benim sonum ne olur?

Ben anlatacağim sen de vicdan rahatligiyla bu konuları sınavda soracaksın öyle mi?
diyorumya inanın şansımız yok ödev yaptırıyor etkinlik yaptırıyor ama aklıma hangi gün eserse o etkinlik işleniyor mesela pazartesi şiir ezberletti dün okumamış vakti yokmuş e bugün mu hayir o şiir kalır mi akilda

kucuk kizinizin gece uykularini duzene sokmaya calissaniz en azindan geceleri uyuyabilirsiniz belki
esinizde bildigimiz odun yani tek basinami yapmissiniz o cocuklari sabah erken kalkacakmis siz hic uyuyamiyorsunuz o ne olacak mis peki
ben mi emzirilen diyo 1 ay kaldı ek gıdaya en azından doyarsa daha iyi uyur diye düşünüyorum

benim annem de 17 senedir hastaydı orta okulda eve dönerken acaba ambulans bugünde geldimi evde acaba annem bu gece bağırıp uyanacak mi yani yaşadıklarımızı anlatsam inanın sok olursunuz sağlık sınavını çok yaşadık Rabbime hamd olsun beterinden korusun ama herkez anneme kurtuldu gözüyle bakıyor ben dahil en son sepsis e yakalandı diyaliz hastasıydı zaten bir sürü şey sepsis dayanamadı 14 gün yogun bakimda kaldı kaç defa kalbi durdu neler neler iste belkide yasadikalrim güçlü tutuyor beni bilemiyorum dediğim gibi tek sorun hayatla tek mücadele etmem

Öncelikle başınız sağ olsun.
Insan kendini ne kadar bırakırsa o kadar dibe düşer işte bu noktada sizin zorlamaniz ayağa kalkmanız lazım.
Biraz ihtiyaçlarınizdan kısıp oglunuzu etüt merkezine verebilirsiniz belki.
Ya da bir üniversite öğrencisi tutup özel ders verdirebilirsiniz.

Hergun mutlaka kısa süre de olsa dışarı çıkıp yürüyün bence bu da iyi gelecektir.
Esinizi de zorlayın eşşek gibi oğluyla ilgilenmeye mecbur öyle bedavadan baba olmak yok.
50 kere söyleyin iş yaptırın sinir oluyorum şöyle adamlara.

Merhaba
Benimde ikinci sınıfa giden kızım var
Ayrıca bir bucuk yasında bebegim var
Siz yine gecede dört kez kalkıyomuşsunuz
Ben yarım saatte bir kalkıyorum.bir saat uyumuş olsa çok şükür diyorum
Okula giden cocugunuz odasında kendi basına yapabilir ödevini
Ben kuzımı odasına yolluyorum.takıldıgın yerleri işaretle,ödevin bitince bakarım diyorum

bizim ki 2 sene oldu hala ödev yapmamak için savaşıyor oglum çok inat

sagolun bugün çıktım dolaştım iyi geldi evet eşimede dediginiz gibi yon vermem lazim yoksa olmiycak

Rabbim yardimcin olsun kuzum cogu erkek bakmayla gormuo at gozluguyle bakiorlar mubarek.. Gozune sok soka anlatacaksn konusacaksn anlamiorsa uzun bi mektup yazabilirsn uzun bi msj yada yoksa halin harap

Rabbim yardimcin olsun kuzum cogu erkek bakmayla gormuo at gozluguyle bakiorlar mubarek.. Gozune sok soka anlatacaksn konusacaksn anlamiorsa uzun bi mektup yazabilirsn uzun bi msj yada yoksa halin harap
sagolun evet anlamasi lazım yoksa kaldığı yerde bırakmayı dusunuyorum

Gerçekten çok üzüldüm böyle şeyler ne yazık ki hayatin parçası ve insanı güçlü kılıyor terapiste gidin yoksa erkekler senin söylemelerini dırdır olarak düşünüyorlar bir uzman karşıdan baksın eşine doğruyu yanlışı soylesin

Bence eşinizle konuşun görmüyor musun ben tükendim, annem öldü, her iş üstüme yıkılı insafı olan yardımcı olur diyin bence.

Çocuklara enerjisinin olmamasını anlayabilirim genelde erkekler pek o işlere gelemiyor genelde o işide kadınlar yapıo ödev vs...

Amaaaa,annesi 2 ay önce vefat etmiş eşinize , senin kafa gidip geliyor gibi vicdansızca bir cümle kurmak affedilemez bişey bence.

Enazından bu süreçte size daha fazla destek olup , durumuzu anlayışla karşılamak ,seven bir kişinin yapacağı şeylerdir.

evet beni anlamıyor yüzüne de söyledim bunu seninde annen ölecek bir gün o zaman aynı cümleleri benden duyacaksın diye

anneme aşırı bagliydim ben yoğun bakımda gitme dercesine elimi sıkması o borular aklımdan çıkmıyor hep dalıp gidiyorum evet benim cidden bi dr a görünmem şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…