Benim suçum günahım ne?

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
merhaba kızlar. ben günlerdir hastayım grip olmuşum. ilaç vs herşey var kullanıyorum bu gecede burnum tıkalı olduğu için sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. Tabi hastalığın verdiği kırgınlıkta var vücudumda. eşime dedim ki sabah kalk ilgilen biraz çok kötüyüm. Demez olaydım. kalk hastaneye götürüyüm daha ne yapıyım falan filan. tamam özür dilerim hiç birşey istemiyorum böyle tepki vericeni bilemedim dedim. bu seferde başladı sabah sabah tavır trip yapıyosun diye açtı ağzını yumdu gözünü. bende dedim ki allah aşkına yorma hastayım zaten bağırmadan konuş kulaklarımda çınlıyor sesin dedim. bu sefer üzerime yürüdü el kaldırdı. bende o öyle yapınca bastım tokatı. ama sabır bırakmadı ki saatlerce laf saydı kalk bi ilgilen diyince. bende dayanamadım tokat attım oda hırpaladı beni kolumu acıttı kanepeye iteledi. bende aileme anlatcam bu tavrını onlara hesap ver dedim sıkar biraz dedi. ben bu davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum o hasta olsa etrafında dönerim memnun etmek için. hele hele üstüme yürümesi daha çok kırdı beni. şimdi napım ben annemle paylaşıyım mı çok kötü hissediyorum kendimi :( ailem tarafından uyarılırsa çok utanır yerin dibine girer. ayrıca öyle çok sıkan bi eş değilim istediği zaman maça gider arkadaşlarıyla kahveye gider :( Çok zoruma gitti hasta hasta bana yaptığı

Erkekler kadınlar gibi değil. İlk önce bunu anlaman gerek.
Bende rahatsız oldugumda eşim ilk gun etrafımda pır döner ama hastallığım uzarsa oda ilk gunku gıbı ılgılenmez .
Keşke doktora gıtseydın.
Şunu da anlamadım ne demek ''tokat atmak :KK12:
Sen tokat atarsan adamda senı hırpalar yanı kusura bakma.
Ailene anlatıp daha da uzatma bu mevzuu yu BENCE.

aileyi karıştırma. çünkü sen birkaç gün sonra eşinle herşeyi unutup mutlu olurken onlar hiç bir zaman kötü olayları unutmazlar.

Tokat fazlamı okmuş acaba...
Ailenize anlatmayın belki hatasını anlar gönlünüzü alır:))

merhaba kızlar. ben günlerdir hastayım grip olmuşum. ilaç vs herşey var kullanıyorum bu gecede burnum tıkalı olduğu için sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. Tabi hastalığın verdiği kırgınlıkta var vücudumda. eşime dedim ki sabah kalk ilgilen biraz çok kötüyüm. Demez olaydım. kalk hastaneye götürüyüm daha ne yapıyım falan filan. tamam özür dilerim hiç birşey istemiyorum böyle tepki vericeni bilemedim dedim. bu seferde başladı sabah sabah tavır trip yapıyosun diye açtı ağzını yumdu gözünü. bende dedim ki allah aşkına yorma hastayım zaten bağırmadan konuş kulaklarımda çınlıyor sesin dedim. bu sefer üzerime yürüdü el kaldırdı. bende o öyle yapınca bastım tokatı. ama sabır bırakmadı ki saatlerce laf saydı kalk bi ilgilen diyince. bende dayanamadım tokat attım oda hırpaladı beni kolumu acıttı kanepeye iteledi. bende aileme anlatcam bu tavrını onlara hesap ver dedim sıkar biraz dedi. ben bu davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum o hasta olsa etrafında dönerim memnun etmek için. hele hele üstüme yürümesi daha çok kırdı beni. şimdi napım ben annemle paylaşıyım mı çok kötü hissediyorum kendimi :KK43: ailem tarafından uyarılırsa çok utanır yerin dibine girer. ayrıca öyle çok sıkan bi eş değilim istediği zaman maça gider arkadaşlarıyla kahveye gider :KK43: Çok zoruma gitti hasta hasta bana yaptığı
her sorununuzu aılenıze anlatırsanız sız bır aıle olamazsınız...
adam hastaneye gotureyım demıs kabul etmemısınız, bellıkı adam ıse gıdecek daha ne yapsın, hem erkekler bıızm kadar ınce dusunemıyorlar o kendınce yapabılecegı tek seyın sızı hastaneye goturmek olduguna kanaat getırmıs , sızde dır dır edınce bellıkı sınırlenmıs ( uzerınıze yurumesı konusunda haksız tabıkı), ama sızde bos durmamısınız tokat atmısınız esınıze...
zaten bu zamana kadar doktora gıtmemenız garıp, evde durduk yerde hastalık gecmez ılaç takvıyesde sart bazı durumlarda...
bu olayıda kendı aranızda halledın... aıleye tasımayın.

