• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim komşum daha arıza diyenler

benimki de komşu oluyo sanırım öğrenciyim ben aşağı katta ev sahibim yaşlı bi kadın 1. katta oturuyo bende 2.. apartman giriş kapısı gıcırdıyo yağlatmıyoda sanırım benim giriş çıkışlarımı kontrol etmek için her dışarı çıkışımda yada eve gelişimde giriş kapısının sesini duyup dışarı fırlıyo hep bu şekilde ama bi gün sordum noldu teyze dedim yağmur yağıyodu dışarda.. ben yağmuru çok severim dışarı çıkıp izlicem falan dedi 60 küsür yaşında ki teyze.. tamam yine bişi söylemiyorum ama mesela ben giriyorum kapıdan hemen açıyo kapıyı bakıyo paat diye suratıma kapıyo kapıyı sinirlerim bozuluyo..

ay annemlerin bir komşusu var onlrda öle ailcek aniden açıyolar kapıyı tam o anda mesela ayakkabımı çıkarıym arkam açık vs.kadın ve kızı ama insan rahatsız oluyo ne alem insanlar var

yaşlı olduğu için bişey söylemiyorum bende ama kontrol ediyor resmen bi ben varım üst katta her zaman aynı şeyi yapınca insanın canı ister istemez sıkılıyo

yaşlı olduğu için bişey söylemiyorum bende ama kontrol ediyor resmen bi ben varım üst katta her zaman aynı şeyi yapınca insanın canı ister istemez sıkılıyo

demelisin geç olmadan,yoksa bir de bakmışsın ki kurban seçilmişsin...

kadın ilginç birisi ya bu sene gidiyor olacağım için susuyorum yoksa konuşurum sabır artık ne diyim

3. katta oturan balkonundan büyük yemek masası sandelyesini düşrerek 2. katta oturan benim çanağımı kıran ve günlerce ses çıkarmyan (taki ajanlık yapıp suçluyu kendim bulana kadar ) komşumu tek geçerim :69:

ya bizde de öyle ariza bir komsu vardi, neyseki tasindikta kurtulduk.
bize geldiginde hep anneme degilde bana bakarak konusurdu, bende onaylayarak saatlerce evet hi hi diyerek dinlerdim. yine birgün ben yalnizken geldiginde kapiyi acmadigimda niye kapiyi acmadin dedi, bende insan müsait olmayabilir, banyoda olur, wc de olur, insanlik halidir duyulmayabilir dedim, bu onu tatmin etmedi. sonra yine bir gün kapiyi caldi acmadim, kapiyi yumruklayip bagira bagira laflar saymisti :19: ay sinirden aglamistim. sonra da ailece o olaydan sonra kadinin yüzüne bakmadik, konuyuda acmadik, iyice rezil oldular. ben apartmanin kapisini her actigimda gülerek ciii yapar gibi kapiyi acmayi da birakti böylece :60:

ayy abıye kuzu gercekmısss:27:
allahım korusun hııc sevmem ınsllh basıma gelmez sımdılık komsularım sadece karsılasırsak slm veren cınsten (3yıldır aynı aptmndayım) 2 3 aya kadar tasınıcam bakalım ozaman noolucak

Bizde gram ses yalıtımı yok kağıt gibi duvarlar
Haliyle tv sesi sanki bizim odadaymış gibicesine geliyor
E bi de üst komşu ünili bir grup gençten oluşunca kanları mı kaynıyordur artık nedir son ses tv müzik vs. derken iyice çekilmez bir hal alıyor şu an olduğu gibi pehh:31:

Bizde gram ses yalıtımı yok kağıt gibi duvarlar
Haliyle tv sesi sanki bizim odadaymış gibicesine geliyor
E bi de üst komşu ünili bir grup gençten oluşunca kanları mı kaynıyordur artık nedir son ses tv müzik vs. derken iyice çekilmez bir hal alıyor şu an olduğu gibi pehh:31:

off hic cekilmez. aynen bizdede öyle üst kmsudan Allahtan ses cikmaz..
ama yan komsunun cocuk odasi ve bizim oturma odasi dib dibe oldugu icin masallah.
ana okulu gibi oluyor.. birde müzik dnlemeye baslasin bütün apartman inliyo.. laftan da anlamiyoki böyleleri:63::95::95::95:

Söyle bir sekerleme yapayim dedim...Aksam 5 gibi bir yattim ve aksam 7 gibi bagiris bir cagiris...Bizim üst kat..! Üst kat babasi yine kizlarindan biri ile kavga ediyor...! Öyle böyle degil...Avaz avaz, birbirilerine..."Yok para vereceksin, yok vermem", "Hayvan, insan ol insan" vs. vs....!!!

