• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sorunum görümcem

egzshyl14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
163
50
48
28
Merhabalar, evet hepiniz biliyorsunuz birçoğumuz görümceden muzdarip. Görümcemin birden fazla yalanlarını, iki yüzlülüklerini yakaladım, rahat rahat parfüm istiyor, çiçek istiyor, hediye istiyor benden, ben büyüğüm ben ablayım elimi öpeceksin bana saygılı olacaksın diyor. Sen benim yengem değilsin ben sana yenge demem ki gelinim gelinim diyor. Kaynanamın kayınbabamın yanında canım yengecim iyiki varsın diyor. Bana bir sürü şey aldığını söylüyor onlara. Nasıl davranacağım. Sanki kaynanam o, bana kaynana gibi yaklaşıyor.

Ay ne şirret birşeymiş bu ya kendisinin görümcesi yok galiba... Sizde her istediğini yapmayın mecbur değilsiniz eşiniz umarım anlayışlı biridir ona anlatmayı denemelisiniz...

Merhabalar, evet hepiniz biliyorsunuz birçoğumuz görümceden muzdarip. Görümcemin birden fazla yalanlarını, iki yüzlülüklerini yakaladım, rahat rahat parfüm istiyor, çiçek istiyor, hediye istiyor benden, ben büyüğüm ben ablayım elimi öpeceksin bana saygılı olacaksın diyor. Sen benim yengem değilsin ben sana yenge demem ki gelinim gelinim diyor.
Yakında başında kavuk sirtinda kaftanla gezmeye baslar bu görümce.. :)
Bir silkele hafif tertip,kendisine gelsin :)
Sultanlık saltanatı biteli yıllar oldu.
Muhteşem Yüzyıl'i da çok izlemiş belli ki :)

Hediye istiyorsa almayın

Yenge demiyorsa demesin görümcelerim yenge deneyince üzülmek mi lazım hem de yaşı büyükmüş

Bayramda öperim harçlık verirsin deyin geçin

Başkalarının yanında yenge dediğinde hani sen büyüktün ben gelindim elini öpecektim nereden çıktı bu yenge deyip gülün hatta kv ye söyle kızına bana yenge demesin yaşlı gösteriyor deyin uzatın konuyu

Bir sürü şey aldığını söylüyorsa aldın da vermedin galiba hani nerede deyin

Son olarak da umursamayın yani şu yazdıklarınızda kafaya takılacak hiçbir şey yok, belki görümceye sorsak şaka yapmıştım der geçer

Mesafenizi koruyup kendi evinize yoğunlaşın

Ya isiniz mi yok. Eger ayni evde apartmanda oturulumuyorsa gorumceyi, eltiyi bu kadar sorun etmek bana manasiz geliyor. Ne kadar etkileyebilir ki hayatinizi? Ya da neden hayatinizi etkilemesine izin veriyorsunuz? Mesafe koyun gecin

Görüşmek zorunda değilsiniz. Eşinizin ailesinden hiç kimseyi sevme zorunluluğunuz yok. Tek zorunluluk ailece bir araya gelindiğinde herkesin birbirine saygılı davranması bence.
öyle bir görümcem olsa zorunlu haller dışında görüşmezdim, o da hayatımı etkilemezdi bu kadar

Kendisinin görümcesi var onda ne görse aynısını bana da yapıyor

İzin vermeyin o bir derse siz iki deyin

Lakin konudaki örneklerde takılacak çok da bir şey yok

Boş lakırdı kızdırmak için gelin dedim o da kızdı eğlendik vs der potansiyeli bu

Cidden neden bu kadar rahatsız oldunuz size yenge demedi diye yani yengelik bir statü mü

Pazarcı yenge dese irite olurum dayılarımın eşlerine demem görünce bana yenge demiyor diye üzülmeniz bu nedenle manasız geliyor

Sizi neden eşinizle bir yere konumlandırsın, sizden büyükmüş isminizle hitap etsin, küçük olsaydı da isminiz ve abla olur derdim

Bir gün kv görümcene yengene çay koy dedi de biz şok olduk

Görümce benden büyük ama isimle hitap ederiz birbirimize kv muhtemelen dalıp yengen dedi

Back
X