Doğuma Hazırlık benim minik kızımın isminde yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oguzer3

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
113
16
623
45
Tekirdağ
mrb;kızlar ben 31 haftalık hamileyim az kaldı kızım olcak inşallah ecem ismini belirledik
ama iki isim olsun istiyorum ecemin başına uyumlu modern bir isim bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.

tatlıminş sagsalim kucagını alırsın bende 23+5 günlük hamileyim allhın izmniyle kızım olucak adını nisa koyucaz :nazar: erkek olsaydıda ege olucaktı :emir_bebek:

canım ecem başlı başına çok güzel bence. bizde ece düşünüyoruz nasipse ama ecenaz da olabilir. çünkü kızımız çok nazlı şimdiden oynatıyor bizi parmağında:9:

çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır mutlulukla büyütürüz.
nisa isminide çok beğeniyorum hayırlısı olsun gül
evet ece de çok güzel senin içinde hayırlını diliyorum dreamer
bende 2 isim istememin nedeni enerji uzmanlarının dedğine göre 2 isim tabi uyumlu olursa daha çok enerji katarmış hayatına

ipek ecem nasıl sizce....

Son düzenleme:
çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alır mutlulukla büyütürüz.
nisa isminide çok beğeniyorum hayırlısı olsun gül
evet ece de çok güzel senin içinde hayırlını diliyorum dreamer
bende 2 isim istememin nedeni enerji uzmanlarının dedğine göre 2 isim tabi uyumlu olursa daha çok enerji katarmış hayatına

ipek ecem nasıl sizce....

nisa ismini bende cok begenıyorum.27 haftalık benım bebegım bu isimde aklımdaa:)

öncelikle hayırlısı olsun inşala bebeğini sağlıkla kucağına alırsın benm daha bebeğim olmasına çok var ama çok meraklıyımdır bu isim konusuna:) benim fikrim iki isim koymak istersen 'ela ceren' çok güsel söylenişi onun dışında bi tanıdığım kızının adını 'masal' koydu tavsiye ederim :) ama mutlaka koycam dersende 'nil ecem'de güzel olabilir..

mrb;kızlar ben 31 haftalık hamileyim az kaldı kızım olcak inşallah ecem ismini belirledik
ama iki isim olsun istiyorum ecemin başına uyumlu modern bir isim bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bi yakınım bulem ismini koymuştu kızına. hoş bi isim anlamı da öyle ay parçası demek.. :)

mrb kızlar ceren ismini çok yakın arkadaşım kızına koydu nil de nedense bana soğuk geliyor masal çok şirin ama ben çok kararsızım napçam bilmiyorum çok teşekkürler yardımlarınız için.

bulem isminin anlamı güzel ama söylenişi yumuşak değil çok teşekkürler verdiğin paylaşım için birde koyacağımız ismin annenin içine sinmesi onu çok beğenmesi lazım bence içten çok sevmesi gerekir ay ya ne zormuş isim koymak bakmadığım isim sitesi kalmadı beynim şişti sanki...

Son düzenleme:
mrb kızlar ceren ismini çok yakın arkadaşım kızına koydu nil de nedense bana soğuk geliyor masal çok şirin ama ben çok kararsızım napçam bilmiyorum çok teşekkürler yardımlarınız için.

bulem isminin anlamı güzel ama söylenişi yumuşak değil çok teşekkürler verdiğin paylaşım için birde koyacağımız ismin annenin içine sinmesi onu çok beğenmesi lazım bence içten çok sevmesi gerekir ay ya ne zormuş isim koymak bakmadığım isim sitesi kalmadı beynim şişti sanki...

aslında yumuşak u uzatılarak söylenince çok hoş geliyo kulağa bence.. ben sadece fikir verdim rica ederimm :61:

Back
X