benim sorunum da görümce.. !

Bella_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
19
0
36
Nevşehir
merhaba kızlar evleneli daha 15 gün bile olmadı,sorunum görümcem,benle yaşıt ve üniv öğrencisi,balayına gideceğimiz gün eşimle şiddetli bir kavga oldu aralarında ve resmen bizi evden kovdu , eşimin ayrı ev açma imkanı şuan yok bu yüzden aynı evdeyizz,bu kavga yüzünden balayım da mahvoldu:( eşimle normaldede anlaşamazlar,asabi kafasının dikine bi kızz ,herkesi kendisi gibi olsun ister ,sende istemediği bişi görsün laf sokmaktan çekinmez,evde hiçbir iş yapmazz,sürekli yer içer dağıtır,kendi odası zaten çöplük gibidir,annesinin sözünü dinlemez bağırır azarlar,ben bu kızla napıcam bilmiyorum sinir ediyo benii ,yeni gelinim diye sabrediyorum ama nereye kadar :(

Son düzenleme:
abi-kardeş ilişkilerine sakın girme, yorum yapma canım. onların anlaşma şekilleri öyledir belki. sana sararsa o zaman da gerektiği gibi, çemkirmeden cevabını verirsin. mutluluklar dilerim ;)

Onun evinde mi kalıyorsunuz? Kayınvalidenizle kalıyorsunuz değil mi? O kim oluyormuş da kovuyormuş sizi çok komik :) Siz karışmayın hiç arkadaşın dediği gibi annem hep der bir kardeş kavgasına bir de karı koca kavgasına karışılmaz diye :34:

abisiyle arası iyi değil nasıl olsa, sizde muhatap olmayıverin.. yüz göz olunup sizinle de dalaşacağına mümkün olduğunca uzak durun.

Abisiyle kavgası sizi ilgilendirmez.

Evde dağınık ve pis olmasıda annesinin ve kendinin problemi.Aynı evde yaşamayı kabul edip evlendiğinize göre bazı şeylere tahammül edeceksiniz.

İşin zor madem baska eve cıkma ımkanın yok bazı seylerı gormezden geleceksın malesef.cunku aıle zaten kızlarını bılıyorlar tanıyorlar bunca zaman abısının veyada annesının one gecemedıgı davranıslarını sen engelleyemezsın.o sekılde davranırken sende ona karsılık verırsen ev ne hale doner tahmın edersın.gorme olabıldıgınca az muhattap ol o senı bıktırmak ıcın heryolu deneyecek belkıde ama ımkanınız olana kadar sabretmen gerekecek...bazen cok zor olacaktır ama :50:

yorumlarınız için tşkler kızlar,abisiyle kavgalarına bugüne kadar hiç karışmadım zaten karışmam daa ama bana karşıdaa somurtkan ve çok büyüğümmüş gibi hareket ediyo aynı zamanda da beni kıskandığını düşünüyorum çünkü biz eşimle el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz meselaa ben yanından ayrılınca hemen geliyo sarılıyoo çocuk gibi davranıyoo,eşim 3-4 ay birlikte yaşarız birkaç borcum biitince çıkarız ayrı eve diyordu ama şimdi hiç öyle görünmüyoo,ben onu umursamamaya çalışıyorum geçiyorum odama ama öyle bi müzik dinliyoki komşular bile gelip şikayet etmiş zamanında son ses açıyo deli ediyo insanı ,evde bir tek o yaşıyo sankii offf

çok ayıp etmiş heleki senin yanında.... ben uyuz oluorum yaa abisine dik dik konuşup saygısız davrananlara:47: kardeşler arasında oluyo didişmeler tamam ama evli barklı adamı evden kovmakta ne demek terbiyseiz:47::47: valla sen hiç karışma onlar kardeş olan sana olur kötü olma snra..... ama tavsiyem iyi kötü ayrı bi eve çıkmanız

yorumlarınız için tşkler kızlar,abisiyle kavgalarına bugüne kadar hiç karışmadım zaten karışmam daa ama bana karşıdaa somurtkan ve çok büyüğümmüş gibi hareket ediyo aynı zamanda da beni kıskandığını düşünüyorum çünkü biz eşimle el ele tutuşuyoruz sarılıyoruz meselaa ben yanından ayrılınca hemen geliyo sarılıyoo çocuk gibi davranıyoo,eşim 3-4 ay birlikte yaşarız birkaç borcum biitince çıkarız ayrı eve diyordu ama şimdi hiç öyle görünmüyoo,ben onu umursamamaya çalışıyorum geçiyorum odama ama öyle bi müzik dinliyoki komşular bile gelip şikayet etmiş zamanında son ses açıyo deli ediyo insanı ,evde bir tek o yaşıyo sankii offf

ayy çok sinir oldum kıza yaaa dövesim geldi:1::1: kıskanıo belli evlenince abiciğinin değeri artmıştr aman onun derdi abisi falan değil sana inat yapıodur üstünlük kurmaya çalısıo aklınca!!!:47:

Yaşıt olmanız bazı problemler oluşturacaktır kaçınılmaz.
Evde yeni biri olmasınıda kaldıramayabilir.
Bu zaman içerisinde hiç sinir olmamaya, olumsuz bakmamaya çalışın.
Onu aklınızdan çıkarın ki yaptıkları gözünüze batmasın.
Birde, samimi olmaya çalışmayın, mesafeli olmalısınız.

