Benim Kuaförüm !

programı İzlemedim ama mesajı okuyunca kanalizasyon filmi geldi aklıma

Az önce tekrarlardan izledim, dunku ve bugünkü iki yarışmaci da kadinlarin yaşını çok büyük gösterecek modeller ve renkler seçtiler. Tabi bunda kısıtlı sure ve yarışma heyecaninin etkisi de vardır mutlaka.

Yalniz saçlar yapılırken diğer 4 yarismacinin akbaba gibi o ank yarışmacının başına tunemeleri çok sinir bozucu, ben bile gerildim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam fındıklı yerinde açtık birbirlerini puanlıyorlar
biride çıkıp desinki arkadaşımın eline sağlık fakat ben birinci olmak istediğimden bir veriyorum valla çok büyük saygımı kazanacak

kadın olanın burnundaki estetik facia ötesi çok kötü yaa burnuna bakmaktan ne dediğini anlamıyosun net :)

Bazıları var ki sanki dünyanın en mühim işini yapıyor havasındalar, ukala tipler...

Değişim yaptıkları doğrudur ama iyi yönde mi o tartışılır.

Ayrıca değişime uğrayanların bir kısmı cast oyuncusu imiş.

2 yıldır doğru düzgün tv izlemiyorum.Geçen izleyeyim bir
dedim bu programa denk geldim.Ne kadar saçma bir program.
Tüm derdimiz saçtı,boyaydı zaten !

fazla gerilimli bir yarışma. be birkaç bölüm izledim daraldım. vakit öldürmek isteyenler dahi izlemesinler derim

Son derece berbat bir yarışma. Kuaförlerin tarzdan anladığı hep aynı kesim heralde. Arkası kısa önü uzun. Renk de de illa saçma sapan yerlere sarı atsınlar. Programı birkaç kez izledim. İşini düzgün yapan insanları da aşağılıyorlar. gayet düzgün bir kesim e iddiasız bir saç rengi de bir insanı rahatlıkla değiştirir. bence, kendine güvenini arttırır.

bugün ilk defa izledim bu saçma programı, o kız kuaförün burnundan getirdi her bölüm böylemi oluyo
evet bi bayan için saçı önemlidir saçlarına kıyamıyosan teklifi kabul etme

Bu yarışmaya tanıdıgım bir kuaför arkadaşım katıldı...müşteriler daha önceden ayarlanmış kişilermiş...öyle spontane kişiler falan olmuyormuş...hatta müşterilere kavga çıkartın naptın saçıma de falan diyorlarmış...reyting reyting...

Seyretmeyin seyrettirmeyin...hepsi yalan dolan...

Vay be, benim de aklıma gelmiştı öyle olabileceği...
Bir de sokaktan geçen birini almış gibi yapıyorlar. Bazısı dertlerini anlatiyor falan. Hepsi uyduruk..

ya doğrudur bi kaç müşterinin adını soyadını googledan aratıp bulmuştum hepsi ajansabaşvurmuş kişiler yani böyle yapmaları hiç hoş değil..

bu tip yarışmalar için genelde böyle şeyler söyleniyo, bu yarışmalara sıradan herhangi biri katılamıyomu yani hep böyle oyunlarmı var

bu tip yarışmalar için genelde böyle şeyler söyleniyo, bu yarışmalara sıradan herhangi biri katılamıyomu yani hep böyle oyunlarmı var

Sıradan kişiler katılıyor ama konsepte uymak zorundalar...Arkadaşımda reklamı olsun diye katıldı zaten...gerçi hoş faydası olmadı ona...onlara söylenen kavga çıkartın ki izlensin...Türk izleyici profilini çözmüşler ekşın olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…