• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Benim Sorunum Morfoloji Bozukluğundan Mıdır?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. morfolojiyle ilgili ayrıca bir konu görmek için bayadır bakınıyordum.
benim eşiminde %2 çıktı coraspin evicap ve one a day for man verdi dr. onları bir süre içti sonra sıkıldı bıraktı bu arada bana yumurta takibi yapıldı yumurta 15 mm de kaldı daha fazla büyümedi sonra dr rahim filmi istedi iki gün önce çektirdim cok şükür tüpler açık çıktı.
eşime polen arı sütü bal aldım onu bitirdi. bu arada sperm üretimi vücutta 2 ayda oluyormuş sanırım vucuttan cıkması 3 ayı buluyormus.
şimdilerde tekrar morfolojiye bakılacak.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
ama benim rahim filmimi çeken dr morfoloji düşüklüğünde hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi bana ama ben daha hiç hamile bile kalmadım. inşallah yükselir.
erkeklerde bu durum geçici döbnemlerde olurmus strese girdiklerindede oluyormus bebek fikrini kafadan atmak lazım sanırım.
bu larginin nereden alınacak bilgi verirmisiniz.

bubuşumm canımmmopuyorumnanaktan bizde de morfoloji bozukluğu vardı biliyorsun eşimin %2 idi ve ben iki kimyasal geçirdim.. 1 başarısız aşılama geçirdik. ve micro yapmaya karar verdik. ama microdan iki ay öncesinde ben eşime hergün koca bardak havuç suyu içirmeye başladım aynı zamanda evicap ta içiyordu. ama evicapı çok uzun süre kullanmıştı ve micro için test verdiğinde şoka girdik. sperm sayısı 165 milyon morfoloji %5 olmuştu. ve drum normalde hastalarına sormazmış bize transfer günü 3 tane koyuyoruz ama isterseniz iki koyalım bunu siz tercih edin dedi.. kısacası arkadaşlar havuç suyu resmen mucize. ben meleklerime micro ile sahip oldum. ama belkide o ay o değerler normal yoldan gelecekti. ama o zama n iki meleğim olmayacaktı..opuyorumnanaktan
hepinizn allah yardımcısı olsun en kısa zamanda mucizelerinize kavuşun inşallah..

kızlar benim eşimin sadece morfolojisi değil sayı ve hareketliliğinde de sorun var. ama 4 ay kadar önce bi macun aldık bi yerden aynı zamanda da çinko ve e vitamini kullandık. hem sayı hem hareketlilik hem de morfoloji de ciddi düzelme oldu. tüp bebek denedik oldu ama düşükle sonuçlandı. şimdi yeniden o macundan istedik.. takip edicem eğer 3 ay sonra çıkışımız devam ederse size mutlaka yazıcam. ama hemen hemen 3 katına çıktı. inşallah ondandır da sizlere de fayda sağlarız.. allah herkesin yardımcısı olsun

deni42 ordamısın

İyi geceler zehra.tuğba.Az önce geldim nete.Adet oldun mu?Gecikti demiştin ya.Hayırlı haberler alırız inş.Buraya yazan arkadaşların söylediklerini ve havuç suyunu da deneyeceğim. 'Evicap' vitamin mi?Yani doktora sormadan kullansak olur mu?Şu anda memleketteyiz doktora da ulaşamıyorum.:uhm:

İyi geceler zehra.tuğba.Az önce geldim nete.Adet oldun mu?Gecikti demiştin ya.Hayırlı haberler alırız inş.Buraya yazan arkadaşların söylediklerini ve havuç suyunu da deneyeceğim. 'Evicap' vitamin mi?Yani doktora sormadan kullansak olur mu?Şu anda memleketteyiz doktora da ulaşamıyorum.:uhm:

evet oldum:gitme: evicap e vitamini,l arginine de öğle herhangi bi yanetkisi yok kullanabilir.çinko ile selenyum da kullanıyo benim eşim..selenyum da vitamin hapı..çinkoyu varikosel ameliyatından sonra verdi doktor..hakkımızda hayırlısı..

evet kızlar bizimd sorun forfoloji 3 aşılama 3 micro hala bebek yok ortada morfoloji olan bence aşılamyla zaman kaybetmesin hem paranıza hem vucudunuza yazık direk tüp yapın cünkü olmuyor 9 yıldır morfoloji üzerine okudum sürekli ama morfoloji biz de %0 ama yüzde 2 veye 3 de microda tutan var ama normal hamile kalan yok ben duymadm

evet kızlar bizimd sorun forfoloji 3 aşılama 3 micro hala bebek yok ortada morfoloji olan bence aşılamyla zaman kaybetmesin hem paranıza hem vucudunuza yazık direk tüp yapın cünkü olmuyor 9 yıldır morfoloji üzerine okudum sürekli ama morfoloji biz de %0 ama yüzde 2 veye 3 de microda tutan var ama normal hamile kalan yok ben duymadm

yüzde 3 ile ben hamile kaldım kendiliğinden iki tane ama düştü..biz de artık aşılama düşünüyoz..bi aşılama kaça mal oldu..bir de her yerde fiyatlar farklı farklı bunun sebebi ne acaba?

