- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi zzzzynpppp
-
bölümün ne canım.neden umutsuzsun bu kadar 3 atama daha varKızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
sen hamile halinle kendini strese sokuyorsun. Tamam çalış elinden geleni yap ama psikopata bağlama. Kronometre falan tutmak çok komik ve tamamen kendini etkiliyorsun.
Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemlidir.
bölümün ne?Ben öyle anlıyorum verimli çalıştığımı. Bölümüm yüksek puanla kapatıyor ve ciddi çalışmam gerektiği için öyle yapıyorum.
ülke iyice kötüye gidiyor km ne derse desin eğitimciler a101 de kasiyer bi çok bölüm mezunu da 85 aldım kara kara düşüncelerdeyim.hakeden herkes atansa keşke.Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim
benim eşimde kişilik bozuklu var ama kabullenmiyor, hata yapıncada anca direkten dönebilmek için affettirmeye çalışıyor, ama uyum herzaman olmalı sadece patlayınca değil, işimiz çok zor, oooff offf bilmem anlatabildimmi,Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
kpss zaten çok zor dua et ve verimli çalış olmuyosa da üzülme her sene var kpss .eşin çalışıyosa kmseye muhtaç değilseniz bu kadar strs yapmamalısın.Kızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
Günde 10 saat çalışan arkadaşlarım var, o kadar zor ki.
ha bide belirteyim 14 yıl çalıştım 7.yılında evlendim, 7 yıl daha çalıştım. eşimden daha iyi maaşla hemde, bi sor arkadaşım yarandınmı diye maalesef, soun çıkarmak isteyen cımbızla çıkarıp buluyor, sen rahat ol sorun sende değil, karşımızdaki sorunlulardaKızlar kpssye çalışıyorum 2yıldır eşim yine başladı az çalışmışsın falan atanman şmkansız bu halde diye. Günde 8saat kronometre ile çalışıyorum daha ne yapayım. Dün komşuma gitmiştim çay içtim geldim 1saat. Sonra misafir gelecek dedi yemek yaptım o da gelmedi. Yani dün 3saat ders çalışabildim. Bana surat asmalar görmezden gelmeler falan.Sonra kıyameti kopardım ben senin eşin değil miyim atanmayınca sevmeyecek misin atamaya göre mi muamele olacak yazdan beri yeter artık 82.5 puan aldım atanamadım benim suçum ne daha ne istiyorsun falan bayaa bir ağladım. O da başladı ağlamaya. Özür diliyor ama yok affetmiycem yeter artık. Rıbot gibi çalışamıyorum arada böyle fire veriyorum diye hemen parlıyor. Hak ediyomuyum Allah aşkına söyleyin bebeğime inş bişey olmamıştır bıktım bu adamın mükemmelliyetçiliğinden. Haksız mıyım
tamam yazmış bulundum bir kere geride alamadım
Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim
Felsefe grubu öğretmenliği. Gazi mezunuyum okulda hocalar o kadar donanımlı yetiştirdi ki o da gücüme gidiyor. Hırslıyım ama yılmak üzereyim
Eşim asker. Motive ediyor diyorsunuz da bu psikolojik baskıdır kendi motive ettiğini sanıyor ama baskı kuruyor. Artık çok sıkıldım bu tavırlarındanEşiniz memur mu? 8 saat çok fazla değil mi ya? Eşinizin yaptığı yanlış, insan böyle motive edilmez ki. Kpss'de kalkıyormuş, daha kpssnin güvenliği yok, kurumların kendi yapacağı sınavlara nasıl güvenilir onuda bilmiyorum.
demekki sınav şuna göre, tanıdık, eş, dost, boy, pos, prezantabl..vs...Eşiniz memur mu? 8 saat çok fazla değil mi ya? Eşinizin yaptığı yanlış, insan böyle motive edilmez ki. Kpss'de kalkıyormuş, daha kpssnin güvenliği yok, kurumların kendi yapacağı sınavlara nasıl güvenilir onuda bilmiyorum.
çok doğruülke iyice kötüye gidiyor km ne derse desin eğitimciler a101 de kasiyer bi çok bölüm mezunu da 85 aldım kara kara düşüncelerdeyim.hakeden herkes atansa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?