Biz tüm sülale neredeyse aynı binada oturuyoruz bu panik atak teyzemde amcamın kiracısı alt katımızda oturuyor. Taşındıkları ilk hafta binanın girişinde gelen herkese telefonunuzu kullanabilirmiyim hastayım eşimi arayacağım diyip telefonu alıncada başka birilerini arayıp muhabbet ediyordu

daha sonra binadaki herkesi sırayla dolaşmaya başladı 5dk geleyimmi evde çok bunaldım duvarlar üstüme geliyor diye

benim annem ev hanımı ama pek evde gördüğümüz olmuyor hergün bir gezmesi var bu panik atak teyzede bunu bilyor ve bizim kapı sesimizi takip ediyor nezaman kilit açılsa 5dk sonra bizde annen geldimi 5 dk oturayım. annem gelmedi ... teyze 10 dk kapıda beni tuttuktan sonra kapıyı kapatıp odama ulaşmadan yine kapı dilekagacı annen geldimi ? yok gelmedi dedim ya yine gidiyor bu 3. kez olduğunda ben çıldırmak üzere annemmmm gelmedi gelince ilk sana yollayacağım
panik teyzenin bize gelme bahaneleri
anneme çok bunaldım beni bi okusana
elinde tabakla gelip yemek çok güzel koktu banada verirmisiniz

:
ekmek alıcam param yok 5 tl verirmisin :44:

bu şekilde bütün binayı dolaşmış ertesi günde bu paraları geri getirdi annem yine yok bana verecek ama öyle bir tembihliyor ki bak mutlaka annene ver :97:
bizim eve misafir geldiğinde ayak seslerinden anlayıp anında gelmesi
yolun karşısında beni görüp dilekagacı annen sana evde dolma yapıyor diye bağırması k
en son vukaatıda dün oldu babam işten gelmiş üstünü çıkarıyo içliklerle bir kapıyı kurcalıyor babamda annem geldi diye sen kapıyı aç bide ne görsün panik atak teyze

kendi kapısı diye bizimkini açmaya çalışıyor