bende çok sinir oluyorum daha bir ay bile olmadı evleneli bunlarla sinirim bozuluyo,abisiyle kavga ettiler benlede konuşmuyoo bana tavır yapıyoo ben naptıysam,zaten ailemden uzağa gelin geldim bilmediğim şehir,bilmediğim insanlar,alışmaya çalışıyorum bana destek olması gerekirken benim karşımda duruyo,anlaşmamın geçinmemin imkanı yok annesine bile küfürler yağdırıyo bağrıyo,gecenin bi vakti kafasına esiyo çekip gidiyo ,yaa okulu bitseee gider ama daha 3 senesiii varr,bizde gidemiyoruzzz nereye varcak bu işin sonuu bakalımm :(

sabırlı olmaktan başka bi seçeneğiniz yok malesef..
boşuna dememişler nerde çokluk orda ..kluk diye..
bu söz gerçektende doğru sanırım...
mümkün olduğunca imkanları zorlayarak,gerekirse sizde çalışarak ayrı bir eve çıkın derim..
Azıcık aşım kaygısız başım hesabı....:))

Son düzenleme:

canım ben yeni evliyken benim kızkardeşim bile beni eşimden kıskanmış sonradan söyledi. bunlar çok doğal şeyler. abisinin bi eşi olduğunu hemen kabullenmeyebilir.
eşinin ayrı eve çıkma mevzusuna gelince: bekarken erkeklere ev geçindirmek kolay görünüyor. allah kolaylık versin.beraber oturmak gerçekten zor.ama yapılanlara kulağını gözünü tıkaayıp umursamazsan anca o zaman mutlu olursun.

merhaba kızlar evleneli daha 15 gün bile olmadı,sorunum görümcem,benle yaşıt ve üniv öğrencisi,balayına gideceğimiz gün eşimle şiddetli bir kavga oldu aralarında ve resmen bizi evden kovdu , eşimin ayrı ev açma imkanı şuan yok bu yüzden aynı evdeyizz,bu kavga yüzünden balayım da mahvoldu:( eşimle normaldede anlaşamazlar,asabi kafasının dikine bi kızz ,herkesi kendisi gibi olsun ister ,sende istemediği bişi görsün laf sokmaktan çekinmez,evde hiçbir iş yapmazz,sürekli yer içer dağıtır,kendi odası zaten çöplük gibidir,annesinin sözünü dinlemez bağırır azarlar,ben bu kızla napıcam bilmiyorum sinir ediyo benii ,yeni gelinim diye sabrediyorum ama nereye kadar :(

Ayrı ev açmaya imkanı olmayan bir erkek niçin evlenir ki, daha kendi ayakları üzerinde bile duramıyor. Ondan sonra olan kadınlara oluyor. Her kadının hakkıdır kendi evi olması. Hoş siz kabul etmeseniz böyle birşey olmazdı da, ev ev üstüne olması niçin kabul edilir hiç anlamıyorum.

abi-kardeş ilişkilerine sakın girme, yorum yapma canım. onların anlaşma şekilleri öyledir belki. sana sararsa o zaman da gerektiği gibi, çemkirmeden cevabını verirsin. mutluluklar dilerim ;)

Onun evinde mi kalıyorsunuz? Kayınvalidenizle kalıyorsunuz değil mi? O kim oluyormuş da kovuyormuş sizi çok komik :) Siz karışmayın hiç arkadaşın dediği gibi annem hep der bir kardeş kavgasına bir de karı koca kavgasına karışılmaz diye :34:

cnmm arkadaşlara katılıyorum... ayrıca bu devirde hiç mi uyaran ikaz eden olmadı mı seni aynı ev de ev ev üstüne olmazzz... gençliğine yazık olur diyen olmadı mı hiç :47:
cnmm bu senin iyi günlerin değerini bil ve bulaşma kimseye sana bulaşmadıkça

canım ayrı eve çıkana kadar tavrını koru kendini sakın ezdirme, kız da ki rahatlığa bak yahuu :20:

atalarımız hamama giren terler demiş.

para biriktirip, sabredeyim, daha sonra evleneyim, kendi evimize çıkalım demez,
flort döneminde sevgiliniz yada nişanlınız "evleneceğiz ama aynı evde yaşayacağız, ne dersin?"
dediğinde "tamam aşkım, olur aşkım, yaşıtız kardeşinle arkadaş oluruz aşkım"
demek yerine kurallarınızı koyup, hayır ev ev üstüne olmaz demezseniz,

çekeceksiniz....
terleyeceksiniz...

atlı mı kovalıyor? hamilemiydiniz evlenirken? Babanız mı dövüyordu?
tabanca mı dayadılar beyninize?
şartlar oluşmadıkça evlenmeyin yahu!

Son düzenleme:
kayınvalıdenle aranız nasıl ?

beraber oturmanın zorluklarından biri daha:19:ayrı eve çıkana kadar sabretmekten başka çaren yok canım kardeş kavgasına hiç karışma kızın ailesi ile olan ilişkisine de hiç yorum yapma.sana bulaşırsa saygını bozmadan cavabını ver ama öncelikle uzak dur bulaşma derim.ayrıca yerinde olsam gerekirse işe girer çalışır hemen evimi ayırırdım aynı ev içinde mutlaka sorunlar çıkar yüz göz olmadan evinizi ayırın:31:

Back
X