benim sonum ne olur?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
slm kızlar evliyim 2 evlâdım var annemi 2 ay önce kaybettim annemle bağımız çok derindi ki şuan ayrintiya girmek istemiyorum yoksa kendime gelemiyorum benim sorunum eşim kızlar oglum 2. sınıfa gidiyor kızım 5 aylik ve annemden yaşadığım travma ... üstüne esimin bana hayatın bütün sorumluluklarını yıkması çalışma hariç ödev yaptirirken oğluma sürekli bağırıyor yanlış anlatıyor ki ben bana sutlamak için yaptığını düşünüyorum yada bağırıp çağırıp ben erken kalkicam deyip hemen yatiyor doğal olarak bebeğinde uyuma saati olduğu için onunla ilgileniyorum ödevler sabaha kalıyor sabah kahvaltı +bebek + ödev ve oglumun odev yapmama savasi şu saat ve ben bitmis durumdayim yorgunluktan doğru dürüst sütüm olmuyor gece en az 4 kez kalkıyorum uykusuzluk da binince ben tuaf birşey oluyorum bu her gün böyle ve ben cidden yavaş yavaş bittigimi düşünüyorum biraz önce aradi sesim çıkmıyor sen niye böylesin senin akıl gidip geliyor diyor o kadar ki cevap dahi vermedim kapattım gidişat bu kızlar bu yaşadıklarım normal mi? Benim sonum cidden ne olur ?

bende babamı yeni kaybettim.. önce 2 aylık bir hastane süreci.. sonuç ölüm((

sana tavsiyem tek bir şey var ...acıdır ama hayat devam ediyor.. inancın seni silkelesin ayağa kaldırsın.. belli ki dibe çökmüş durumdasın.. yapma!! eşin bir tarafa 2 beben için yapma.. oğlun öğleden sonra yok.. işini gücünü yemk vs.. yap o da çocukların için.. çık gez.. durma.. kendi kendinle kalma.. kendine yaptığın en büyük kötülük bununla eşinin davranışlarını da sen belirleyip devamnı getiriyorsun.
bir kere eşin yokmuş gibi davran.. tabi hayatından def edemeyeceksen..
çocukarımla bir dünya kur. asla bıdı bıdı etme eşine tartışma seni anlamayana tek söz etme.
Allah a sığın.. bir de evinde bakara süresini aç.. her gün aç bir sefer dinle evin içinde.
Allah yardımcın olsun..
İnan bana dünyanın merkezi onlar değil..
önce biz sonra yavrularımız..

Başınız sağolsun. Lütfen sessiz kalmayın, gücünüzün ne kadar tükendiğini açık açık söyleyin. Bu yoğunlukla devam ederseniz sonra öyle bir noktaya gelirsiniz ki en basit şeyleri bile yapmak istemezsiniz. Bu nedir böyle ya? Eşiniz de az uyusun bi zahmet. Lütfen ciddi bi şekilde açık açık konuşun belki insafa gelir.

Başınız sağolsun.

Eşinizle aranızdaki durum konusunda bir fikrim yok ama oğlunuza karşı tutumunuz yanlış. Ödevleri onun sorumluluğu, başında biri olmadan kendi yapmalı. Takıldığı, anlamadığı yerleri atlayıp hepsi bittikten sonra sizden ya da babasından yardım istemeli. Bu şekilde sorumluluk bilinci olmayan bir çocuk yetiştirirsiniz. Odasına gönderin kendi yapsın ödevlerini, üç saatte sürse bitirmeden yardım etmeyin. Zamanla öğrenecektir tek başına çalışmayı. Böylece size de daha fazla vakit kalmış, babayla ilişki gerilmemiş olur.

Başınız sağolsun 2 çocuk , sorumsuz eş ve en sevdiğinin kaybı ..

Allah’ ım tez zamanda ayağa kalkma gücü versin ..

Eşine anlatmaya çalış , sana yardım edebilecek akraba Yok mu yakınlarında ? Ya da gündelik işler için tutabileceğiniz bir bayan ?

