benim salonumu da baştan yaratır mısınız...

rica ederim canım yardımcı olabilirsek ne mutlu...

Merhabalar:)

Anca girebildim ve yorumda bulanabiliyorum:) Salonunuzdaki tv ünitesi masanızı beğendim. Koltuklar perdeler halı değişmesi gerekiyor.. bir evi güzelleştiren şy aksuarlardır bence bu arada.. doğru aksesuar ya odayı ön plana çıkarıyor ya da herşeyi berbat edebiliyor. mobilyalarınızla uyumlu olarak krem ana olmak üzere turkuaz ve kaverengini yan renk olarak kullanmanın çok hoş olacağını düşünüyorum. ve kesinlikle açık yeşili içinde barındıran bitkiyle tabloyla vs desteklenmeli.

koltuk olarak böyle bej bir koltuk üzerinde çiçekli kahve ve turkaz tonlarını barındıran bir yastık ve kahve tonlarında(ama kesinlikle bağlanmamalı bence çok kötü görünüyor salık kalmalı) bir fon perde..

kocaman bir tablo içinde turkuaz ve kahvenin az bulunduğu(ama bulunduğu) ama sıcak renkler barındıran bir tablo olmalı bu turuncu ana renk olursa salonunuza sıcaklık katar.

ayrıca metalik renkte ufak tefek aksesuarlar da uyumlu olcaktır. Mesela farklı boylarda toplar.

Bence kesinlikle 2 halı kullanmalısınız boyutu değişebilir farklı olabilir ama aynı model olmalı tabi.

Masanızda runner kullanırsanız çok hoş görünür (krem rengi) ve orta sehpa da mobilyanızdaki krem beyaz gibi olmalı ve örtü olmamalı üstünde sadece dikkat çekici bir obje. (metalik farklı boyda toplar demiştim öyle birşey hoş durabilir.)

içinde kahverengi bulunan mobilyalarınızı görünce en iyi renklendirme çalışmasının turkuaz olacağını düşündüm. Ama frah bir ortam istiyorsanız zaten mobilyalarınız hareketli olduğundan turkuazı az kullanmalısınız bence:)

umarım hayalinizdeki salona kavuşurusunuz.:):)

Eklentiler

• koltuk.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 222
  • 107149116_tn70_0.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 294
  • images.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 557
  • Kahverengi-fon-kendinden-desenli-tül-taç-tül-ve-fon-perde-modeli-550x433.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.033
madem koltuklar degişecek orta sehpada gitsin halıda . yerine güzel el dokuma bir halı alın mümkünsecok büyük olması gerekmez ;ahsap bir orta sehpa ..tv ünitem yeni demişsiniz kullanmaya mecburum demişsiniz ama üzgünüm hiç olmamıs yani ünite cok kaba bir kere o odaya olmamıs boyut olaraka tarzı zaten benim tarzım değil yernizde olsam satarım parasıyla sakin daha basit bir sey alırım gerekirse tek raflı alcak bir sehpa yine ahsap malzemeden ; varsın enterasan birsey olmasın ama malzemesi kaliteli olsun inanın cok baska görünecektir önrü uzun olacaktır ve dogallıgı size sıcak samimi bir ortam yaratacaktır modüler mobilyanın en büyük eksisi bu bence ortama sogukluk veriyor.

yemek masa ve sandalyeleride cok olmus diyemicem en azından diyorum ki sandalyelerin kumasını degişin düz bir sey olsun kadife gibi bir kumastan mesela yada keten olabilir dogallık katar ama leke tutar o acıdan bşraz zorlayabilir ve o duvarı bir şekilde hareketlendirin ayna duvar kagıdı tas kaplama dekoratif boya vs mesela o cam kısma cam tugla yaptırabilirsiniz yada cift taraflı ayna kaplama olabilir bunlar birazda koltuk seciminizle alakalı olacak

orta sehpayi yolladm ancak sanirim daha da uymicak bisiy aldim,,fotosunu a ta rim.cam kisma ayna fikri guzelmis tesekkur ederim.uniteyle il gi li de haklisiniz ..halilar da degisicek koltklarla birlikte ilginiz icin tesekkur ederim

Servis cami bnm mutfagimda vardi tasinmadan soktuk tekzenden tahta kestirip tezgah yaptik.ew sahibinin haberide yok daha.

