- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
kızlar bana bir yardımcı oluverın kendımce buyuk bır derdım var hayatımı kotu etkılıyor. kısaca bahsedeyım örnegın sabah erken bır yere gıdecegız ben kalkamıycam sabah geç kalacagım dıye uyuyamıyorum. bır arkadaşımla gergin bır konuşma olduysa gunler bazen aylar boyunca bıranda aklıma gelıyor canım sıkılıyor gece uyurken konuşmayı sürekli içimten tekrarlayıp uyuyamıyorum.
sevdiğim biri hastaysa ıyıleşene kadar uyuyamıyorum iştahsızlaşıyorum ruhum dararıyor kendı kendımı yıyorum kendımı o kadar çok sıkıyorum kı sonra geçmeyen baş agrılarım oluyor.
böyle şeylerde hayat boyunca ınsanın başına çok sık geldiği için hayatımı kötü etkiliyor.
benim kendime çektirdiğim işkence nedir böyle bır yolu varmıdır? sizlerde böyle oluyor musunuz
sevdiğim biri hastaysa ıyıleşene kadar uyuyamıyorum iştahsızlaşıyorum ruhum dararıyor kendı kendımı yıyorum kendımı o kadar çok sıkıyorum kı sonra geçmeyen baş agrılarım oluyor.
böyle şeylerde hayat boyunca ınsanın başına çok sık geldiği için hayatımı kötü etkiliyor.
benim kendime çektirdiğim işkence nedir böyle bır yolu varmıdır? sizlerde böyle oluyor musunuz