adam seni bayaa bir tahrik etmiş ama sen yine de şiddete başvurmamalıydın
her zaman ki fikrim şudur insanın kendisinden başka kimsenin faydası yok ilk önce sen kendine dikkat edip iyileşmeye bakacaksın birinden birşey bekleyince hayal kırıklığına uğrarsın genelde
haa ben yapıyorum o niye yapmıyor diyorsan sen de o hasta olduğunda aynıı kendisi gibi davran
belki anlar hatasını :KK51::KK51:

merhaba kızlar. ben günlerdir hastayım grip olmuşum. ilaç vs herşey var kullanıyorum bu gecede burnum tıkalı olduğu için sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. Tabi hastalığın verdiği kırgınlıkta var vücudumda. eşime dedim ki sabah kalk ilgilen biraz çok kötüyüm. Demez olaydım. kalk hastaneye götürüyüm daha ne yapıyım falan filan. tamam özür dilerim hiç birşey istemiyorum böyle tepki vericeni bilemedim dedim. bu seferde başladı sabah sabah tavır trip yapıyosun diye açtı ağzını yumdu gözünü. bende dedim ki allah aşkına yorma hastayım zaten bağırmadan konuş kulaklarımda çınlıyor sesin dedim. bu sefer üzerime yürüdü el kaldırdı. bende o öyle yapınca bastım tokatı. ama sabır bırakmadı ki saatlerce laf saydı kalk bi ilgilen diyince. bende dayanamadım tokat attım oda hırpaladı beni kolumu acıttı kanepeye iteledi. bende aileme anlatcam bu tavrını onlara hesap ver dedim sıkar biraz dedi. ben bu davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum o hasta olsa etrafında dönerim memnun etmek için. hele hele üstüme yürümesi daha çok kırdı beni. şimdi napım ben annemle paylaşıyım mı çok kötü hissediyorum kendimi :KK43: ailem tarafından uyarılırsa çok utanır yerin dibine girer. ayrıca öyle çok sıkan bi eş değilim istediği zaman maça gider arkadaşlarıyla kahveye gider :KK43: Çok zoruma gitti hasta hasta bana yaptığı
cnm eşine tokat atmanı normal bulamıyorum o bu durumdayken sen sorumluluğunu yapıp ilgileniyorsan ve sen bu durumdayken o dırdır yapıp ilgilenmiyorsa karşılığı tokat olmamalı bence öncelikle sen kendi tavrını eleştirmelisin....sessiz kalsan belki dönüp ilgilenirdi seninle ama tokatla sen işi çözeceğini düşünürsen daha fazlasını beklememelisin ....şu an empati yapıyorumda herhalde 10 mislini yerdim eşimden...

Ailenize anlatmayin ama sizin de eşinize vurmaniz hiç hoş değil. Buna en güzel tepki esiniz hasta olduğunda bakmamaktir.

