- 8 Kasım 2018
- 5.895
- 14.354
- 248
- Konu Sahibi Fundamentals
-
Biz 17 yillik aldik pisman olduk. Icini yeniletmek icin harcadigimiz emek ve parayi hazir bir eve versek daha iyi olurdu. Ki zaten, o kadar eski evi ne kadar yenileseniz de istediginiz gibi olmuyor. Biz pencere disinda her seyi, akliniza gelebilecek her seyi, degistirdik. Pencereler cok gozume batiyor su anda. Bir daha asla boyle bir sey yapmam.Herkese merhaba.herkesin bir bir derdi vardır benim derdimde bu.yani kendimize ait bir evimizin olması.
Kafamı kurcalayan bir sorun var ki.onu size sormak istedim.belki yaşayan tecrübeli olan vardır bu konuda.bugun 22 yıllık bir ev bulduk.110 metre kare.ici komple yenilenmesi gerek.icinin yenilenmesi problem değil bizim için.çünkü zamanla yapılabilecek birşey ve bizim acelemiz yok.evin beni cezbeden yeri muhitinin çok iyi olması.o muhitten yeni bir ev almam 500 binden başlıyor.oda su şartlarda mümkün değil.
Sorum şu.22 yıllık evi alıp içine bir sürü masraf yapmak mantıklı mı.ilerde pişman olur muyum?
Depremleein sık sık olduğu bir ülkede ben şahsen 22 yıllık bina satın almam.Herkese merhaba.herkesin bir bir derdi vardır benim derdimde bu.yani kendimize ait bir evimizin olması.
Kafamı kurcalayan bir sorun var ki.onu size sormak istedim.belki yaşayan tecrübeli olan vardır bu konuda.bugun 22 yıllık bir ev bulduk.110 metre kare.ici komple yenilenmesi gerek.icinin yenilenmesi problem değil bizim için.çünkü zamanla yapılabilecek birşey ve bizim acelemiz yok.evin beni cezbeden yeri muhitinin çok iyi olması.o muhitten yeni bir ev almam 500 binden başlıyor.oda su şartlarda mümkün değil.
Sorum şu.22 yıllık evi alıp içine bir sürü masraf yapmak mantıklı mı.ilerde pişman olur muyum?
Uyarınız için sağolunNice 25 yıllık evler var 5, 10 senelik gibi bakımlı olan ya da tam tersi. Ama bazen evinin olmaması, olmasından daha iyidir...
Bende böyle düşünürdüm bir an önce ev alayım, benim olsun vs. vs.
Şimdi evimi kiraya verip kendim de kiraya çıkıyorum. Kötü değil ama benim içinde huzurlu olamayacağım bir ev sahibi olmuşum, o zamanlar evim olacak sevdasına fark edememişim. Velhasıl iyi düşünün.
Benim için semt önemli açıkçası ama ev 10 yıllık filan olsa daha iyi olurdu sanki yok mu öyleHerkese merhaba.herkesin bir bir derdi vardır benim derdimde bu.yani kendimize ait bir evimizin olması.
Yeni evler bütçeyi aşıyor demiyimde kredi faizleri çok yüksek olduğundan yüksek miktar kredi cekemiyoruzBenim için semt önemli açıkçası ama ev 10 yıllık filan olsa daha iyi olurdu sanki yok mu öyle
KocaeliHangi şehirdesiniz? Ben deprem riskine göre karar verirdim. "İyi" bir semtte eski ev almaktansa "ortalama" bir semtte yeni ev almayı tercih ederdim.
Kocaeli
Ooo hem de KocaeliKocaeli
Herkese merhaba.herkesin bir bir derdi vardır benim derdimde bu.yani kendimize ait bir evimizin olması.
Teşekkür ederim ilginiz için vazgeçtim.muhiti beni cezbetmisti ama inşallah bir gün daha hayırlısını alirimTam 99da yapilmis ruhsat tarihine iskan tarihine bakin ne kdr hasar almis ne zmn bitmis depremde hangi asamadaymis
Ben temeli bile atilmis olsa asla almazdim 99 depremini yasadim
Teşekkür ederim ilginiz için vazgeçtim.muhiti beni cezbetmisti ama inşallah bir gün daha hayırlısını alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?