Servis cami bnm mutfagimda vardi tasinmadan soktuk tekzenden tahta kestirip tezgah yaptik.ew sahibinin haberide yok daha.
Guzel fikirmis fotosunu musait zamaninizda atabilir misiniz acaba peki gorunce bisiy demez mi evsahibiniz.bizimkini bilemiyorum

Guzel fikirmis fotosunu musait zamaninizda atabilir misiniz acaba peki gorunce bisiy demez mi evsahibiniz.bizimkini bilemiyorum

Yarin cekerim.cikarsam birakicam zaten.illada eskisini isterse geri taktiririz.ama bnce bu haline bayilicak.o cam neydi oyle cift kat birde.altida iyi oldu kavanozlar fln hep duruyor.

hepsi aynısı olsun diye degil renklervs degişebilir sadece tarz olarak gostermek istiyorum

orta sehpanızı merak ettim
merakınızı giderim:)sanırım bu da olmadı( fotoğraf yükleyebilseydiniz görmek isterdim

duvara da bu mumluğu aldım ya yanlış duvarda ya da hiç almamalıydım onu da bilemiyorum yorum yaparsanız sevinirim:)

Eklentiler

• ağustos2014 304.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 124
  • ağustos2014 305.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 133
  • ağustos2014 306.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 145
  • ağustos2014 307.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 142
Merhabalar genis sayilabilecek bir odaniz var. Size nacizane tavsiyem. Once yrmek masasini birazcik daha ortaya cekerdim duvarin dibine yapistirmazdim. Sanirim antrenize bakan bir cam var oranin ustune orayi kapatacak kadar buyuk bir tablo yaptirirdim en uygun fiyatlisi tablo olur baska turlu dr kapanir gerci ama panel tas ya da cami kaldirip ordurme gibi filan. En son eklediginiz mor sari gri koltuk takimina bayildim muhtrsrm biseymis. Camimin onunu acik birakip tekli koltuklarimi camin tam karsisina masaya arkasi donuk koyardim . Camin onu acik olunca evler cok guzrl gorunuyor uzun kruvaze yada fonlu normal pilr tullerle guzrl olur cam onune de uzun vazo yada mumlukvari bir iki biblo. Cok guzrl olur. Bu arada kesi likle tek hali. Sadece ortaya . Yerinizde olsam pachwork hali almazdim. Onlar bir parladi. Sonra taklitleri cikti. Sonra ayni hizda sondu

Bu arada bu mor sari gri koltularin markasi ve satis yeri ve fiyati hakkinda bilginiz var mi

mevcut orta sehpanızdan cok daha iyi oncelikle onu belirtmeliyim ama bu sehpayı da aldıysanız artık kesinlikle halı tv ünitesi ve koltuklardan vazgecmelisiniz ; onlarla olmaz .. ikeada kırmızı bir tv sehpası görmüştüm ahsap degil ama oldukca tarz duruyordu zaten illede ahsap olsun degil amacımız . krem tonlarında el dokuma bir halı chester krem yada vizon bir 3 lü yada 4 lü kanepe yanınada 2 tane tercihen ahsap aksamlı berjerler ile cok hos bir tarz yakalayabilirsiniz resim eklemeye calısacagım

mumluk hos ama tek basına dekorasyonda aktif rol oynayamaz biraz kel kalmıs orada zaren kose mumlukta degil o ,astıgınız duvarda acık renk kendide acık renk hiç göstermiyor kendini.. oraya güzel yaglı boya bir tablo yada sık kaliteli bir duvar saati assanız onlar tek basına orayı gogusler ( mudoya bir bakın ordan almasanız bile fikir verir ) eger ayna cam tugla falan kaplatmıyım derseniz hasır duvar kagıtları var sadece o duvara ondanda kaplatabilirsiniz

oradaki camı kaldırıp o ölçülerde boncuk perdede yaptırabilirsiniz ama bence en güzeli cam tugla olur oraya

sık bir lambader yan sehpa gibi salonu zengin gosteren ve aynı zamanda kullanıslı parcalarda edinin

birdeorta sehpayı cok ortaya koyuyorsunuz birazüçlünüzün önüne dogru alın etrafında bir yasam alanı olusturun

aslında pencere önünde hos bir ambiyans var sehpayı onların önüne koyup ortayı ferahlatabilirsiniz

teşekkür ederim ilginiz için evet çok yaslıyorum masayı duvara yerinde bir tesbit oldu:)antreye değil mutfağa bakıyor cam...mor sarı gri koltuk takımı hangisi acaba ben eklemedim merak ettim:)koltuklar değişicek zaten dediğiniz gibi deneyebilirim yenileri gelince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…