Erkek İnfertilitesi Benim Sorunum Morfoloji Bozukluğundan Mıdır?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
118
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar.Benim evliliğim 5 yılını bitirdi.Eşimde morfoloji sorunu vardı.%4 tü.3 ay önce hamileliğim düşükle sonuçlandı.Bu ay da adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım 2.28 çıktı.Doktor olabilir belki dedi.Adet tarihim 1hafta geçti, yine test yaptırdım 5.54 çıktı.doktor negatif diyemem pozitif gibi dedi.Sonra adet oldum.Galiba döllenme oluyor sonra bazı bozukluklardan dolayı düşüyor.Yanlış mı düşünüyorum?Benim gibi olan varsa bi cevap yazarsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.Benim evliliğim 5 yılını bitirdi.Eşimde morfoloji sorunu vardı.%4 tü.3 ay önce hamileliğim düşükle sonuçlandı.Bu ay da adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım 2.28 çıktı.Doktor olabilir belki dedi.Adet tarihim 1hafta geçti, yine test yaptırdım 5.54 çıktı.doktor negatif diyemem pozitif gibi dedi.Sonra adet oldum.Galiba döllenme oluyor sonra bazı bozukluklardan dolayı düşüyor.Yanlış mı düşünüyorum?Benim gibi olan varsa bi cevap yazarsa çok sevinirim.

aynı şeyi ben de yaşıyorum..iki kez düşük oldu..biz çok kez test yaptırdık..morfoloji boz. farklı farklı kimin de 3 kiminde dört.ameliyattan sonra yüzde altı..iki aydır adetim gecikiyo..bi kere 1.5 çktı..bu ay yaptırmadım..dört gün gecikti..

aynı şeyi ben de yaşıyorum..iki kez düşük oldu..biz çok kez test yaptırdık..morfoloji boz. farklı farklı kimin de 3 kiminde dört.ameliyattan sonra yüzde altı..iki aydır adetim gecikiyo..bi kere 1.5 çktı..bu ay yaptırmadım..dört gün gecikti..

galiba problemimiz aynı.(İnş. bu gecikmen hamileliktendir.)bu durumda morfolojinin yükselmesi mi gerekiyor? Ama nasıl?Bunun için kesin bir ilaç yok ki? Bir dahaki ay adete 1 gün kala yine kan testi yaptıracağım umarım yine aynı şey olmaz.senağlama

galiba problemimiz aynı.(İnş. bu gecikmen hamileliktendir.)bu durumda morfolojinin yükselmesi mi gerekiyor? Ama nasıl?Bunun için kesin bir ilaç yok ki? Bir dahaki ay adete 1 gün kala yine kan testi yaptıracağım umarım yine aynı şey olmaz.senağlama

32. gün adet oldum..doktorum 30.kan testi yaptır demişti yaptırmadım..ama düşükten şüpheleniyorum..diğer düşüklerim de 35.gün olmuştu..napım sağlıklı olsa yaşardı herhalde.evet canım ilaç yok bünyesel bişiy o..ama ben 13.ayda gebe kaldım bi ebenin verdiği hapla..l arginine..şimdi doktorumuz da onu verdi.keçiboynuzu kürüne başladık..ben de 28.gün yaptırıcam bundan sonra..

kızlar öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. morfolojiyle ilgili ayrıca bir konu görmek için bayadır bakınıyordum.
benim eşiminde %2 çıktı coraspin evicap ve one a day for man verdi dr. onları bir süre içti sonra sıkıldı bıraktı bu arada bana yumurta takibi yapıldı yumurta 15 mm de kaldı daha fazla büyümedi sonra dr rahim filmi istedi iki gün önce çektirdim cok şükür tüpler açık çıktı.
eşime polen arı sütü bal aldım onu bitirdi. bu arada sperm üretimi vücutta 2 ayda oluyormuş sanırım vucuttan cıkması 3 ayı buluyormus.
şimdilerde tekrar morfolojiye bakılacak.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
ama benim rahim filmimi çeken dr morfoloji düşüklüğünde hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi bana ama ben daha hiç hamile bile kalmadım. inşallah yükselir.
erkeklerde bu durum geçici döbnemlerde olurmus strese girdiklerindede oluyormus bebek fikrini kafadan atmak lazım sanırım.
bu larginin nereden alınacak bilgi verirmisiniz.

