benim ne zaman cocugum olacak:(

Cocugum olmuyor artik yoruldmm. Ne yaptiysam olmadi.1,5 yillik evliyim bi yil once biyokimyasal gebelik gecirdim bidaha da hamile kalamadim

Canim daha önce de burada paylaştım yakı ile hamile kaldım birbuçuk sene sonra. sende deneyebilirsin

Canım bende 22 yaşındayım 2 sene olcak evleneli eşim 36 yaşında ve çok çocuk istiyodu aileninde tek erkegi ailesi benim ailem çok istiyodu ve her ay hasta oldunmu diye beni ararlardı annm eşimin yengeleri durup durup bi kür önerirdi yok sogan kürü yok incir kürü yok maydonoz süt buharı yok tarçın bal çörek otu daralmıştım artık ve ne yalan söyliyim o kürlere inanmıyodum denemedim. Sonra gel zaman git zaman 8 ay oldu bebek yok doktora gittik sperm testi bana hormon testi yapıldı ve yasmin hapı kullanmamı söyledi iki ay ve onun dışında herşey normalmiş aradan 4 ay geçti yine gelen giden yok yumurta takibine başladık ve yumurtalarımın tembel oldugunu anca 15 16 mm büyüdügünü ama çatladıgını daha kaliteli yumurta olması lazım diyip klomen kullanıcaz dedi ama ondan önce ben rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı şükür sadece sol tüpümde yapışıklık varmış oda açıldı. Biz klomen tedavisine başladık sadece hormonlarımı bozup kist yaptı. Bide onlarla ugraştık artık bunların çocugu olmuyo konuşmaları başlamıştı herkeste. Ve ben artık duydugumu uygulama kararı aldım 2 seneye dogru dedim bi sogan kürü yapıyım 10 gün onu yaptım ve adetin 1. Günü incir kürü uyguladım 10 gün 3 tane yumurtam oluştu 20 mm 21mm ve 18 mm hepsi kendiliginden çatldı ve iki ay oldu hamileyim:) bi arkadaşımda böyle gebe kaldı kullandıgı ay

Cocugum olmuyor artik yoruldmm. Ne yaptiysam olmadi.1,5 yillik evliyim bi yil once biyokimyasal gebelik gecirdim bidaha da hamile kalamadim
Ben kimyasaldan 6 ay sonra hamile kaldım. Bu sürede kafama çok taktım doktora gittim rahim filmi çektirdim.
Sıkılmıştım her ay kötü sonuç almaktan ve takmamaya karar verdim.
Şubat ayında hiç umursamadım hayırlısı olsun dedim ve hamile kaldım.
Stres yapma. Ovülasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerini belirlemek için.
Gebelik topiğinde bir gezin çok şey öğrenirsin.
Doktora gittiniz mi?

Yaşın çok erken bence, stres yapılacak bir yaş değil. Allah nasip eder inşallah..

Yasın daha çok genç Çocuğum olmuyor dıye yakınmak ıcın canım bendim dilerim Allah tez zamanda kim istiyorsa kavuşturur meleğine..
Bir yakınımız 25. Evlilik yılında çocuk sahıbı oldu...Allah yeter ki ol desin...

Hakkımızda Hayırlısı....

Saolun,yakiyi bnde denedim 6 aylik evliyken hamile kaldim ama biyokimyasal gebelikmis bebegim hmn birakti beni. Dha da kalamadim yakiyida denedim sogan suyunu da doktor tedavisi de oldm hersey normal. Allahim bi kapi acar isteyn herkese nasip eder ins tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…