Pazarimin icine ettiler kisacasi...:27:

Seninki kadar olabilirdi belki ama Allah bana acıdı sanırım ki tez zamanda kestim görüşmeyi.

Yeni tanışmıştık komşumla ki bir gün merdivenlerde karşılaştık , hamileydim 8 aylık , ''kız mı erkek mi?'' diye sordu kız diyince suratını büzüp acınaklı bir bakışla bana ''OLSUN'' dedi.

Ertesi gün işten yorgun argın gelmişim hamileyim üstelik yemek yapmaya çalışıyorum biranda kapıda bitti birşey konuşmak istediğini söyledi yeni işten geldim dememe aldırmadan içeri girdi , kendileri bilgisayar almışlar ama internet bağlatmamışlar acaba bizimkini ortak kullanabilirlermiymiş :| Şaka yapıyor heralde diye düşünmek istesemde sonradan olayın ciddiyetini anladım ve kendisine yolu gösterdim bu hamleme rağmen evimi gezmek istedi , gezdi baktı yorumlar yaptı , yatak odasının önünde durdu içeri girmeyi kafasına koymuş belli ki orası yatak odası desemde beni duymadan kapıyı açmamı bekledi , daha yüksek sesle orası yatak odası diye tekrar edince surat ifademden sinirlendiğimi anladı diye tahmin ediyorum gitti..

Dana bu olayın üzerinden 2 gün geçmediği halde , hamile ve çalışan bir kadının izin gününde uyuyor olabileceğini düşünmeyi kendisine gereksiz görmüş olan sevgili komşum sabah 11 de kapıyı çalıp yetersiz görüp ayrıca yumruklayarak beni uyandırdı ve söylediği şey ''Biz sizin balkondan kaplo geçircez'' Önce kaplo ne diye düşündüm o bu sırada içeri girmişti bile , kablo olduğunu anladım. Ne kablosu kim geçiriyo ne oluyo derken , hanım ismini cismini bilmediğim kocasını , eşim evde yokken benim üstümde pijamalarım varken, balkonum evim ne durumda diye hiiiiç umursamazken içeri çağırıcağını , komşudan internet çekeceklerini ve kablosunu balkonumdan geçireceklerini anlattı. Çok güzel düşünmüşsünüz harika bir plan ama sizi eve alamam üstelik daha uyanmadım , balkonumdan da kablo geçirme konusunu eşim gelince eşiniz konuşsun dedim. O o sırada benim perdelerimi kaldırmış pencereden kablo uzunluğu yeterli mi diye ölçüm yapıyordu. Yine söylediklerimden bişey anlamadı ama sesimin sertliğinden öfkelendiğimi anlayarak gitti diye düşünüyorum.

Geçenlerde de yine maalesefki kapı önünde karşılaştık , daha merhaba demeden ''sizin evden bağrış çağrış geliyo kavga ediyosunuz galiba'' dedi. Daha ağzımı açmadan ekledi , ''bebeği görmeye gelmek istiyoruz biz ama kavga ediyosunuz diye gelmiyoz'' dedi. Allah'ım sabrımı sınıyorsun heralde dedim sonra aklıma parlak bir fikir geldi. Evet sürekli kavga ediyoruz biz dedim , eşim çok sinirli , asabi , gözü karadır , sinirlenirse gözü hiçbirşeyi görmez dedim. İyi günler diyip içeri kaçtım resmen.

ben sizin yerinizde olsam =)

.. hanımcım biz komşu değil miyiz elektrik faturamız fazla geliyo bölüşsek olur mu ? (( fatura uzatılır))

.. hanımcım bizim ocak hiç iyi değil ben yemekleri sizde pişirsem yada siz pişirip bana getirseniz ? (( eline yemek listesi tutuşturup )

.. hanımcım ayol biz sadece komşu muyuz dostuz benimde röfle zamanım geldi ben size sonra ödesem ? ((manikür pedikür ağda ve daha ne varsa yaptırılır))

