Erkekler birkaç kategoriye ayrılır, bir kısmı kadına saygılıdır, samimiyetinizi yanlış değerlendirmez, bir kısmı selam vermenizin altında bile mana arar, kadın erkeklerle kur yapmak için selamlaşır konuşur diye düşünüp şansını dener, bir kısmı da kadın erkekler için vardır deyip sohbetiniz muhataplığınız olmasa da size yürür.
Konu sahibesinin tanıştığı erkekler 2. kategoride, onlara göre kadın bir erkekle konuşuyorsa beklentisi bellidir zira maalesef erkeklerin de kadınların da bir kısmı "arkadaş" kavramını bilmez, kadın erkek arkadaşlığı diye birşey yoktur, onlara göre kadınla erkek konuşuyorsa birliktelik olmalıdır.
Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama benim için flört =birlikte olmak demek değildir, önce arkadaş olursunuz, birbirinizi tanırsınız, flörtün bile içi boşaltıldı ne hikmetse, flört ederken yakın davranılır çünkü tanımanız gerekir, tanıyacaksınız ki arkadaşlığınız ilerleyecek mi bitecek mi karar veresiniz, sonuçta diğer arkadaşlarınızdan farklı bir arkadaşlık yürütürsünüz flört ettiğiniz kişiyle ama bu demek değildir ki flört ediyorsam birlikte olacağız, siz dahi duyguları görmezden gelerek yorumluyorsunuz flört kavramını, tümüyle mekanik, flört hop birliktelik.
Yanlış anlaşılmasın erkek düşmanı değilimdir, ailece görüştüğümüz erkek arkadaşlarımda var, kadın erkek "arkadaşlıklarını" da normal bulurum, farklı cinsiyette olmaları onların arkadaş olamayacağı anlamına gelmez, lakin ilk mesajımda yazdığım gibi siz cüretkar ve havada karada her ne şartta olursa olsun kadınlara yürümeyi kendine hak gören erkekleri minnoş görmenize karşıyım, siz nasıl bir çevrede büyüdünüz bilmem, ben erkeklerin kendini dünyanın merkezi gibi gördüğü bir çevrede büyüdüm, çirkin erkek muhabbetlerini bilirim, evli-bekar, çocuğu veya torunu yaşında fark etmeden sırf cinsiyeti kadın diye abuk sabuk tekliflerde bulunan bir sürü tipler olurdu, ki maalesef eşleri, anneleri, bacıları da bu erkekleri destekleyen cinsten dedikodular yapar, sizi toplum baskısına maruz bırakırlardı, onlara göre bir kadın her gün dışarı çıkıyorsa, bir erkek arkadaşına selam veriyorsa kötü kadındı, aynı tavrı kızım görmesin istedim ve şehri hatta bölgeyi terk ettik, yani kusura bakmayın siz denk gelmemiş olabilirsiniz ama birçok yerde birçok kadın benim tarif ettiğim erkek tipine çok kereler denk gelmiştir, o tip erkeklerin varlığını inkar edercesine olayı sinyale bağlamanız hatta müdahale etmek zorunda kaldığım bir topikte sinyal kelimesini yineleyerek dalga geçer gibi yazmanız da beni üzdü.