Benim Seçtiğim Hamişlere Özel Bir Kaç Elbise Modeli

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
5 yıl önceyid bu güzelliği tatdığımda,çalışıyorum ve artık göbüşüm büyüdükçe hiç bir elbisem olmamaya başladığında ben gözyaşlarına boğulmuştum.
Hep hamile psikolojisi vardır ya,of karnım çıktı,artık giydiğim yakışmaz diye düşünürdüm ve hep hamileler ya tulum giyerdi bana göre,yada bol robolı elbiseler.
Ama artık o devir bana göre kapandı,her anlamda ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz,önemli olan ne giymek istediğini,yada ne istediğini bilmek bana göre yerimseniben

Çok şık olduğu kadarda oldukça zarif bir abiye modeli bana göre..
Çok cesur bayanlara hitap edebilecek,şık bir elbise değilmiopuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
Ama hem bir özel davete gitmek istiyorsunu,ama farklı olmayıda seviyorsanız işte size çok özel bir elbise modeli:

Heidi Klum gibi hamiş değilim ama onun kadar şık olabilirim değilmi:dilcikar:

Siyah ve beyazın uyumu işte budur:lepi:
Gerçekten hem hamişlik döneminde,hemde doğum sonrası giyebileceğiniz çok özel bir elbise bana görezemuszemus

Saat 3 gibi çıkıcam önce oğluşun gönlünü yapıcam sonra doğruu mağazalara yarına alıcam elbiseyi giyip ekliycem Sonra bu bayanlardan daha cici olucam Hem ben onlardan daha dombiliyim delikafadulden

Saat 3 gibi çıkıcam önce oğluşun gönlünü yapıcam sonra doğruu mağazalara yarına alıcam elbiseyi giyip ekliycem Sonra bu bayanlardan daha cici olucam Hem ben onlardan daha dombiliyim delikafadulden

Amanin senin dombili göbeğini sevsinler beee:CüvCüv:
Tamam birtanem,bekliyorum valla sabırsızlıkla,hadi bakalımvereliniortak

Hem çalışıyorum,hemde hamişim :CüvCüv:diyenlere gayet şık bir kombin,siyah ve beyazın yakaladığıa uyuma pür dikkat lütfenalkisalkisalkis​

Hamile iken tulum giymeyi nedense hiç yakıştıramadım kendime ama yinede bir alternatif bulunsun bakalım arşivimizde sengözlerimebaksanab
Belki tulum giymeyi sevenler için ayrı bir alternatif olabilir değilmiyerimseniben​

Hem hamişim,hemde özelim ben diyen tatlı hamişler işte bunlar tam size göre ne dersiniz yerimseniben

Kırmızı yaa,hamiş elbisesinde bile seksi görünmeye yetiyor valla,ne yalan söyleyeyim-tatlicadiarzu-

İşte elbise delisi olunca tüm modellerin hepsi benim seçimimle ancak bu kadar olur be:kedi:

Akşama düğün var,eyvah ne giysem derdine son artık değilmi hamiş arkadaşlarım..
Şu elbisedeki sıklığa ve zerafete bakarmıısnızopuyorumnanaktan​

5 yıl önceyid bu güzelliği tatdığımda,çalışıyorum ve artık göbüşüm büyüdükçe hiç bir elbisem olmamaya başladığında ben gözyaşlarına boğulmuştum.
Hep hamile psikolojisi vardır ya,of karnım çıktı,artık giydiğim yakışmaz diye düşünürdüm ve hep hamileler ya tulum giyerdi bana göre,yada bol robolı elbiseler.
Ama artık o devir bana göre kapandı,her anlamda ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz,önemli olan ne giymek istediğini,yada ne istediğini bilmek bana görekaydirigubbakcemile5

İşte abiye modelleri:

Çok sade gelebilir ama,elbisenin zerafeti bana göre yeteralkisalkisalkis

Renk olarak ışıl ışıl geldi bana saten olması sanırım biraz rahatsız edebilir ama gayet şık değilmialkisalkisalkis

:lepi:İşte budur,gayet ağır duruyor bence :lepi:

Beyaz saten kapri,üzerindeki buliz ile harika bir uyum yakalanmış,çokta ağır olmuş.Günlük işyerimde giyinirim ben,neden olmasın ,:asigim:ama ayakkabı tecihim topukludan yana olmayacağı bir kesin yerimseniben​

super ya, gunluk hem rahat hem shik,
ben de yazin karnim shishmeye baslayinca, bu elbiselerden giyicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…