Ben zaten üniversite düzeyinde psikoloji, sosyoloji ve felsefe eğitimi alıyorum. Ayrıca da psikoloji ile akademik çapta ilgilenen biriyim. Kendime bir sürü teşhis koyabilirim. O yüzden ben de "psikolojiden anlarım, doktor bana klişe konuşur yada direk ilaç dayarsa sinirlenirim o yüzden profesyonel bir psikolog tavsiyesi olan var mı?" yazmıştım.ATALET...kelime anlamı=eylemsizlik,tembellik,kendini değersiz hissetmek
Arkadaşım senin durumun bu işte atalet halinde yaşıyorsun,psikiyatriye felan gitme ilaç verirler iyice uyuşuk olursun ,psikologa gitsen bir dünya para bazıları süistimal ediyor her dr.için demiyorum tabi bunu yanlış anlaşılmasın,OKUYACAKSIN,üniversiteye gidiyorsun araştır kişisel gelişim kitapları oku,örn.reklam olsun diye yazmıyorum MÜMİN SEKMANIN kitapları mükemmel mutlaka oku okudukça kendinden birşeyler bulacaksın eminim seni iyileştirecektir,mesnevi kitaplar oku sabah uyandığında YA ALLAH BİSMİLLAH ÇEK güne zıpkın gibi başla,sabah nasıl kalkarsan günün de öyle geçer,herşey biz insanlar içindir pozitif olmaya bak her ne olursa olsun HAYAT GÜZEL BE ARKADAŞ..

Son düzenleyen: Moderatör: