Doğuma Hazırlık Benim Oğlumada İsim Bulalım Kızlar....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

krokan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
706
8
118
Antalya
17 hafta 5 günlük hamileyim kızlar...sizlerden güzel erkek isimlerini benimle paylaşmanızı istiyorum..ben koray ismini düşünmüştüm hep..buğra,borada hoşuma gidiyor..
sizlerdende yardım bekliyorum...

yazdıkların içinde en güzeli koray ama seçenekleri artırırsan ya da anket şeklinde yaparsan daha çok görüş alırsın..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

mrb oğluşumun adı baray alp
ezeli , ezelden beri var olan yiğit anlamı çıkıyor.
bende çok aradım nette değişik ve anlamlı olsun die iki ismi birleştirdik

17 hafta 5 günlük hamileyim kızlar...sizlerden güzel erkek isimlerini benimle paylaşmanızı istiyorum..ben koray ismini düşünmüştüm hep..buğra,borada hoşuma gidiyor..
sizlerdende yardım bekliyorum...

benım oglumun adı behram poyraz.çok begenerek koydum.belkı seversın

duhan ın anlamı duman demek arkadaşlar.bi tanıdık koymuş bebek ölmüş.anlamı güzel isimler koymak daha mantıklı bence...

merhaba arkadaslar bende 28 haftalık hamileyim allah nasip ederse oğlum olacak bende ismini muhammed efe koymayı düşündüm ismin hoşluğundan çok manasını önemseyin derim ben çocukta etkisi oluyor

Buğra isminin anlamı : 1. Büyük erkek deve, iki hörgüçlü deve. 2. Turna kuşu, turna sürüsünün önünde uçan turna horozu. 3. Harizm hükümdarlarından birinin lakabı.

(alıntıdır)

ben hamile değilim ama oğlum olursa adını kaan buğra koymayı düşünüyorum.buğranın anlamı o kadar da kötü değilmiş.

canım benim oğlumun ismide Kıvanç.anlamıda sevinç memnuniyet,övünen, güvenen, iftihar eden..
ben çok isteyerek ve beğenerek koydum bu ismi tavsiye ederim..

Kelin ilacı olsa kafasına sürermüş :D:D
Ben oğluma isim bulamadım ki :D:D
Kayra-Ilgaz-Aral-Bera-Berra-Yağız-Doruk-Rüzgar benim gidip gidip geldiğim isimler :D:D
Belki yararı olur

Back
X