki kız bahçeye çıkıp montun önü açık ayakta çorap yok oyun oynuyor
gerçi onun neresi oyun çözemedim
kız tüm gün hiç bişey yapmadan bahçede dolanıp duruyor:52:
tamam çocuk aklı ermiyor diyeceğim de insaf yani soğuk da mı işlemiyor:53:
annesi de izin veriyor bravo yani:) :27:

Flocke bu kadar laftan anlamaz bir kadını nasıl uzaklaştırdın bacım anlatsana,gerçekten tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Benim de var öyle bir arızam. Online olmaya korkuyorum vallahi,ben sana ineyim biraz diyecek diye. Ya kardeşim ben seni bir kere bile çağırmadım poh mu var benim evimde:52::52:
Oynatmaya az kaldıııı:52:

Biz tüm sülale neredeyse aynı binada oturuyoruz bu panik atak teyzemde amcamın kiracısı alt katımızda oturuyor. Taşındıkları ilk hafta binanın girişinde gelen herkese telefonunuzu kullanabilirmiyim hastayım eşimi arayacağım diyip telefonu alıncada başka birilerini arayıp muhabbet ediyordu :60: daha sonra binadaki herkesi sırayla dolaşmaya başladı 5dk geleyimmi evde çok bunaldım duvarlar üstüme geliyor diye :61: benim annem ev hanımı ama pek evde gördüğümüz olmuyor hergün bir gezmesi var bu panik atak teyzede bunu bilyor ve bizim kapı sesimizi takip ediyor nezaman kilit açılsa 5dk sonra bizde annen geldimi 5 dk oturayım. annem gelmedi ... teyze 10 dk kapıda beni tuttuktan sonra kapıyı kapatıp odama ulaşmadan yine kapı dilekagacı annen geldimi ? yok gelmedi dedim ya yine gidiyor bu 3. kez olduğunda ben çıldırmak üzere annemmmm gelmedi gelince ilk sana yollayacağım :47:

panik teyzenin bize gelme bahaneleri

anneme çok bunaldım beni bi okusana :68:

elinde tabakla gelip yemek çok güzel koktu banada verirmisiniz :56::

ekmek alıcam param yok 5 tl verirmisin :44::53: bu şekilde bütün binayı dolaşmış ertesi günde bu paraları geri getirdi annem yine yok bana verecek ama öyle bir tembihliyor ki bak mutlaka annene ver :97:

bizim eve misafir geldiğinde ayak seslerinden anlayıp anında gelmesi

yolun karşısında beni görüp dilekagacı annen sana evde dolma yapıyor diye bağırması k:37:

en son vukaatıda dün oldu babam işten gelmiş üstünü çıkarıyo içliklerle bir kapıyı kurcalıyor babamda annem geldi diye sen kapıyı aç bide ne görsün panik atak teyze :47: kendi kapısı diye bizimkini açmaya çalışıyor :1:

yemek koktu banada verin ne demek yaa:60::60:

Bizim bir komşu vardı böyle şimdi taşındı neyse. Evde bir şey pişer kokusunu alırdı torunu vardı ama nasıl iştahsuz bir çocuk yemekle filan arası yok bütün herkes bilir. Kadın böyle ayy bunu da alıyım torunuma götüreyim diye her yerden otlanırdı ama herkes biliyo ki kendi için alıyor. Bunu yapan kadının da lüks sitelerde 4-5 dairesi var ama gözü aç hala.:37:

