benim normal epiduralsiz tamamen doğal zorlu doğum hikayem

sagliklihayat

🌵🌿🌾🌱🌷🍀🌻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
6.547
6.079
448
Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim gezdim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...

allah analı babalı büyütsün canım.gözün aydın.bebeğin sağ sağlim gelmiş sana.

dogumun zor olmus okuyunca içim acıdı. epidural sezaryeni mi kastediyorsun. o kadar acılman olmus zaten niye bu kadar zor oldu acaba cogunu evde pazarda atlatmıssın ki (

doğumun benim gibi çok zor olmuş çok sancı çekmişşsin 27 saat dile kolay benimki 12 saatte bitmişti.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi. Bende sizden sonra 14 temmuzda doğum yapmışım :)

epidural sezeryanı kastetmiyorum canım normal doğumdada epidural yapıyorlar ve acı cekmeden doğuruyorsun. ben bel ağrısı olur dediler diye kabul etmemmiştim :) açılma tamamlanmadan doğuma aldılar beni bebeğin kalp atısı yavasladığı için normalde 12 cm de alıyorlarmış ondan cok zor oldu. olsun çok şükür 40 cıkınca hepsi geçiyo darısı kolay bir sekilde sana olsun

zaten bebeğim artık sancıya dayanamamış kalp atısı yavaşlamış cok uzun sürdü tabi ben suni sancıdan korkmasaydım belki daha cabuk olurdu . Allahım senin bebeğine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin

çok sağ ol cnm. ama epidural sezaryen için benim gittiğim hastahane dogum ücreti hariç artı 3 bin tl daha istedi. bu da bana cok geldi. 8 cm acıldı mı doguma alıyorlar dıye biliyorum yani çatala. sonrasında artık duruma göre doktor kesi mi atıyor bilmiyorum.

şimdi sağlıklı olmanıza cok sevindim.dualarınızı da biz bebekl bekleyen annelerden eksik etmeyin.

OOO ne kadar pahalı ben doğuma hersey dahil 450 ödedim epidural alsaydım 650 olacaktı üstelik tek kişilik oda fiyatı bu

OOO ne kadar pahalı ben doğuma hersey dahil 450 ödedim epidural alsaydım 650 olacaktı üstelik tek kişilik oda fiyatı bu

ne kadar uygun fiyatı..ben konyadayım fiyatlar aşagı yukarı hep boyle tüm özellerde.
normal dogum 1300
sezaryen 1100
epidural dogum:extar 3000 daha

ne kadar uygun fiyatı..ben konyadayım fiyatlar aşagı yukarı hep boyle tüm özellerde.
normal dogum 1300
sezaryen 1100
epidural dogum:extar 3000 daha
burada sezaryenle normal doğum arasında 50 lira oynuyor normal daha uygun ve hemen hemen hepsi aynı civarda . daha uygunları bile var sastım yani nasıl para kazanıyorlar kaç katı

Çok geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün, Allah acısını yaşatmasın. Küçüklüğümden beri normal doğumdan çok korkuyorum. Zaten astım hastası olduğum için sanırım normal doğum önermeyeceklerdir sanırım. Ama bir gün hamile kalıp da normal doğum yaparsam buna mutlaka dikkat edeceğim

cok teşekkür ederim canım benim annem kolay doğururmuş ne bilim herkes farklı heralde hastanede bizden sonra doğum yapan bir bayanla tanıştım yürürken odasında bacaklarını bağdaş kurmuş kahkahalar atıyordu heralde daha doğurmamış sezeryan olcak dedim meğerse normal doğurmuşta muhabbet ediyorlarmış maşallah dedim Allah banada herkesede boyle kolay doğumlar nasip etsin cok imrendim yani. astımın hafifse doğurabilirsin belki canım oksijen veriyorlar . ama panik olacaksan önermez zaten doktorun tekrar sağol

Sen de sağ ol canım. İnşallah bu sefer hiç ağrı sızı hissetmezsin rahat rahat dönersiniz evinize ailenle. Normal doğumdan korkuyorum ama hakkımızda hangisi hayırlıysa onu versin Allah..

merhaba, öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. benim merak ettiğim hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı? biraz bilgi verir misiniz?

Yine hamilesin maşalah.Allah bunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…