... hanımcım banyonuzu kullanabilir miyim bizde sıcak su yok ? ((banyo acayip kirli bırakılır))

.. hanımcım ben sizi pek sevdim her gün sizde kahvaltı yapıp öğle yemeği yesek akşam yemeği falan yesek ? portakallı ördek olmazsa gelmem ama

diyip gerekirse " hasta" diye anılırdım ama bir daha selam veremezdi =)

ben sizin yerinizde olsam =)

.. hanımcım biz komşu değil miyiz elektrik faturamız fazla geliyo bölüşsek olur mu ? (( fatura uzatılır))

.. hanımcım bizim ocak hiç iyi değil ben yemekleri sizde pişirsem yada siz pişirip bana getirseniz ? (( eline yemek listesi tutuşturup )

.. hanımcım ayol biz sadece komşu muyuz dostuz benimde röfle zamanım geldi ben size sonra ödesem ? ((manikür pedikür ağda ve daha ne varsa yaptırılır))

... hanımcım banyonuzu kullanabilir miyim bizde sıcak su yok ? ((banyo acayip kirli bırakılır))

.. hanımcım ben sizi pek sevdim her gün sizde kahvaltı yapıp öğle yemeği yesek akşam yemeği falan yesek ? portakallı ördek olmazsa gelmem ama

diyip gerekirse " hasta" diye anılırdım ama bir daha selam veremezdi =)
allah!!!bunların çoğunu benim komşum yapıyordu,sizin msj.ı okudukça yemin ediyorum benim göğüsüme bir boğa oturdu sanki....böööle bi daraldım!!!

allah!!!bunların çoğunu benim komşum yapıyordu,sizin msj.ı okudukça yemin ediyorum benim göğüsüme bir boğa oturdu sanki....böööle bi daraldım!!!

ben oyum zaten :23: :9: :52:

bana bi arıza gelse ben ondan daha arıza olurum daha da gelmez =)

merhaba, önceden benimde cok arıza bi komsum vardı neyse ki sonra tasindik... kimsenin olmasın arıza komşusu, öyle degil mi metukacım?

pıkecım..nereye gıtsem ben de bır manyakla karsılastım....mesela su an 2 ay once tasınan alt komsum..2 oglu var ve ıkısıde tam bır orman kaçkını..hangı ormandan geldıklerını bılmıyorum..ama bır an once oraya gerı gıtmelerını çok ıstıyorum....

sabahın korunde bagrısmalar , kapıları gumbur gumbur vurmalar...çocukların sesı ayrı kadının bagırtısı ayrı..

valla basım agrıdı ya....ınsan evınde huzur bulmak ıstıyor....

Allah onları bıldıgı gıbı yapsın....:47::47::47:

yuzde elli isitme kaybim oldugu icin
ben biraz rahatim bu konuda :)
sadece ustekki cocuklarin ziplamalari rahatsiz ediyor
gum gum diye
esim yandaki turk komsularin hangi diziyi izlediklerini aninda biliyor
rahatsiz oldugunu soyler ben o sesleri duyamamanin rahatliyla
abartiyorsun bitanem derim :)
o'da senin icin hava hos der

biz bahçe katındayız sol çarprazımızda olan muhterem yöneticiye gitmiş 8 den sonra ses geliyormuş biden :30: vallahi çıldırdım ortalığı birbirine kattım nedenleri:
1) sabahın köründe pataküte merdivenleri yıkarak inmeleri ailecek.
2)çamur etmeleri apartmanı pis olmaları.
3)tv seslerini bu kattan rahatca duyulabilmesi.
4)10 yaşındaki kızının apartmanın içine arkadaşlarını çağırması onunda aşşaüıya inip buna ortak olması..
5)eşiyle kavga ettiklerinde eşi duvarları yumruklar.
6)gece 1 2 den sonratekno müzik sesi yine onlardan gelir gece gece.
7)sürekli otomatik kapı açılsındiye o iğrenç sesli aletin düğmesine abanır ve kulaktan baştan gidilir.
8)şarkı söylemeye çalışması bunu nedense sabahın köründe 6 sında nasıl yapabiliyor ne bu enerji?
9)günde 6 kere süpürge açıyor
10)birde car car çocuklara çığırır.
Ve hala benim klise kadar sessiz olan evime laf eder. bi yere kadar vallahi bir patladım şimdi sus pus .. :27:

Back
X