vallahi canım yazılanlara hem güldüm ,hem kızdım..nasıl insanlar var yahu.
birazda ben bahsedeyim.benim ki pek güldüren cinsten değil..
yaklaşık 5 ay önce yeni bir ev aladık..bütün imkanlarımızı zorlayarak.büyük bir hevesle..
evimize taşındık.bikaç gün sonra üst katımızda doldu..ben seviniyorum tabii.komşu geldi diye..amma velakin sevinmem pek sürmedi...
daha o gece belli ettiler ne olduklarını ama pek umursamadık..gürültü falan yaptılar epeyce.biz de dedik;yeni taşındılar daha yerleşiyorlar falan ,normal..
öyle değilmiş işte..başımıza bela almışız da haberimiz yokmuş...şu ana kadar defalarca tartıştık kadınla..eşimle,ben çalışıyoruz.akşam evde geçirdiğimiz vakit sınırlı ve insan huzurlu olmak,kafa d,nlemek istiyor,evinde.amma nerdeee.
ilk zamanlar gittim,tatlı dille uyardım...yok anlamadılar.bikaç defa daha uyardım yook..
aksine arttı..ha sadece gürültü olsa,onun yanında çocukları çok pis..her h.sonu eşim bahçeden çocuklarının büyük tuvaletlerini temizledi..benim salon camımın altından falan.bi pazar günü sabah 7 gibiydi uyandım y.odasının kalın perdesini açayımda güneş vursun içeri dedim.o ara bi baktım dışarı,parka kumun içine oturmuş,indirmiş donunu kız tuvaletini yapıor.eşim hemen seslendi,git evine diye..ağlayarak çıktı yukarı..
ben böyle pis insanlar,cahil insanlar görmedim.bula bula bizi buldu..
daha neler var neler.vakit buldukça yazarım yine kızlar...