- 10 Temmuz 2016
- 73
- 34
- 8
- 41
- Konu Sahibi dertlenemeyesice
-
estagfurullah ne kusuru sonra okuyunca bende guldum.denicem bakalim bende insallah.kusura bakmayın ama güldüm. bence siz de çok kolay bir değilsiniz.
mıy mıy tipler fln demişiniz ama herneyse.
yalnız tatile çıkmak o kdar keyifli ki; ben yaptım ve yine yapıcam. zaten sürekli insanlarla iç içeyiz. insanın az bi yalnız kalmaya ihtiyacı var.
ayrıca tatil ortamı fln ya insanlarla sohbet muhabbet daha kolayoşuyo.
tam beni anlatmışsın .seninle iyi anlaşacağımı yazdıklarından şip diye anladım ama bursa da yaşıyorum bacım1)güzel bir çocukluk geçirdim.çocukken arkadaşlarım vardi.orta okul sekizinci sinifta dislanmalarim basladi.kizlarin farkli oldugum konusunda dislamalari istememeleri falan.mesela hatirladigim bir arkadasim bacaklarin ne kadar yamuk demisti ki bacaklarim dumduzdur?! sonra cirkinim diye erkeklerin begenmemeleri kalmis aklimda.
2)okudum universitede asosyaldim diyebilirim.herkes konserdi vs di ben eve okula cunku param yoktu.
3)gelelim bugune;ya 31 yasima geldim insanin tatile cikacagi gezebilecegi bir arkadasi akrabasi olmaz mi ya benim yokkkk.herkes tatillerde orada burada bende gitmek istiyorum ama.bir arkadasim bile yok.yeni ortamlara giriyorum kendim gibi bekar yalniz yasayan arkadas buluyorum ama nerede kaprisli miy miy tip var onlar denk geliyor.gelicem deyip ayyy bugun gelemiceeem diyen ya da bir disari cikmak icin yuzunu iki saat boyayan tipler.bu sicakta boyamayiver.neyse yalnizim.bir akraba bir arkadasim yok.
4)sevgilim zaten yok.hic dofru duzgun olmadi.gel soyle gezelim tatile gidelim diyen bir tane vardi.o da bigun laf arasinda bende mikrop olabilir sana bulastirmaktan korkarim dedi.ben tabi buz.bi bahane bulup ayrildim.halbuki iyi geizyorduk.neyse.ben saksi gibi evde oturmaktan cok sıkıldım.
5)kendin gez dolas demeyin denedim ve hic zevkli olmuyor.ya bi arkadas ya bi tane.cok mu sey istiyorum.evleneyim demiyorum tipi soyle olsun demiyorum.kafa dengi biri.sohbet edebilecegim gezebilecegim biri.bu kadar.
cok uzuluyorum ya.hic mi arkadasi olmaz insanin
Siz psikologtunuz degil mi?Daha yeni ben de annemle bu konuyu konuştum Ünv okudum yurtta kaldım ama söyle arayıp dertlesecegim gezecegim arkadaşım yok annem de doğru insan secemiyosun diyip yorum yaptı bana :)
kusura bakmayın ama güldüm. bence siz de çok kolay bir değilsiniz.
mıy mıy tipler fln demişiniz ama herneyse.
yalnız tatile çıkmak o kdar keyifli ki; ben yaptım ve yine yapıcam. zaten sürekli insanlarla iç içeyiz. insanın az bi yalnız kalmaya ihtiyacı var.
ayrıca tatil ortamı fln ya insanlarla sohbet muhabbet daha kolayoşuyo.
EvetSiz psikologtunuz degil mi?
Terzi kendi sokugunu dikemiyor degil mi birakin insanlara yardim edebilmeyi :)
Canım ben psikologum ama çalışma şartlarından dolayi formasyan alıp pdrci olarak sınava girecem üslubunu dikkat et sen benim danisanim misinTerzi kendi sokugunu dikemiyor degil mi birakin insanlara yardim edebilmeyi :)
Psikolog ogretmen misiniz :)
Nemenem bisey o
Uslubuma dikkat mi edeyim? Ne munasebet ne var uslubumda .Canım ben psikologum ama çalışma şartlarından dolayi formasyan alıp pdrci olarak sınava girecem üslubunu dikkat et sen benim danisanim misin
Merhaba :) sakıncası yoksa merakıma yenik düştüm acaba sizi rahatsız eden tam olarak neydi arkadaşın cümlesinde?Canım ben psikologum ama çalışma şartlarından dolayi formasyan alıp pdrci olarak sınava girecem üslubunu dikkat et sen benim danisanim misin
Senin düşüncen doktorun hasta olmadığını düşünmek gibi hem burada ilişkimiz 2 kadın ilişkisiUslubuma dikkat mi edeyim? Ne munasebet ne var uslubumda .
Danisaniniz olsam ve boyle konussam esas o zaman rahatsiz olmaniz gerekir ve sikinti oldugu anlamina gelir.
Neyse cok rahatsiz olduysaniz kiblersiniz.
Bu cok kullanilan bi terimdir. Terzi kendi sokugunu dikemez derler size ozel bi durum degil ki.Senin düşüncen doktorun hasta olmadığını düşünmek gibi hem burada ilişkimiz 2 kadın ilişkisi
Ben sizin beni yargilarken psikolog kimligimle yargiliyorsun ben ona dikkat et diyorum ben sana diyorum ki burada kadın olarak yorum yapıyorum sen beni mesleki kimligimle yargiliyorsun ben ne diyorum sen ne anlıyosun bu arada danisan psikologunu seçtiği gibi psikolog da danışını seçiyor emin ol ben de senin gibi biriyle çalışmak istememBu cok kullanilan bi terimdir. Terzi kendi sokugunu dikemez derler size ozel bi durum degil ki.
Gayet normal uslubu bile uslubuna dikkat et seklinde yorumluyorsaniz, baskalarinin sokugunu dikebileceginizi hayal edemedim su an zaten.
Iyi gunler
"Ben ne diyorum sen ne anliyorsun" kismini ben de senin icin dusunuyordumBen sizin beni yargilarken psikolog kimligimle yargiliyorsun ben ona dikkat et diyorum ben sana diyorum ki burada kadın olarak yorum yapıyorum sen beni mesleki kimligimle yargiliyorsun ben ne diyorum sen ne anlıyosun bu arada danisan psikologunu seçtiği gibi psikolog da danışını seçiyor emin ol ben de senin gibi biriyle çalışmak istemem
Ay boşverin sabrınıza hayran kaldım"Ben ne diyorum sen ne anliyorsun" kismini ben de senin icin dusunuyordum
Gayet nazik bir sohbet baslangicini vargucunle polemige cevirdin ya diyecek bisey bulamiyorum pes
Valla benim de icim sisti iyisi mi ben de aynisini yapayimAy boşverin sabrınıza hayran kaldımkonuyu takipten çıkarayım iyisimi içim şişti size de tavsiyem aynını yapmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?