Benim paappalarım :) Topuklu Ayakkabılarım ( resimli )

hepsi çok güzel. ben de topuklu giymede zorlanıyorum. giyenlere de çok imreniyorum.

11-12 yaşlarında evde annemin topuklularını giyerek başladım aynı numara ayaklarımız evde giye giye o kadar alıştım ki üzerinde zangır zangır titrerdim zamanında şuan her türlü giderim :51: Evde deneyin düz zemin alıştıktan sonra devamı gelir. Çok narin gösteriyor bir bayanı :54:

tarzlarımız hemen hemen benziyo canım. özellikle en baştan ikinci ayakkabıya bayıldım resmen.. gülegüle iyi günlerde kullan

tarzlarımız hemen hemen benziyo canım. özellikle en baştan ikinci ayakkabıya bayıldım resmen.. gülegüle iyi günlerde kullan

Çok teşekkürler o ayakkabıyı kullanmak çok zormuş fakat kullanırken farkettim :31:

Çok teşekkürler o ayakkabıyı kullanmak çok zormuş fakat kullanırken farkettim :31:

hımmm.. evet.. ben yıllardır platform topuk giyerim aslında bana göre çok rahat oluyo ama bazıları özelliklede ilk günlerde zorluk çıkarıyo.bide ayak parmaklarım çok büyük önü kapalı ayakkabılarda sorun çokça yaşıyorum

hımmm.. evet.. ben yıllardır platform topuk giyerim aslında bana göre çok rahat oluyo ama bazıları özelliklede ilk günlerde zorluk çıkarıyo.bide ayak parmaklarım çok büyük önü kapalı ayakkabılarda sorun çokça yaşıyorum

Benimde çok kısalar bazen önü açık ayakkabıda gözükmüyorlar (yani çok az gözüküyor )tam ayağıma olmasına rağmen :50: Uygun ayakkabıyı bulmak çok zor ve ben beğendiğimi almazsam olmuyor :52:

Ayakkabılarınız çok güzel,güle güle kullanın.
1.platform gibi olan lastikli gibi olan ayakkabınızı çok beğendim.:)

tatlım ayakkabılarını genel olarak beğendim ama ilk sıradaki 2. ayakkabıya bayıldım çok güzel (ince topuk ve bağlamalı olan) süper mini bi elbiseyle şahane görünüyordur:46:

tatlım ayakkabılarını genel olarak beğendim ama ilk sıradaki 2. ayakkabıya bayıldım çok güzel (ince topuk ve bağlamalı olan) süper mini bi elbiseyle şahane görünüyordur:46:

Çok teşekkürler evet en sevdiğim o fakat bir türlü giyemedim düzgün bir yerde :27: Baya zor açıkçası onlarla yürümek

tarzına bayıldım.ayakkabıların çok hoş,ama bence başka renkleri de tercih etmelisin.

Teşekkürlerrrr. Evet ayakkabıları yüklerken farkettim annem hep der siyah al siyah giy herşeye uyar diye diye siyaha büründüm :53:

keşke giyebilsem yaa ama sondaki english home tarzının ayakkabıya yansımış modelini çok beğendim:)

Bende bayılıyordum o bebişlere ama arkadaşıma verdim alırken ayağıma tam oluyordu sonra büyük geldi heralde şişmişti ayaklarım :50::50::50::50: Bir daha bulamadımmm

sondakine bayıldım.

bildiğimiz bir markaya mı ait,ulaşabilir miyiz istesek?:21:

sondakine bayıldım.

bildiğimiz bir markaya mı ait,ulaşabilir miyiz istesek?:21:

Teşekkür ederim malesef bandırmada öyle bir dükkandan almıştım sanmıyorum bilindik bir marka olduğunu. Genede vereyim ismini Gözde. Umarım bulabilirsiniz umarım bende tekrar bulurum :16:

Back
X