- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
merhaba kızlar. ben günlerdir hastayım grip olmuşum. ilaç vs herşey var kullanıyorum bu gecede burnum tıkalı olduğu için sabaha kadar uyuyamadım döndüm durdum. Tabi hastalığın verdiği kırgınlıkta var vücudumda. eşime dedim ki sabah kalk ilgilen biraz çok kötüyüm. Demez olaydım. kalk hastaneye götürüyüm daha ne yapıyım falan filan. tamam özür dilerim hiç birşey istemiyorum böyle tepki vericeni bilemedim dedim. bu seferde başladı sabah sabah tavır trip yapıyosun diye açtı ağzını yumdu gözünü. bende dedim ki allah aşkına yorma hastayım zaten bağırmadan konuş kulaklarımda çınlıyor sesin dedim. bu sefer üzerime yürüdü el kaldırdı. bende o öyle yapınca bastım tokatı. ama sabır bırakmadı ki saatlerce laf saydı kalk bi ilgilen diyince. bende dayanamadım tokat attım oda hırpaladı beni kolumu acıttı kanepeye iteledi. bende aileme anlatcam bu tavrını onlara hesap ver dedim sıkar biraz dedi. ben bu davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum o hasta olsa etrafında dönerim memnun etmek için. hele hele üstüme yürümesi daha çok kırdı beni. şimdi napım ben annemle paylaşıyım mı çok kötü hissediyorum kendimi
ailem tarafından uyarılırsa çok utanır yerin dibine girer. ayrıca öyle çok sıkan bi eş değilim istediği zaman maça gider arkadaşlarıyla kahveye gider
Çok zoruma gitti hasta hasta bana yaptığı