- Konu Sahibi gonulpolat
-
Selam kizlar Oncelikle ablamin hesabindan yaziyorum esim izin vermedigi icin hesap yazamadim ama bu konuda benim durumumda olanlardan yardim istiyorum, ben dort senedir evliyim cocugum olmuyor 22 yasindayim sekiz ay once klomen tedavisi gordum disgebelik gecirdim simdi tekrar tedaviye basladim ilacimin dozunu artirdi dokturum bes gunde on hap kullandim bugun 13 cu gunu tedavimin sizce birdaha tutarmi bu arada tek overim olustu ve igne yapmadi dktorum icinizde benim gibi olan varmi bebisim olurmu ne olur cevap yazin cok iihtiyacim var acil
pekı ama o haplar kısıtük yapıyı dıyolar
Bugün perşembe akşamı bolca dua etmeni tavsiye ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatler versin bu arada ovulasyon testi diye bişey duydum eczanelerde satılıyomuş onu denedin mi bilgisi olan var mı benim bi arakadaşım onunla hamile kaldığını söylüyorSagolun ya suurler olsun ben yiinede bol dua ediyim rabbim butun bebis isteyenlere tez zamanda verir insallah
Rahmine nasıl baktı ultrasonda mı yok sa rahim filmi mi çektirdi. Benim sana tavsiyem ilk 6 ay klomenle falan olmuyorsa hiç vakit kaybetme yaptır aşılamayı gitsin.Aşılama da tutmasa bile ertesi ay hamile kalma şansın çok yüksek.Kuzenim aşılama sonrasındaki ay kendiliğinden hamile kaldı.Sagol mutsuzelif ben zaten ilk tedaviye gittigim zaman dktorum yaptirdi basks testlerde yaptim sonuc iyi cikti bide rahmine bakicam dedi oda temiz rahim duvarim fakan iyi de tek sorun yumurta tembelligi simdi gebemiyim degilmiyim bilmiyorum cok korkuyorum cunku dis gebeklik oldugu zaman ilk tdvmde drt gub yattim hhastanede olum tehlikem vardi yine ayni seyi yasarsam diye tedirginim buu dktrum sanslisin iyi gecirdin dedi bi daha sansli olamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?