kızlar öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. morfolojiyle ilgili ayrıca bir konu görmek için bayadır bakınıyordum.
benim eşiminde %2 çıktı coraspin evicap ve one a day for man verdi dr. onları bir süre içti sonra sıkıldı bıraktı bu arada bana yumurta takibi yapıldı yumurta 15 mm de kaldı daha fazla büyümedi sonra dr rahim filmi istedi iki gün önce çektirdim cok şükür tüpler açık çıktı.
eşime polen arı sütü bal aldım onu bitirdi. bu arada sperm üretimi vücutta 2 ayda oluyormuş sanırım vucuttan cıkması 3 ayı buluyormus.
şimdilerde tekrar morfolojiye bakılacak.allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
ama benim rahim filmimi çeken dr morfoloji düşüklüğünde hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi bana ama ben daha hiç hamile bile kalmadım. inşallah yükselir.
erkeklerde bu durum geçici döbnemlerde olurmus strese girdiklerindede oluyormus bebek fikrini kafadan atmak lazım sanırım.
bu larginin nereden alınacak bilgi verirmisiniz.
bubuşumm canımmmopuyorumnanaktan bizde de morfoloji bozukluğu vardı biliyorsun eşimin %2 idi ve ben iki kimyasal geçirdim.. 1 başarısız aşılama geçirdik. ve micro yapmaya karar verdik. ama microdan iki ay öncesinde ben eşime hergün koca bardak havuç suyu içirmeye başladım aynı zamanda evicap ta içiyordu. ama evicapı çok uzun süre kullanmıştı ve micro için test verdiğinde şoka girdik. sperm sayısı 165 milyon morfoloji %5 olmuştu. ve drum normalde hastalarına sormazmış bize transfer günü 3 tane koyuyoruz ama isterseniz iki koyalım bunu siz tercih edin dedi.. kısacası arkadaşlar havuç suyu resmen mucize. ben meleklerime micro ile sahip oldum. ama belkide o ay o değerler normal yoldan gelecekti. ama o zama n iki meleğim olmayacaktı..opuyorumnanaktan
hepinizn allah yardımcısı olsun en kısa zamanda mucizelerinize kavuşun inşallah..