benim minik bebeşim

meral76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
7
5
86
İstanbul
slm arkadaşlar yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
aralık 2009 da çikulata kisti ameliyatı sonrası hamile olduğumu öğrendim şuan 8+2 haftalık hamileyim fakat hala bebeğin kalp atışlarını dinleyemedik gebelik kesesinde bebek görünmüyor hamilelik belirtileri herşey normal ilerliyor dotorum kürtajla gebelik sonlandırılmalı dedi boş gebelik olabilirmiş 3 yıldır bebek sahibi olmak için tedavilerle uğraştık şimdi sizce bu gebeliği sonlandırmak içimden gelirmi hayır hiç içimden gelmiyor kendi doktorumdan başka 1 doktora daha gittim "yasal süreç 10 haftadır senin sağlığını etkileyecek bir durum yok bekleylim belki geç yumurtlama olabilir" dedi şuan beklemedeyiz 1 hafta daha bekledikten sonra tekrar doktora gidicem lütfen herkes bize dua etsin biz bu bebeği çok istiyoruz

dualarımız seninle inşallah saglıkla bebeğini kucagına alırsın :CüvCüv: allah yardımcın olsun bilmiyorumkismile

canim hersey gonlunce olsun insallah :Saruboceq:uzme sen canini hakkimizda hayirlisi olsun vardir herseyde bir hayir olumunekankayizsmile rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

canım cok zor bır durumdasın allh hayırlısını versın umarım gec dollenmedır bos gebelık deılfır.

Allah yardımcın olsun canım umarım sağlıklı bir gebelik geçirir ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

Back
X