kızlar öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. morfolojiyle ilgili ayrıca bir konu görmek için bayadır bakınıyordum.
benim eşiminde %2 çıktı coraspin evicap ve one a day for man verdi dr. onları bir süre içti sonra sıkıldı bıraktı bu arada bana yumurta takibi yapıldı yumurta 15 mm de kaldı daha fazla büyümedi sonra dr rahim filmi istedi iki gün önce çektirdim cok şükür tüpler açık çıktı.
eşime polen arı sütü bal aldım onu bitirdi. bu arada sperm üretimi vücutta 2 ayda oluyormuş sanırım vucuttan cıkması 3 ayı buluyormus.
şimdilerde tekrar morfolojiye bakılacak.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
ama benim rahim filmimi çeken dr morfoloji düşüklüğünde hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi bana ama ben daha hiç hamile bile kalmadım. inşallah yükselir.
erkeklerde bu durum geçici döbnemlerde olurmus strese girdiklerindede oluyormus bebek fikrini kafadan atmak lazım sanırım.

Demekki bizdeki problem de morfolojiden kaynaklanıyor.Ama doktor bize hiç ilaç falan vermedi.% 3 ile olmaz diye birşey yok dedi ama işte 2 kez de düşük oldu.Tekrar olursa doktora sorucam ne yapalım diye.Olmazsa tüp bebeği deneyeceğiz şubatta.Bu kürleri hiç denemedim morfoloji düşüklüğü için.Bir süre keçi boynuzuna devam ettik sora bıraktık.

l-argınıne çoğu eczanalerde var..ben kapsül şeklinde olnından aldım eşime..solgar ürünlerinden-firma adı-eşimede doktor hiç bişiy vermedi hatta morfoloji sorunu var bile demedi sahtekar..ben burdan öğrendim yüzde üçün sorun olduğunu..bize hemen aşılama dedi.ben de doktoru bıraktım..şimdi başka doktora başladık..

benim doktorlara güvenim yok artık..biraz kendimiz çabalicaz..bu konularda bilgi edinmek,araştırmak bizim görevimiz..ben buralardan çok şey öğrendim..morfoloji ne demek onu bile bilmiyordum..doktorlar bizim çocuk sahibi olmamaıza değil alacakları paraya bakıyo..istisnalar var belki ama onlara denk gelmekte nasip herhalde..Alah hayırlılarıyla karşılaştırsın..

slm kızlar morfoloji benim kabusumdu eylulde evlendim kasımda bu sorunla karsılastım %1 di tabi kabus dolu gunler basladı hic hamile kalamadım keci boynuzu kuru uyguladık sonuc olumsuz :olmaz: Bir sene sonra cinko icerikli zinco c kullandık onuda 1 ay kadar sonuc olumsuz :olmaz: sonra dr.a gittik asılamaya karar verildi evicap kullanmaya basladı kasım ayında o arada keci boynuzu pekmezi yediriyordum. Ocakta asılama yapıldı olmadı hic ara verilmeden 2. asılama yapıldı cadı kızım geldi :sm_cool: bu arada testte morfoloji %18 cıktı birden arttı Allah buyuk cok takıp kabus haline getirmeyin benim hikayem bu simdi kızımı bekliyorum :nazar: allahım herkese nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah

slm kızlar morfoloji benim kabusumdu eylulde evlendim kasımda bu sorunla karsılastım %1 di tabi kabus dolu gunler basladı hic hamile kalamadım keci boynuzu kuru uyguladık sonuc olumsuz :olmaz: Bir sene sonra cinko icerikli zinco c kullandık onuda 1 ay kadar sonuc olumsuz :olmaz: sonra dr.a gittik asılamaya karar verildi evicap kullanmaya basladı kasım ayında o arada keci boynuzu pekmezi yediriyordum. Ocakta asılama yapıldı olmadı hic ara verilmeden 2. asılama yapıldı cadı kızım geldi :sm_cool: bu arada testte morfoloji %18 cıktı birden arttı Allah buyuk cok takıp kabus haline getirmeyin benim hikayem bu simdi kızımı bekliyorum :nazar: allahım herkese nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah

canım çok sağol güzel haberini bizimle paylaştığın için..Rabbim dilerse tüm zorluklar kolaylaşır..aşılamanın bizim gibiler için faydası oluyormuş demekki ben de aşılama düşünüyorum..artık üç yıl oldu...