Ailene anlatma. Aranızda halledin.

haklısınız .
Erkekler kadınlar gibi değil. İlk önce bunu anlaman gerek.
Bende rahatsız oldugumda eşim ilk gun etrafımda pır döner ama hastallığım uzarsa oda ilk gunku gıbı ılgılenmez .
Keşke doktora gıtseydın.
Şunu da anlamadım ne demek ''tokat atmak :KK12:
Sen tokat atarsan adamda senı hırpalar yanı kusura bakma.
Ailene anlatıp daha da uzatma bu mevzuu yu BENCE.

evet tokat atmamalıydım ama tutamadım kendimi . bir laf söyledim on laf duydum üstüne şiddeti kaldıramazdım

aileler hiçbirşeyi unutmuyor siz barışsanız bile eşine cephe alırlar haberin olsun
haklısınız

aileyi karıştırma. çünkü sen birkaç gün sonra eşinle herşeyi unutup mutlu olurken onlar hiç bir zaman kötü olayları unutmazlar.

haklısınız.
Tokat fazlamı okmuş acaba...
Ailenize anlatmayın belki hatasını anlar gönlünüzü alır:))
malesef öyle ince hareketleri yok
her sorununuzu aılenıze anlatırsanız sız bır aıle olamazsınız...
adam hastaneye gotureyım demıs kabul etmemısınız, bellıkı adam ıse gıdecek daha ne yapsın, hem erkekler bıızm kadar ınce dusunemıyorlar o kendınce yapabılecegı tek seyın sızı hastaneye goturmek olduguna kanaat getırmıs , sızde dır dır edınce bellıkı sınırlenmıs ( uzerınıze yurumesı konusunda haksız tabıkı), ama sızde bos durmamısınız tokat atmısınız esınıze...
zaten bu zamana kadar doktora gıtmemenız garıp, evde durduk yerde hastalık gecmez ılaç takvıyesde sart bazı durumlarda...
bu olayıda kendı aranızda halledın... aıleye tasımayın.

ilaç zaten killanıyorum ki sağlık ocağına gitmiştim. aynı ilaçları yine verecekler ki

haklısınız .

evet tokat atmamalıydım ama tutamadım kendimi . bir laf söyledim on laf duydum üstüne şiddeti kaldıramazdım

haklısınız

haklısınız.

malesef öyle ince hareketleri yok

ilaç zaten killanıyorum ki sağlık ocağına gitmiştim. aynı ilaçları yine verecekler ki
o zaman adamdan ne beklıyorsunuz sıhırlı degnegı ıle sızı bır anda ayaga kaldıramaz ya, en fazla nasıl oldun ılaçlarını alıyormusun der gecer...
cocuk gıbı basınızda beklesın falan ıstıyorsanız bu bır hayalden oteye gecemez...

İstediklerinizi İlgilen gibi ucu açık ifadelerle değilde su getirir misin çayı koyar mısın gibi net olarak ifade edin
Erkek mantığı doktora götüreyim demiş ne beklediğinizi anlamamış
Elini kaldırması kötü ama tokadı atan siz olmuşsunuz o da kötü. Birbirinize şiddet uygulamayın
Onun size uygulayacağı şiddetin yolunu yapmış oluyorsunuz
İlerde size tokat atıp sende bana atmıştın diyebilir
Ailenize sırf eşiniz utansın diye söyleyip te yüzgöz etmeyin derim

sabah sabah cok sinirlendim annene anlat durumu onlarin yanina git bir sure akli basina gelsin

o seni itekledi diye çok kırıldında sen eşine tokat atınca o kırılmadı mı...nekadar yanlış davranışlar...sabah adamı kaldırıyorsun kalk benimle ilgilen diye..ne yapmasını bekliyorsunki..kadınlar gibi değiller bunu zaten kabul et..tamam kahvaltı hazırlar su getirirde daha fazlasını çoğu erkek yapamaz zaten..sende abartmışsın bence...
aile konusuna gelince tabikide söylememen lazım..ozaman eşinde gitsin ailesine anlatsın sonra dönülmez bir yola girin...bunlara hiç gerek yok..birbirinizden özür dileyerek bu işi halledin..

