- Konu Sahibi yorgunummm
-
sagolun hayır başka şehirdeyim ne es tarafından nede benim tarafimdan kimse yok bayan tutma imkanimizda yok suanBaşınız sağolsun2 çocuk , sorumsuz eş ve en sevdiğinin kaybı ..
Allah’ ım tez zamanda ayağa kalkma gücü versin ..
Eşine anlatmaya çalış , sana yardım edebilecek akraba Yok mu yakınlarında ? Ya da gündelik işler için tutabileceğiniz bir bayan ?
Uykusuzluk da yaşam kalitesini ciddi etkiliyor
anlatıyorum çok yogunmus çok çalışıyormuş birde bizimle uğraşamazmış ben de bunu yapmıyorum diyorum umurumda değil diyoMerhametli erkek derken bundan bahsediyoruz işte
.
Kocan çok merhametsiz. Açıkca konuş. Derdini anlat. Anlayana kadar anlat. Gerekirse kavga ile...
sagolun oğlumun öğretmeninden de şansımız yok malesef anlatmadığı yetişemediği konuları ailelere devrediyor anlatın diyor kısaca yaniBaşınız sağolsun.
Eşinizle aranızdaki durum konusunda bir fikrim yok ama oğlunuza karşı tutumunuz yanlış. Ödevleri onun sorumluluğu, başında biri olmadan kendi yapmalı. Takıldığı, anlamadığı yerleri atlayıp hepsi bittikten sonra sizden ya da babasından yardım istemeli. Bu şekilde sorumluluk bilinci olmayan bir çocuk yetiştirirsiniz. Odasına gönderin kendi yapsın ödevlerini, üç saatte sürse bitirmeden yardım etmeyin. Zamanla öğrenecektir tek başına çalışmayı. Böylece size de daha fazla vakit kalmış, babayla ilişki gerilmemiş olur.
o noktaya geldim sanki şuan ev berbat iki makina çamaşır var asılacak ama o kadar bitkinim ki halim yok olsada bebeğim saatlerce uyumuyor sürekli kucağımdaBaşınız sağolsun. Lütfen sessiz kalmayın, gücünüzün ne kadar tükendiğini açık açık söyleyin. Bu yoğunlukla devam ederseniz sonra öyle bir noktaya gelirsiniz ki en basit şeyleri bile yapmak istemezsiniz. Bu nedir böyle ya? Eşiniz de az uyusun bi zahmet. Lütfen ciddi bi şekilde açık açık konuşun belki insafa gelir.
sagolun sizinde başınız sağolsun bebekle çıkıp gezecek yerim yok malesef zaten evden hiç çıkasım yok bütün gundesuginiz gibi tekim kimseyi görmek kimsede evime gelsin istemiyorumbende babamı yeni kaybettim.. önce 2 aylık bir hastane süreci.. sonuç ölüm((
sana tavsiyem tek bir şey var ...acıdır ama hayat devam ediyor.. inancın seni silkelesin ayağa kaldırsın.. belli ki dibe çökmüş durumdasın.. yapma!! eşin bir tarafa 2 beben için yapma.. oğlun öğleden sonra yok.. işini gücünü yemk vs.. yap o da çocukların için.. çık gez.. durma.. kendi kendinle kalma.. kendine yaptığın en büyük kötülük bununla eşinin davranışlarını da sen belirleyip devamnı getiriyorsun.
bir kere eşin yokmuş gibi davran.. tabi hayatından def edemeyeceksen..
çocukarımla bir dünya kur. asla bıdı bıdı etme eşine tartışma seni anlamayana tek söz etme.
Allah a sığın.. bir de evinde bakara süresini aç.. her gün aç bir sefer dinle evin içinde.
Allah yardımcın olsun..
İnan bana dünyanın merkezi onlar değil..
önce biz sonra yavrularımız..
sirf o baba olsun diye yapmadım kendimde istedim ilkte de böyle değildiYapmissiniz bakacaksiniz. Bu adam 1. Cocukta da boyleydi muhtemelen, siz yine dogurmuşsunuz.
Başiniz sagolsun ama baba olmayacak insanlari sirf olsun diye baba yapip, ite kaka cocuk baktirmaya calismak, yardimini beklemek bana fazla geliyor.
bakmıyordum zaten siz dediniz ya bakarım sizde küçücük bebekle annenizi kaybederseniz eğer benden daha güçlü olacağınıza eminim .Yapmissiniz bakacaksiniz. Bu adam 1. Cocukta da boyleydi muhtemelen, siz yine dogurmuşsunuz.
Başiniz sagolsun ama baba olmayacak insanlari sirf olsun diye baba yapip, ite kaka cocuk baktirmaya calismak, yardimini beklemek bana fazla geliyor.
depresyon böle oluyor.. bir de sürekli uyma isteği hali.. valla bu pisikoloji ile kalmaya devam etmeniz sizi gün be gün daha depresif edecektir. bir faydası yok inanın.. bir şeyleri zorlayın.. o dipsiz kuyu öle bir şey ki.. çıkamassanız yandınız..sagolun sizinde başınız sağolsun bebekle çıkıp gezecek yerim yok malesef zaten evden hiç çıkasım yok bütün gundesuginiz gibi tekim kimseyi görmek kimsede evime gelsin istemiyorum
evet sanırım haklisinizdepresyon böle oluyor.. bir de sürekli uyma isteği hali.. valla bu pisikoloji ile kalmaya devam etmeniz sizi gün be gün daha depresif edecektir. bir faydası yok inanın.. bir şeyleri zorlayın.. o dipsiz kuyu öle bir şey ki.. çıkamassanız yandınız..
Ben anlatacağim sen de vicdan rahatligiyla bu konuları sınavda soracaksın öyle mi?sagolun oğlumun öğretmeninden de şansımız yok malesef anlatmadığı yetişemediği konuları ailelere devrediyor anlatın diyor kısaca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?