• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

20151008_201336.webp akşam yemeğim ve sonunda 85.4 u gördüm. Sen ne yaptın doktor ne dedi nasıl gecti

Benim de yarın son protein gunum bakalım ctesi doktor ne verecek bu etten midem bulandı resmen

Hayırlı akşamlar canlarım :KK68:
Menüm
Kahvaltım:IMG_20151009_113334-1.webp
Öğle Yemeğim:Karışık kızartma
1 kase yoğurt,3 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün:IMG_20151009_174243-1.webp
Akşam yemeği:yarım kase yoğurtlu makarna

Bol bol dua edin...Rabbim bize güzel günler yaşatsın..hayattan ümidim var...Hayallerimi gerçekleşitiriceğime inanıyorum...Allah yardımcımız olsun...

Hepinizi öpüyorum:KK15::KK15::KK15:

Öğlen karışık Kızartma ???????????????? Hayırdır akşam makarna bak bunlar benim en sevdiğim iki yemek eğer doktorun verdiyse ben de senin doktoruna gitmek istiyorum. Bu sabah 85 i gördüm sonunda içim rahatladi

Öğlen karışık Kızartma ???????????????? Hayırdır akşam makarna bak bunlar benim en sevdiğim iki yemek eğer doktorun verdiyse ben de senin doktoruna gitmek istiyorum. Bu sabah 85 i gördüm sonunda içim rahatladi
Benim doktorum çok seker ya :D :D oo maşallah kuzum

Merhaba canım günlüğüm,güzel günlüğüm,cici günlüğüm:KK15::KK200::KK200:
Bi kaç gündür yoktum ama hep dikkat ettim :21: ama bugün cısss:KK62: oldu neyseki baya yol teptim kalori yaktığım yorucu gündü diyereeek kendimi motive edeyim şöyleee:KK22:
Artık yoğun bir kızım ben:p tabi bu yoğunluğa alışana kadar yeme içme işi hep aceleye,geçe kaldı,yada cıssslar geldi,gitti haftaya güzel güzel yemeğimi hazırlayıp öyle çıkıcam dışarı :KK53::KK56: Artık bu yaşta beslenme taşıcam ama zaten ben kendimi seviyorum kendimle ilgilenmek ayrıca keyifff benim için:KK45:

Back
X