canımcım ikimizin topiği olsun buharikasın balımmmyeni topıgın hayırlı olsun bende dıyet yapıyorum ama herkesın dıyetı kendıne gore bende paylaşayım barımm
sabah kahvaltısı
*1 kk beyaz peynır yagsız tuzssz
*1haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 fincan form çayı şekersiz
ara öğün
*1 fıncan yeşil çay
*1 adet kepeklı galeta
öğlen
*5 kaşık azcık z.yağlı bamya
*3 kaşık bulgur pilavı
*ekmek nayn
ara öğün
*1 elma
*1 portakal
akşam
*100 gr kırmızı et haşlaması baharatlı
*yağsız tuzssuz marul salatası
*yarım dilim kepek ekmeği belkiiii
bacım senın gusellıgın varya o mankenlere tas cıkartır ıstıkrarrrr kafaya koy bak neler oluyoo:13: vericez bu kiloları vericez başka yolu yok
google'da sürekli victoria secret mankenlerinin fotoğraflarına bakıyorum halimi bi görsen gören sapık mı eşcinsel mi diye geçiriyordur içinden
başka türlü motive olamıyorum hırs yapamıyorum.
canımsın sağol tatlım benimbacım senın gusellıgın varya o mankenlere tas cıkartır ıstıkrarrrr kafaya koy bak neler oluyoo
zamanında bır lafla ne fena gaza gelmıstım sımdıde bır lafla olacak ılk mahkemeye kadar tas bebek gıbı olmayım agzının sularını toparlayamasın
esek herıf .... ben neler ıcın kımden vazgecmısım desın....ıstıyorum benım ınce halıme hıc dayanamıoduda kopek gıbı oluyodu pesımde dolanıyodu evın ıcınde .....
yaaa tatlım benım ben senın ıncecık olacagına ınaıyorum pes etmessencanımsın sağol tatlım benim
kesinlikle seni öyle görmeli içi cız etsin ben ne yaptım desin.
biliyorum eski hallerinizi anlatıyordun
dilerim o ilk mahkemeye gerek kalmadan çıkar gelir. :18:
ben inanamıyorum bir türlü canım ya o eski halllerime dönebilmek çook uzak geliyor olmayacak gibi geliyor.yaaa tatlım benım ben senın ıncecık olacagına ınaıyorum pes etmessen
bu arada ben adamın duzelecegıne ınanmıyorum kullandıgı hıcbır kelımeye ınanmıyorum artık guselım
o kadar cok yalanını yakaladım kıı gozumun ıcıne baka baka benı kerız yerıne koydu
kendı bu yolu sectı bulunmaz hınt kuması degıl ama benım acı cektıgımın fazlasını ona yasatıcam
kopek olsun ayaklarıma kapansın ıstıyorum gerı donmek ıcın degıl reddetmek ıcın o acıyı yasatmak ıcın ıstıyorum
bu harika bi haberhayatım bugun ıtıbarıyle 67,4 kgyum
ee bu işler sırayla kusum once sen dıyetteydın ben sısıyodum sımdı sıra sende gobusunu yerımSiz kilo verin bende alıyım hayırlı olsun topiğin gofredom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?