teşekkür ederim bu fikir de çok güzelmiş köşe takımı da olabilir aslında..tvyi değiştiremem ama dediğiniz gibi beyaz aksesuarlar alabilirim..bütün fikirler çok güzel geliyor şu anda çok sağolun birsürü fikrim oldu sayenizde...stor olayı da olabilir cama şirin durur:))
orta sehpayi yolladm ancak sanirim daha da uymicak bisiy aldim,,fotosunu a ta rim.cam kisma ayna fikri guzelmis tesekkur ederim.uniteyle il gi li de haklisiniz ..halilar da degisicek koltklarla birlikte ilginiz icin tesekkur ederimmadem koltuklar degişecek orta sehpada gitsin halıda . yerine güzel el dokuma bir halı alın mümkünsecok büyük olması gerekmez ;ahsap bir orta sehpa ..tv ünitem yeni demişsiniz kullanmaya mecburum demişsiniz ama üzgünüm hiç olmamıs yani ünite cok kaba bir kere o odaya olmamıs boyut olaraka tarzı zaten benim tarzım değil yernizde olsam satarım parasıyla sakin daha basit bir sey alırım gerekirse tek raflı alcak bir sehpa yine ahsap malzemeden ; varsın enterasan birsey olmasın ama malzemesi kaliteli olsun inanın cok baska görünecektir önrü uzun olacaktır ve dogallıgı size sıcak samimi bir ortam yaratacaktır modüler mobilyanın en büyük eksisi bu bence ortama sogukluk veriyor.
yemek masa ve sandalyeleride cok olmus diyemicem en azından diyorum ki sandalyelerin kumasını degişin düz bir sey olsun kadife gibi bir kumastan mesela yada keten olabilir dogallık katar ama leke tutar o acıdan bşraz zorlayabilir ve o duvarı bir şekilde hareketlendirin ayna duvar kagıdı tas kaplama dekoratif boya vs mesela o cam kısma cam tugla yaptırabilirsiniz yada cift taraflı ayna kaplama olabilir bunlar birazda koltO1uk seciminizle alakalı olacak
Guzel fikirmis fotosunu musait zamaninizda atabilir misiniz acaba peki gorunce bisiy demez mi evsahibiniz.bizimkini bilemiyorumServis cami bnm mutfagimda vardi tasinmadan soktuk tekzenden tahta kestirip tezgah yaptik.ew sahibinin haberide yok daha.
Guzel fikirmis fotosunu musait zamaninizda atabilir misiniz acaba peki gorunce bisiy demez mi evsahibiniz.bizimkini bilemiyorum
merakınızı giderim:)sanırım bu da olmadıorta sehpanızı merak ettim
teşekkür ederim ilginiz için evet çok yaslıyorum masayı duvara yerinde bir tesbit oldu:)antreye değil mutfağa bakıyor cam...mor sarı gri koltuk takımı hangisi acaba ben eklemedim merak ettim:)koltuklar değişicek zaten dediğiniz gibi deneyebilirim yenileri gelince..Merhabalar genis sayilabilecek bir odaniz var. Size nacizane tavsiyem. Once yrmek masasini birazcik daha ortaya cekerdim duvarin dibine yapistirmazdim. Sanirim antrenize bakan bir cam var oranin ustune orayi kapatacak kadar buyuk bir tablo yaptirirdim en uygun fiyatlisi tablo olur baska turlu dr kapanir gerci ama panel tas ya da cami kaldirip ordurme gibi filan. En son eklediginiz mor sari gri koltuk takimina bayildim muhtrsrm biseymis. Camimin onunu acik birakip tekli koltuklarimi camin tam karsisina masaya arkasi donuk koyardim . Camin onu acik olunca evler cok guzrl gorunuyor uzun kruvaze yada fonlu normal pilr tullerle guzrl olur cam onune de uzun vazo yada mumlukvari bir iki biblo. Cok guzrl olur. Bu arada kesi likle tek hali. Sadece ortaya . Yerinizde olsam pachwork hali almazdim. Onlar bir parladi. Sonra taklitleri cikti. Sonra ayni hizda sondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?