Erkek arkadaslarla yaptigimiz sohbetlerde diyoruz ki, bu erkekler cok fena, tek amaclari sanki cinsellik ve bunun icin her yalani soylemeye hazirlar,kadinlari kandiriyorlar.
Genelde erkeklerin buna verdiği yanıt, kadinlar da akilli olsun kanmasin, kadin olmanin bir agirligi var madem oyle yuz vermesin kendini agirdan satsin, saygi duyulmasini saglasin, hemen teslim olmasin.
Az sayida erkek haklisin ya erkek milleti boyle diyor.
Yani erkekler ya da kadinlar zaten insanlik hizla bozuluyor.
Kisi kendinden sorumlu, etrafta akli uckurunda adamlar olacak ve bunlar sayica da maalesef cok olacak biz de kadin olarak bunlardan kendimizi koruyacagiz.
Ancak burada da soyle bi sıkintı oluyor. Suratini as, kimseyle konusma, erkekleri tersle bu da degil yani o zaman nasil iliski kuracagiz.
Sanirim yapilmasi gereken adim adim ilerlemek. Yani biriyle once tanisip, kisa bir gorusme yapmak, hakkinda biraz arastirmak, onun aklina cinselligi getirecek ortamlarda bulunmamak, yakinlasmayi cagristiracak kelimeleri kullanmamak, zamanla onu tanidikca, guvendikce, paylasinlar arttikca yakinlasmak.
Zaten akli uckurunda olanlar bu surece tahammul edemedikleri icin onlar basta elegin altina dusup,eleniyorlar :)
Ha boyleleri hic denk gelmesin bana dersen valla onun yolu aslinda referansla tanismak guvendigin biri sana diycek ki bak bu iyidir, ama yani bu her zaman olacak bisey de degil.
Bi de tabii bulundugun cevre de onemli. Mesela insanlarin belli kariyerlerinin oldugu cevrelerde bu kadar kolay ustune atlayamiyorlar ki isimlerine zarar gelmesin diycem ama bu da garanti degil neler duyuyoruz.