Flocke bu kadar laftan anlamaz bir kadını nasıl uzaklaştırdın bacım anlatsana,gerçekten tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Benim de var öyle bir arızam. Online olmaya korkuyorum vallahi,ben sana ineyim biraz diyecek diye. Ya kardeşim ben seni bir kere bile çağırmadım poh mu var benim evimde:52::52:
Oynatmaya az kaldıııı:52:
kolay olmadı elbette.az sonra olacakları düşünerek koltukta oturup,kendimi bu duruma hazırlamaya çalışırken eşim de elimi tutmuş bana gaz vermeye çalışıyordu:'sen ki ne güçlükler altından kalkmış bi kadınsın,inanıyorum ki bunu da başaracaksın.sen ki,iki doğum bir trafik kazası atlatmışsın,bunu mu halledemeyeceksin?yanında durmayacak olsam da bil ki kalbim ve aklım senin yanında,kalk flocke...kalk ve yan dairenin kapısını çal...!!!'
bu motive edici konuşmanın üzerine öyle bi gaza gelmiştim ki,eşim fikir değiştirip dur gitme dese,onu dinlemez yine kalkar giderdim.kapısının önünde durup derin bi nefes aldıktan sonra zile bastım.kapı açılıp da beni görünce pek bi sevinmiş olarak eblek eblek gülümsemeye başladı daha o hal hatır soramadan,hızlı hızlı nefesler eşliğinde birden onun rahatsız edici yapısından bahsedip onu daha fazla evimde görmek istemediğimi,buna artık gücümün kalmadığını hızlıca anlattım.sonra sustum....annesinden azar bekler bir çocuk gibi tedirgince ona baktım,hayatımda ilk defa böyle bir duruma düşmüştüm.bana gözler kısık ve haince baktı sonna:'cık cık cık,sen ne terbiyesiz mişin,ne utanmazmışın...seviyesiz ve arsızmışın!'dedi:44::44::44:bi ara acep kendini nası görüyo diye düşündüm ama uzatmadan:'evet ben öyle biriyim,senin gibi olamıyorum.çok uğraştım ama olmuyo!'dedim.küüt diye kapıyı suratıma çarptı.ondan sonra da karşılaşmamak için hep köşe kapmaca oynadık kendisinle o taşınana kadar.olur da burun buruna gelirsek,kafasını kaldırır yanımdan geçer giderdi.olsun...ben eski huzurumu yakalamıştım ya,pek aldırmıyordum bu tavrılarına...kurtulmak istiyorsan bu tip yaratıklardan çare yok direk söyleyeceksin,farklı bir dilden anlamıyorlar çünkü.

Allahım sen arsızlardan koru yarabbim...

kolay olmadı elbette.az sonra olacakları düşünerek koltukta oturup,kendimi bu duruma hazırlamaya çalışırken eşim de elimi tutmuş bana gaz vermeye çalışıyordu:'sen ki ne güçlükler altından kalkmış bi kadınsın,inanıyorum ki bunu da başaracaksın.sen ki,iki doğum bir trafik kazası atlatmışsın,bunu mu halledemeyeceksin?yanında durmayacak olsam da bil ki kalbim ve aklım senin yanında,kalk flocke...kalk ve yan dairenin kapısını çal...!!!'
bu motive edici konuşmanın üzerine öyle bi gaza gelmiştim ki,eşim fikir değiştirip dur gitme dese,onu dinlemez yine kalkar giderdim.kapısının önünde durup derin bi nefes aldıktan sonra zile bastım.kapı açılıp da beni görünce pek bi sevinmiş olarak eblek eblek gülümsemeye başladı daha o hal hatır soramadan,hızlı hızlı nefesler eşliğinde birden onun rahatsız edici yapısından bahsedip onu daha fazla evimde görmek istemediğimi,buna artık gücümün kalmadığını hızlıca anlattım.sonra sustum....annesinden azar bekler bir çocuk gibi tedirgince ona baktım,hayatımda ilk defa böyle bir duruma düşmüştüm.bana gözler kısık ve haince baktı sonna:'cık cık cık,sen ne terbiyesiz mişin,ne utanmazmışın...seviyesiz ve arsızmışın!'dedi:44::44::44:bi ara acep kendini nası görüyo diye düşündüm ama uzatmadan:'evet ben öyle biriyim,senin gibi olamıyorum.çok uğraştım ama olmuyo!'dedim.küüt diye kapıyı suratıma çarptı.ondan sonra da karşılaşmamak için hep köşe kapmaca oynadık kendisinle o taşınana kadar.olur da burun buruna gelirsek,kafasını kaldırır yanımdan geçer giderdi.olsun...ben eski huzurumu yakalamıştım ya,pek aldırmıyordum bu tavrılarına...kurtulmak istiyorsan bu tip yaratıklardan çare yok direk söyleyeceksin,farklı bir dilden anlamıyorlar çünkü.

oyyii :) muhtemelen bende aynı cevabı alırım ve oradan,buradan beni çekemedi gibi şeyler duyarım. Gerçi sanırım "kapı önü teyzesi gibi neden bir yere giderken hesap soruyorsun" dedim diye biraz bozuldu. Ama kendi kendine barışması an meselesi. Neyse ki taşınacağım buradan. Ve bir daha asansörde kimseye "merhaba" demeyeceğim :))):32::32:

Back
X