Benim suçum ne ; (

zzzzynpppp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
1.899
1.755
34
Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.:KK61: Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım :KK1: :cry:

Senin iyiliğini istiyor canım. Kazanamasan bile sana olan sevgisi saygısı değişmeyecek tabiki.

Günlük 3 saat çalışmanız normal.. 8 saat nasıl çalışır insan.. 3 saat bile fazla geldi bana

ya o da motive etmek için yapıyodur.
sabah da eşim bana "çalışmıyosun, tezini yazmıyosun, işten atılacaksın" vs. dedi.
sen beni motive ettiğini mi sanıyosun böyle yaparak dedim. daha çok sinirimi bozuyor. zaten stres altındayım. tezle kafayı yiycem. bi de eşim saçmaladı yani :)
bence o kendince gaz vermeye çalışıyor hırslandırmak için.. ama söyleyin yapmasın. kırıcı oluyor.

bazı insanlar çok hırslı olabiliyor maalesef. tepkin yerinde olmuş ama çok da uzatma. düzenli çalış ama abartma kafi.
ben günde 2 saat verimli çalışıyordum. işe de gidiyordum çünkü.
bu kadar çok çalışmakta strese sokabilir seni..

Senin iyiliğini istiyor canım. Kazanamasan bile sana olan sevgisi saygısı değişmeyecek tabiki.

Evet biliyorum tabiki iyiliğim için amabenden çok takip ediyor kontrol ediyor bu durunun beni yıprattığını defalarca söyledim yine aynı. Atanamayınca üzülüyorum o böyle yaptıkça daha çok üzülüyorum :KK43:

Eşiniz sizi biraz gaza getirmek için yapmış olabilir,sizin iyiliğiniz için yani..Tabi ki bu doğru bir yöntem değil ama erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor işte,üzülmeyin...

Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.:KK61: Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım :KK1: :cry:
sen hamile halinle kendini strese sokuyorsun. Tamam çalış elinden geleni yap ama psikopata bağlama. Kronometre falan tutmak çok komik ve tamamen kendini etkiliyorsun.
Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemlidir.

Eşiniz memur mu? 8 saat çok fazla değil mi ya? Eşinizin yaptığı yanlış, insan böyle motive edilmez ki. Kpss'de kalkıyormuş, daha kpssnin güvenliği yok, kurumların kendi yapacağı sınavlara nasıl güvenilir onuda bilmiyorum.

O da senin için söylüyordur ikiniz de çok istediğinizde hassaslasmissiniz bu konuda,sizden özür de dilediğine gore bir daha yapmama şartıyla barışın ve uzatmayin

Aklınca bu şekilde seni motive ettiğini gaza getirdiğini düşünüyordur. Halbuki bu şekilde daha çok yıldırır :KK20:

Defalarca olduğu için artık dayanamadım dün patladım. Aileside baskı yapıyor öğretmen gelinleri densin diye :KK43:

Pardonda neyin gazı bu ne alaka kadın 8 saat çalışıyormuş hala ne gazı yani robotmu bu kadın üstelik hamile. Branşın ne canım valla benim kuzen 85 ile atanamadı nasıl bir sistem anlamıyorum

Doğru söylüyorsunuz bir daha olmaması için uzun süre yüzüne bakmak istemiyordum. Odaya kapanıp sürekli ders çalışacaktım istediği gibi. Ama zorunlu olmadıkça iletişim kurmadan. Yanlış mı yapmış olurum ? :KK43:

Pardonda neyin gazı bu ne alaka kadın 8 saat çalışıyormuş hala ne gazı yani robotmu bu kadın üstelik hamile. Branşın ne canım valla benim kuzen 85 ile atanamadı nasıl bir sistem anlamıyorum

Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim :KK43:

Bu ne arkadaşım 8 saat :KK57: İnsanız elbette yerimizden kalkmadan nasıl çalışalım daha. Bu arada 8 saat nasıl başarıyorsunuz ya ben çok sıkıyorum :KK14:

X