Uykusuzluk da yaşam kalitesini ciddi etkiliyor

sagolun hayır başka şehirdeyim ne es tarafından nede benim tarafimdan kimse yok bayan tutma imkanimizda yok suan

Merhametli erkek derken bundan bahsediyoruz işte
.
Kocan çok merhametsiz. Açıkca konuş. Derdini anlat. Anlayana kadar anlat. Gerekirse kavga ile...
anlatıyorum çok yogunmus çok çalışıyormuş birde bizimle uğraşamazmış ben de bunu yapmıyorum diyorum umurumda değil diyo

sagolun oğlumun öğretmeninden de şansımız yok malesef anlatmadığı yetişemediği konuları ailelere devrediyor anlatın diyor kısaca yani

o noktaya geldim sanki şuan ev berbat iki makina çamaşır var asılacak ama o kadar bitkinim ki halim yok olsada bebeğim saatlerce uyumuyor sürekli kucağımda

Yapmissiniz bakacaksiniz. Bu adam 1. Cocukta da boyleydi muhtemelen, siz yine dogurmuşsunuz.

Başiniz sagolsun ama baba olmayacak insanlari sirf olsun diye baba yapip, ite kaka cocuk baktirmaya calismak, yardimini beklemek bana fazla geliyor.

sagolun sizinde başınız sağolsun bebekle çıkıp gezecek yerim yok malesef zaten evden hiç çıkasım yok bütün gundesuginiz gibi tekim kimseyi görmek kimsede evime gelsin istemiyorum

Öncelikle çocuklar konusunda durumu düzeltin. Oğlunuz ödevini kendisi yapabilir. Ona da ev içi sorumluluk verebilirsiniz. 5 aylık diğer bebek sürekli kucakta neden geziyor? Yatağında durabilmeli.

Eşiniz hep mi uzaktı ev işlerine? Size yardım edebilir basit konularda en azından. Madem etmiyor siz de onun işlerini geciktirin. Temiz kıyafet, yemek vs. sınırlandırın. Böyle gitmez.

Yapmissiniz bakacaksiniz. Bu adam 1. Cocukta da boyleydi muhtemelen, siz yine dogurmuşsunuz.

Başiniz sagolsun ama baba olmayacak insanlari sirf olsun diye baba yapip, ite kaka cocuk baktirmaya calismak, yardimini beklemek bana fazla geliyor.
sirf o baba olsun diye yapmadım kendimde istedim ilkte de böyle değildi

bakmıyordum zaten siz dediniz ya bakarım sizde küçücük bebekle annenizi kaybederseniz eğer benden daha güçlü olacağınıza eminim .

sagolun sizinde başınız sağolsun bebekle çıkıp gezecek yerim yok malesef zaten evden hiç çıkasım yok bütün gundesuginiz gibi tekim kimseyi görmek kimsede evime gelsin istemiyorum
depresyon böle oluyor.. bir de sürekli uyma isteği hali.. valla bu pisikoloji ile kalmaya devam etmeniz sizi gün be gün daha depresif edecektir. bir faydası yok inanın.. bir şeyleri zorlayın.. o dipsiz kuyu öle bir şey ki.. çıkamassanız yandınız..

evet sanırım haklisiniz

kucuk kizinizin gece uykularini duzene sokmaya calissaniz en azindan geceleri uyuyabilirsiniz belki
esinizde bildigimiz odun yani tek basinami yapmissiniz o cocuklari sabah erken kalkacakmis siz hic uyuyamiyorsunuz o ne olacak mis peki

Canim bir şey demeyeceğim dayanamadım annem kanser oldu 2.5 sene önce ben hamileydim seni güçlü gördüm ama ben o zamanlar depresyonun dibindeydim ne eşimle ne annesiyle uğraşacak gücüm yoktu sürekli ağlayan yatan mutsuz konuşmayan gülmeyen bir insan olmuştum toplanmak 1.5 senemi aldım kendime geldiğimde bir baktım ortada ne koca kalmış ne evlilik.Benim depresyonumu fırsat bilip bana ezik muamelesi yapan devamlı bağırıp çağıran bütün işleri benim ustume yıkan bir adam var karşımda en son kızma olan mesajlasmalarini yakaladım boşanmak istedim bu sefer o bırakmadı falan sanki kendi derdimi anlatmış gibi oldum ama öyle değil ben hata yaptım sen yapma diye söylüyorum öncelikle kendini düzelt lütfen psikiyatriye git ondan sonra evlilik terapistine gidin bazı şeyleri zamanında yapmazsan geri dönüşü olmuyor kendin ve çocukların için güçlü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…