slm kızlar morfoloji benim kabusumdu eylulde evlendim kasımda bu sorunla karsılastım %1 di tabi kabus dolu gunler basladı hic hamile kalamadım keci boynuzu kuru uyguladık sonuc olumsuz :olmaz: Bir sene sonra cinko icerikli zinco c kullandık onuda 1 ay kadar sonuc olumsuz :olmaz: Sonra dr.a gittik asılamaya karar verildi evicap kullanmaya basladı kasım ayında o arada keci boynuzu pekmezi yediriyordum. Ocakta asılama yapıldı olmadı hic ara verilmeden 2. Asılama yapıldı cadı kızım geldi :sm_cool: Bu arada testte morfoloji %18 cıktı birden arttı allah buyuk cok takıp kabus haline getirmeyin benim hikayem bu simdi kızımı bekliyorum :nazar: Allahım herkese nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah

tebrikler cnm ne güzel bana dr morfoloji %2 den hiç çıkmayabilirde 4 falan cıkabılırde dedi ama yınede yeterli değil dedi aşılama gibi destek üreme yöntemi gerekir dedi ama ben o dr a hiç güvenmedim ve artık gitmiyorum.sizinki 1 den 18 e cıkmıs ne güzel zaten doğal yol için 14 yeterli imiş

Kızlar yaa bizim yapılan spermiyogramda morfoloji %4 çıktı, sonuç normoozospermi, kaç doktora gösterdiysek normal dediler, sayı telafi eder olur dediler, total 280 milyondu, 2 defa gebeliğim oldu ama 2,5 yıl bekledim, ilki 13 haftalıkken kalbi durdu, ikincisinde gelişimi durdu, şimdi düşünüyorum sorunumuz morfoloji mi acaba diye? Ben tüm tahlilleri yaptırdım pıhtılaşma vs. hiçbir şey yok, en son eşimle benim kromozomlara bakılacak.

Kızlar yaa bizim yapılan spermiyogramda morfoloji %4 çıktı, sonuç normoozospermi, kaç doktora gösterdiysek normal dediler, sayı telafi eder olur dediler, total 280 milyondu, 2 defa gebeliğim oldu ama 2,5 yıl bekledim, ilki 13 haftalıkken kalbi durdu, ikincisinde gelişimi durdu, şimdi düşünüyorum sorunumuz morfoloji mi acaba diye? Ben tüm tahlilleri yaptırdım pıhtılaşma vs. hiçbir şey yok, en son eşimle benim kromozomlara bakılacak.

sizin sayı iyimiş o yüzden bişiy dememiştir doktor..BİZİM SAYI DA FENA DEĞİL DEDİ DOKTORLAR AMA OLMUYO İŞTE BENİM DE İKİ DÜŞÜK..yalnız bana pıhtılaşma testi falan yapılmadı o testin asıl adı ne dışardan yaptırabilirmiyim?..bi tek kanda mikroba bakıldı...

kızlar benim aşılayla ilgili bi sorum olucak..bu sorunun cevabı bizim gibi morfoloji problemi olnlar için önemli..aşılama yaparken spermin kalitesini seçme gibi bi şans var mı?????

zehra tuğba, pıhtılaşmayla ilgili testler protein s, c aktivesi, yine buna yönelik genetik testler faktör V Leiden mutasyon ve faktör II bildiğim kadarıyla, aşılamada spermin kalitesi seçilmiyor, en hızlı olanlar seçilip rahime veriliyor, normalden çok fazla değil şans, tani nasip kısmet meselesi bu şekilde hamile kalnlar da var epey.

gerçi kızlar bizim bu sonucumuz tek teste göre en az 3 test yapılıp teşhis konması gerekiyormuş.allahın izniyle düzelir kızlar moralimizi bozmayalım.keçiboynuzuna devam:))

cnm maşallah sizin sayı baya iyi.% 4 de morfoloji için kötü değil dr un bana söylemesiyle 100 askerden 2 si sağlam düşün dedi 2 askerle savaşı kazanabilirmisin.
şimdi seninkini düşünüyorum. bence morfolojiyle ilgili olmaması lazım sonuçta 4 sağlam sperm var bunlardan biri döllemeyi başarmış. hamileliğin 13 hafta devam etmiş artık bebek meydana gelmiş sonraki aşamada farklı bişey olduki kalbi durdu.allahım inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur 2 de olsa 4 de olsa bu savası kazanırız.

cnm maşallah sizin sayı baya iyi.% 4 de morfoloji için kötü değil dr un bana söylemesiyle 100 askerden 2 si sağlam düşün dedi 2 askerle savaşı kazanabilirmisin.
şimdi seninkini düşünüyorum. bence morfolojiyle ilgili olmaması lazım sonuçta 4 sağlam sperm var bunlardan biri döllemeyi başarmış. hamileliğin 13 hafta devam etmiş artık bebek meydana gelmiş sonraki aşamada farklı bişey olduki kalbi durdu.allahım inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur 2 de olsa 4 de olsa bu savası kazanırız.

evt..canım allah nasip ederse ikiylede,dörtlede kazanılır..keçiboynuzuna ,zemuszemusvitaminlere devam

Back
X