- 10 Temmuz 2016
- 73
- 34
- 8
- 41
- Konu Sahibi dertlenemeyesice
-
genisletemiyorum.nasil genisletebilirim hic bilmiyorum.Azıcık cevreni genişletsen bence bu problemler çözülecek;-)
kendimce pek cok yol denedim.ama olmuyor.bulduklarim hep sıkı tılı tiplar ya da bana genelde sıkıntılı anları denk geliyor niyeyse benden giden refaha eriyorAzıcık cevreni genişletsen bence bu problemler çözülecek;-)
tek basima guzel olur mu kiTurlara katil gezi icin
Orda belki arkadas edinirsin
Milleti beklersen isin zor herkesin para ve zamani ayni anda uygun olmuyo
Kafa dengi ne istersen yapacak arkadas ta herkese denk gelmiyo iste
Yani kurslara gidebilirsin, turlara sgidebilirsin, spora gidebilirsin...genisletemiyorum.nasil genisletebilirim hic bilmiyorum.
tek basima guzel olur mu ki
Ya bak benimde öyle arkadaşlarım var ben onlarla görüşürüm ama minimumda tutarım görüşmeyi;-)kendimce pek cok yol denedim.ama olmuyor.bulduklarim hep sıkı tılı tiplar ya da bana genelde sıkıntılı anları denk geliyor niyeyse benden giden refaha eriyor
Olur tabii gayette guzel olur ;-)tek basima guzel olur mu ki
ya kolay oldukca insanlar daha umursamaz oluyorlar.Allah askina yarim saat sonra geliyorum deyip evinin altindaki bir yere bir saat sonra geliyorsa bir saat deyip iki saat sonra geliyorsa acilen bulusmaliyiz basima bisiy geldi deyip bisiy yok anlatmicam diyorsa gelicem deyip gelmiyorsa sonra arayip niye hatirlatmadin unuttum diyorsa sence sorun bende mi bu bi ornek :)))Bence çok kolay bi insan değilsin sende, makyaj yapanq yapmayıversin diye düşünüp, belli ediyor isen, insanlara fazla tolerans gösteren biri değilsin gibi hissettim
cok sagol bu seceneklerden aklima yatan tur oldu acikcasi.:)Ya da oturduğun yerde kafa dengi varsa komşuluk yapabilirsin;-)
Turlar çok eğlenceli olur hem de bir sürü yer gezmiş olursuncok sagol bu seceneklerden aklima yatan tur oldu acikcasi.:)
evet evet baktim maasi aldiktan sonra bi daha bakip çuff turla bi deneyelim bakalim.sana cok tesekkurlerTurlar çok eğlenceli olur hem de bir sürü yer gezmiş olursun
Ne demek;-)evet evet baktim maasi aldiktan sonra bi daha bakip çuff turla bi deneyelim bakalim.sana cok tesekkurler
annemler simdi bik bik konusacak onlar da cok engel herseyime ama dinlemeyip gidecegim.sana binlerce tesekkurler Allah ne muradin varsa versinNe demek;-)
Aileni tatli tatlı ikna et. Cookkk teşekkür ederim Aminnnn. Senindeannemler simdi bik bik konusacak onlar da cok engel herseyime ama dinlemeyip gidecegim.sana binlerce tesekkurler Allah ne muradin varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?