bubuşumm canımmmopuyorumnanaktan bizde de morfoloji bozukluğu vardı biliyorsun eşimin %2 idi ve ben iki kimyasal geçirdim.. 1 başarısız aşılama geçirdik. ve micro yapmaya karar verdik. ama microdan iki ay öncesinde ben eşime hergün koca bardak havuç suyu içirmeye başladım aynı zamanda evicap ta içiyordu. ama evicapı çok uzun süre kullanmıştı ve micro için test verdiğinde şoka girdik. sperm sayısı 165 milyon morfoloji %5 olmuştu. ve drum normalde hastalarına sormazmış bize transfer günü 3 tane koyuyoruz ama isterseniz iki koyalım bunu siz tercih edin dedi.. kısacası arkadaşlar havuç suyu resmen mucize. ben meleklerime micro ile sahip oldum. ama belkide o ay o değerler normal yoldan gelecekti. ama o zama n iki meleğim olmayacaktı..opuyorumnanaktan
hepinizn allah yardımcısı olsun en kısa zamanda mucizelerinize kavuşun inşallah..[/QUOTE

cnm benim nasılsın? seni gördüğüme cok sevindim tatlı hamişim benim.
biliyorum cnm senin durumunu nazar değmesin meleklerini sağlıkla kucagına al inşallah.
benim eşim haftaya tekrar spermiyogram yaptıracak bakalım ne cıkacak ona göre tekrar baslıycam vitaminlere çünkü bi dr bizi lab a yönlendirdi onun anlaşmalı yeriymiş. ordan cıkan sonuclarada dr a fazla güvenemedik bir dahada gitmedim zaten sanki danısıklı dövüş gibiydi. adam kadın doğum uzmanı bana hiç bakmadan hep eşimle ilgilendi 1 kere ultrasona aldı. nasıl gördüyse rahim ağzında yara olabilir dedi. şimdiki dr um alt muayene yaptı hiçbişey yok sen bu yarayı nerden cıkardın dedi. resmen sektör haline gelmiş sonucu istedikleri gibi çıkarttırıyorlar sonra olmaz deyip yok aşılama yok tüp bebek

sabredip normal yolla deniycem çünkü bizim tek sorunumuz morfoloji değil benim yumurtlamam da bozuldu stresten sanki bitkisellerle biraz daha denemek istiyorum.

sen neler uyguladın tam olarak cnm ben havuc suyu veremıyorum eşime cunku azda olsa sigara kullanıyor

hepinizn allah yardımcısı olsun en kısa zamanda mucizelerinize kavuşun inşallah..[/QUOTE

cnm benim nasılsın? seni gördüğüme cok sevindim tatlı hamişim benim.
biliyorum cnm senin durumunu nazar değmesin meleklerini sağlıkla kucagına al inşallah.
benim eşim haftaya tekrar spermiyogram yaptıracak bakalım ne cıkacak ona göre tekrar baslıycam vitaminlere çünkü bi dr bizi lab a yönlendirdi onun anlaşmalı yeriymiş. ordan cıkan sonuclarada dr a fazla güvenemedik bir dahada gitmedim zaten sanki danısıklı dövüş gibiydi. adam kadın doğum uzmanı bana hiç bakmadan hep eşimle ilgilendi 1 kere ultrasona aldı. nasıl gördüyse rahim ağzında yara olabilir dedi. şimdiki dr um alt muayene yaptı hiçbişey yok sen bu yarayı nerden cıkardın dedi. resmen sektör haline gelmiş sonucu istedikleri gibi çıkarttırıyorlar sonra olmaz deyip yok aşılama yok tüp bebek

sabredip normal yolla deniycem çünkü bizim tek sorunumuz morfoloji değil benim yumurtlamam da bozuldu stresten sanki bitkisellerle biraz daha denemek istiyorum.

sen neler uyguladın tam olarak cnm ben havuc suyu veremıyorum eşime cunku azda olsa sigara kullanıyor

canım hakkında hayırlısı olsun.düzenli olarak evicap içti eşim her akşam büyük bardak taze sıkılmış havuç suyu ve bol bol yeşil biber yedi.. ve gerçekten çok etkiledi değerleri en önemlisi morfoloji ne yaparsam yapayım değişmiyordu. ama bunlardan sonra %5 olmuştu...

