Benim suçum günahım ne?

Erkekler kadınlar gibi ince düşünemiyor ki .Yani hastaneye götüreyim demiş başka ne yapabilir ki zaten.o_O
Hem siz önce tokat atmışsınız put gibi duramaz ki insan karşılık verir illaki .Ailenize de anlatmayın ,kendi aranızda çözün .

Ben de hastalanınca mızmızlanıp da hastaneye gidelim deyince hayır diyen reddeden insanlara sinir olurum.Eşim de ufak bir şey olsa hemen mızmızlanır hastaneye gidelim mi derim hayır der sinirlenirim.Hastalığının tedavisini bilmeden benim elimden bir şey gelmez ama çorba falan istersen yaparım derim.Ona da mızmızlanırsa ilgilenmem çünkü daha da sinirleniyorum.Kadın erkek değil de kişiden kişiye değişiyor bu durum.Duygusal değil de realistim.

Sende bir grip olmuşsun dünya kadar tribe girmişsin madem okadar fecisin hastaneye gotureyim dediginde gitseydin.
Canın nazlanmak istemiş belkide bilmiyorum ama bu kadar mızmızlıkta karsidakinin sinirini ziplatır yani.Birde kalkip tokat atiyorsun sonra esin karsilik verince hakettigimi dusunmuyorum diyorsun daha nasil haketcektin ?
Birde aileme hesap ver bilmem ne..
Çekilecek dert degilsiniz.Ailene kendi yaptiginida anlatta aferin desinler.

Ne tuhaf ilişkiniz var. Tokat, hırpalama falan. Aile tabi ki karışmasın çok farklı boyuta gelir olay. Zaten farklı bir boyutta da.. Eşinizin kabalığı ve hasta bir kadına olan davranışını da şiddetle kınıyorum bu arada.

Geçmiş olsun...
Çok kınadım sizi , hem suçlu hem güçlü...
Ailenize eşini dövdüm o da beni tartakladı mı diyeceksiniz ? Hâlâ aileye şikayet eden çocuk gibi davranıyorsunuz...

İlaçlarınız alınmış , yatıp dinlenip iyileşmektense ,enerjiniz yerinde dövecek kadar , tartışacak gücü bulmuşsunuz kendinizde çorba yapmak yerine...

ikinizde konuşmayı becerememişsiniz. eşinizden bana göre şevkat beklemişsiniz. ailenize anlatın ama sizin anlattığınızı eşinize söylemesinler. Özür dilein tokat için ve attığınız yeri öpün. barışın.ama asıl sorun şu siz bir yere ait olmak istiyorsunuz acaba bu aitlik hissinizi eşiniz verebiliyor mu size?

Üfürükten bi konu o raddeye nasıl geliyor. Ben olsam aradaki sevgiyi sorgularim. Birbirinizden nefret ediyor gibisiniz. Bosanacaksan ailene söyle otu çöpü anlatma. Onlar olmasa ne yapacaktin?

sen ailene eşim beni hırpaladı de.eşinde ailesine eşim bana tokat attı desin.aileler birbirine girerek anlaşır .merak etme.sizde mutlu mesut hayatınıza devam edersiniz.(ne yaparsa yapsın eşime tokat atsam yüzüne bakamazdım.sen birde ailene söylemekle tehdit etmişsin.o da ailesinde söylerse ne yaparsın hiç düşündünmü.eşinin tavrı hoş değil ama senin yaptığında hiç hiç hoş değil)

buda kadin erkek esitligi diymi adam kanser olgunda yada felc gecirdiginde yani yatalak oldugunda KADIN ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR BAKAR KOCASINA amaa KADIN KANSER OLSA FELC GECIRSE YANI YATALAK OLSA COGU ADAM KARISINI RAHATLIKLA BOSAR TABI ISTISNALAR VAR O AYRI BOSAYAN ADAMIDA TOPLUM NORMAL KARSILAR GENELDE BEN BOYLE ADALETIN .......... GERISINI SIZ DOLDURUN SAKIN YANLIS ANLAMAYIM SIZE KIZMIYORUM BIZIM TOPLUMUMUZA KIZIYORUM anesaysa anesaysa

kadın ve erkek ne yazık ki aynı topraktan gelen ama fıtratları bambaşka canlılar, üzerime alınacağım bir şey söz konusu değil sizi anlıyorum çünkü bende bu toplumda yaşıyorum ve yazdığınız şeyleri yaşayan insanlar tanıyorum,
eşler konusunda sanırım genelimizin en büyük hatası (biz kadınlar için tabii) fazla beklenti içine giriyoruz, ne yazık ki onlarda bu beklentilerisdeğil karşılamak yanından bile geçmiyorlar,
kadın hayatı boyunca kendine yetebilecek güce sahipken bir erkek asla tek başına hayatını idame ettiremiyor ve genelleme yapmakta doğru değil ama büyük bir oranı zorlukla karşılaştığında arkasına bakmadan kaçıyor,

Back
X