Benim maaşım 3 bin eşiminki 1 bucuk

Kartınızı verince ortak olmuyo hanımefendi .
Ortak havuz değil maaşınızın dilencisi oluyosunuz.
Burda öğretmen olup maaşını bilmeyen insanlar var giyeceği kıyafeti kocası seçiyo alıp getiriyo diye mutlu oluyolar.

Biz zaten sizin dediğinizi savunuyoruz ortak bütçe olsun bununiçin kart vermeye gerek yok .

ben ortak havuzdan bahsediyorum kartım bende kıyafetimi de kendim alırım arkadaşalrımla dışarı cıktığımda da esimden para istemem belli bir bütçem vardır maaşımdan ayırdığım onu da dilediğimde harcarım bahsettiğimiz konular farklı.

ben kartını asla verme diyenlerin eve katkıda hiç bulunmuyorlar gibi algıladım. buna istinaden yazdım yorumumu

Maaşını verme değil, kartını verme diyoruz. Yoksa harcamalar ortak olmalı elbette. Kart vermeyince ortak olmuyor mu? Benim annem de babam da çalıştı. İkisinin kartı da kendinde durdu hep. Hala da öyledir. Ikisi de birbirinden para saklamadi elbette. Kart vermeyi gerektirecek bir şey olduğunu sanmıyorum ki zaten artık internet bankacılığı diye bir şey var. Eft ile yürüyor her sey. Kartı isteyen adam itici geliyor.

Bence sorun olmaz. ortak kumbara olusturun ikinizde maaşını icine koyun ,gelir giderlerinizi yapin kalanida atın kenara. neden sorun olsun ki bizde oyle yapiyoruz esimle gelir giderlerin hesabini o tutuyor ,pazari o goruyor birsey alincaksa ona ya da bana beraber gidip aliyoruz.oturup konusun boyle bi teklifte bulunun hayir demez bence cunku ortak bir hayat kuruyorsunuz.

Vala evlenince o gurur falan kalmıyor bende eşimle sevgiliyken çok gurur yapardım bişey alsa bana geri vermek isterdim ama şuan param kalmasın hemen tepesine biniyorum :)) tabi bu konuda kadın erkek farklı biraz daha erkekler aşağılık kompleksine girebiliyor senin mesleğin yada maasin üst duzeyse ama yinede evlenince o çizgi aşılıyor para konularında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…