adam seni bayaa bir tahrik etmiş ama sen yine de şiddete başvurmamalıydın
her zaman ki fikrim şudur insanın kendisinden başka kimsenin faydası yok ilk önce sen kendine dikkat edip iyileşmeye bakacaksın birinden birşey bekleyince hayal kırıklığına uğrarsın genelde
haa ben yapıyorum o niye yapmıyor diyorsan sen de o hasta olduğunda aynıı kendisi gibi davran
belki anlar hatasını :KK51::KK51:
hatamı biliyorum vurmamalıydım ama saatlerce susmadı hasta birinin yanında o kadar bağırılıp çağırılır mı. hem halsizim hemde hazırlanıyorum işe gidicem yani. Ben onun kadar merhametsiz değilim o hasta olsa etrafında dönerim ben
Senin tokatın karşısında adamın eli de armut toplamamis. Bir de hırpaladi diye aileme söyleyeceğim seni demişsiniz adama.. Ee tokadı başta atan sizsiniz. Ben sizi suçlu buldum.
tokadı atmamalıydım ama bir laf diyip yüz laf işitince bide üzerime yürüyünce dayanamadım. Kaç kere sus tamam haklısın özür dilerim birşey istemiyorum senden dedim

cnm eşine tokat atmanı normal bulamıyorum o bu durumdayken sen sorumluluğunu yapıp ilgileniyorsan ve sen bu durumdayken o dırdır yapıp ilgilenmiyorsa karşılığı tokat olmamalı bence öncelikle sen kendi tavrını eleştirmelisin....sessiz kalsan belki dönüp ilgilenirdi seninle ama tokatla sen işi çözeceğini düşünürsen daha fazlasını beklememelisin ....şu an empati yapıyorumda herhalde 10 mislini yerdim eşimden...

haklısınız. ama gerçekten susmadı bağırdı durdu bana
kendi kendine olay çıkarmışsın
eşinin hastayken senle ilgilenmemesi de bi garip
ilgi beklerken tokat atman daha acayip
ben işin içinden çıkamadım

elini kaldırıp bir yardımı dokunmadı hasta halimle yemeğini yaparım ederim. Hasta hastada bırakıp maça gitti dün

merhaba kızlar. ben günlerdir hastayım grip olmuşum. ilaç vs herşey var kullanıyorum bu gecede burnum tıkalı olduğu için sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. Tabi hastalığın verdiği kırgınlıkta var vücudumda. eşime dedim ki sabah kalk ilgilen biraz çok kötüyüm. Demez olaydım. kalk hastaneye götürüyüm daha ne yapıyım falan filan. tamam özür dilerim hiç birşey istemiyorum böyle tepki vericeni bilemedim dedim. bu seferde başladı sabah sabah tavır trip yapıyosun diye açtı ağzını yumdu gözünü. bende dedim ki allah aşkına yorma hastayım zaten bağırmadan konuş kulaklarımda çınlıyor sesin dedim. bu sefer üzerime yürüdü el kaldırdı. bende o öyle yapınca bastım tokatı. ama sabır bırakmadı ki saatlerce laf saydı kalk bi ilgilen diyince. bende dayanamadım tokat attım oda hırpaladı beni kolumu acıttı kanepeye iteledi. bende aileme anlatcam bu tavrını onlara hesap ver dedim sıkar biraz dedi. ben bu davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum o hasta olsa etrafında dönerim memnun etmek için. hele hele üstüme yürümesi daha çok kırdı beni. şimdi napım ben annemle paylaşıyım mı çok kötü hissediyorum kendimi :( ailem tarafından uyarılırsa çok utanır yerin dibine girer. ayrıca öyle çok sıkan bi eş değilim istediği zaman maça gider arkadaşlarıyla kahveye gider :( Çok zoruma gitti hasta hasta bana yaptığı
Erkeklerin fıtratında bize göre odunluk olduğu için bizim onlarla ilgilendiğimiz gibi onlar bizimle ilgilenmez yani ilgilenemez ilgi gösteremez bu onların tabiatı hatta sizin eşiniz normal odunluğun bi tık altında en azından hastaneye götürmeyi teklif etmiş bazıları git doktora bana ne der
Siz hasta olduğunuz için alınganlık yapmışsınız ve durum kızışmış herşey 0-0 eşit durumdayken alınganlığınız gol pozisyonu oluşturmuş ve tokat atmanızla kendi kalenize gol atmışsınız üstüne yürümesini tabi ki tasvip etmiyorum ama sizin tutumlarınız böyle olmasına sebep olmuş ailenizi hiç karıştırmayın hatta ailenizle bi daha hiç tehdit etmeyin çünkü bi zaman sonra kabak tadı verir ve ailenizin otoritesini küçümsemeye başlar

Back
X