yurtdışındayım..
eşim başlarda kızıyordu ama şimdi boşver önemli olan senin mutluluğun ben sana güveniyorum bu günler geçecek yakında diyor..
tembellik falan demişsiniz de bunu kesinlikle kabul etmiyorum,son 2 seneye kadar gayet çalışkan bi insandım,okulum iyi gidiyordu,onun dışında birden fazla kursa gidiyordum,bir sürü kita bitiriyordum,her günüm haftasonum bile doluydu,daha sonra bir hastalık geçirdim,Allah düşmanımın başına vermesin,psikolojik bir rahatsızlıktı,takıntı ya da vesvese diyebiliriz,daha çok dini konulardaydı,ama ciddi boyutlara ulaştı,kendim aşamayınca doktora gittim,yaklaşık 1 sene tedavi gördüm,ilaç da kullandım,şu anda aştım sayılır ama bazı belirtileri halen devam ediyor,sürekli pismişim hissi,mesela gusülsüzmüşüm hissi vb.çocukluğumda da bazı kötü şeyler yaşadım bunun da etkisi olabilir,neyse işte son 2 senedir böyle,evlenince daha mutlu pozitif bir insan olmuştum ama buranın havasına suyuna da fazla alışamadım,hava değişikliği nedeniyle sanırım,bi de burda sular pis ama mecburen tabi banyo falan yapıyosun hava da sıcak olduğundan sürekli banyo yapmak gerekiyor,işte bunlardan dolayı sanırım hastalandım,karın ağrıları çektim bir süre,aynı zamanda afedersiniz ishal de vardı,doktora gittim,testlerin bir kısmı temiz çıktı ama diğerlerini yaptırmadım henüz,kansızlık yok da işte yemek falan da yiyemediğim için zayıf düştü sanırım vücudum,2 ayda 3 kilo verdim..
Planlar programlar yapıyorum,bazen başarıyorum da,ama çoğu zaman bi bıkkınlık hissi..
Rahat edilmiyo tabi ki öyle bir evde,bunun da etkisi var,bulaşık bir gün beklese onun çok pis olduğu hissi geliyor mesela,çamaşır suyuyla falan yıkamaya kalkışıyorum,tabi işin içinden çıkamıyorum,iyice boşveriyorum..
Dün biriyle görüşmüştüm yardımcı bayan için,haber bekliyorum,şimdi bayram üstü olduğu için yoğunlarmış..
öyle işte :44: fotoğraflamaya yüreğim dayanmaz ama yaptığım işleri yazabilirim,bugün mesela bulaşığın büyük bir kısmını bitirdim,şimdi de yemek yapıcam inşaallah..
bi de insanları eleştirirken büyük konuşmamak lazım,her şey insanlar için,herkes hiçbir sebep yokken böyle bir duruma düşebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?