canım hakkında hayırlısı olsun.düzenli olarak evicap içti eşim her akşam büyük bardak taze sıkılmış havuç suyu ve bol bol yeşil biber yedi.. ve gerçekten çok etkiledi değerleri en önemlisi morfoloji ne yaparsam yapayım değişmiyordu. ama bunlardan sonra %5 olmuştu...

valla demekki ben olsam % 50 yi bulurmus ben acayip yeşil biber yiyorum. :)))
hımm peki cnm. evicapa baslayalım hemen o zaman. sen kendine meleklerine iyi bak cnm benim.yerim ben o şirinleri.gelişmeleri burdan yazısırız. bizim konuya pek bakmıyorum ara sıra giriyorum.öptm seni.

yüzde 3 ile ben hamile kaldım kendiliğinden iki tane ama düştü..biz de artık aşılama düşünüyoz..bi aşılama kaça mal oldu..bir de her yerde fiyatlar farklı farklı bunun sebebi ne acaba?

İyi akşamlar zehra .Biz bir kez aşılama yaptırdık.ama maalesef negatif.6 ay önce.250 civarında tuttu hatırladığım kadarıyla.Aşılamadan 3 ay sora normal yolla hamile kaldım ama düştü.Artık aşılamayı hiç düşünmüyorum direk tüp bebeğe geçeceğiz.Benim iki arkadaşım da 2 şer defa aşılama yaptırdı onlarınki de olmadı.Yani aşılamada şans çok az.Kendini boşuna yıpratma derim.Çünkü insan çok ümitleniyo.Yine de sen bilirsin.Hayırlısı canım.Umudumuzu kaybetmiyoruz yola devam.

denizcim kesinlikle katılıyorum sana ben de 3 aşılama yaptırdım sonuç negatif tüp bebeğe geçince pozitif oldu ama düşükle sonuçlandı malesef. keşke aşılamalarla zaman harcamasaydım diyorum şimdi ama işte insan içinde bi umut olucak sanıyo.. aşılamalara para harcamasaydık o kadar ki hepsini özelde yaptırdım şimdi tüp bebeği yeniden deneyebilirdim.. herkes için hayırlısı olsun.

kızlar benim eşimin sadece morfolojisi değil sayı ve hareketliliğinde de sorun var. ama 4 ay kadar önce bi macun aldık bi yerden aynı zamanda da çinko ve e vitamini kullandık. hem sayı hem hareketlilik hem de morfoloji de ciddi düzelme oldu. tüp bebek denedik oldu ama düşükle sonuçlandı. şimdi yeniden o macundan istedik.. takip edicem eğer 3 ay sonra çıkışımız devam ederse size mutlaka yazıcam. ama hemen hemen 3 katına çıktı. inşallah ondandır da sizlere de fayda sağlarız.. allah herkesin yardımcısı olsun

canım bizde de aynı sorun var. bahsettiğin macunu nerden temin ettiniz , fiyatı ne kadardı, sayı ve morfolojide ne kadar düzelme oldu. cevaplarsan sevinirim...

kızlar merhaba,
benimde eşimde aynı sorun var. morfolojisi %2 çıkıyor. 4 kere tüp bebek denememize rağmen olmadı. son çare tüp bebek değilmiş bunu gördüm. aşılamayla da olan var, doğal yolla olanda. yeterki Allah izin versin.

kızlar merhaba,
benimde eşimde aynı sorun var. morfolojisi %2 çıkıyor. 4 kere tüp bebek denememize rağmen olmadı. son çare tüp bebek değilmiş bunu gördüm. aşılamayla da olan var, doğal yolla olanda. yeterki Allah izin versin.

canım 4 mikro denemende hiç gebelik oldu mu. sadece morfoloji mi sorununuz. tedaviyi nerde oldun...

kızlar bi başka konuda gördüm bu gnc shoplarda satılan bir vitamin pycnogenol bir arkadaş yazmış %4'ten %38'e çıkmış inanılır gibi değil.
bi göz atın sizde
birde bu morfolojiye bizim 1 kere bakıldı % 2 cıktı bu hafta 2. kez bakılacak. bu değer bir kere düşük çıkınca sonra hepmi düşük çıkıyor.yani değişken değilmi şimdi umutla biraz yükselmiş olmasını bekliyorum.bana bazıları değişken olduğunu ardarda 3 ay yapılacak testlerde aynı değerler çıkınca bu değer kesinleşiyormuş. doğrumu acaba???
allahım ne olur hepimizin eşlerine sağlık ver bizlerede ve bir bebek meydana getirelim allahın izniyle.

Back
X