• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

Konu sahibi evine gittiği kişinin arkadaşı diğerinin de kuzenleriyle gelen tanıdık bir adam olduğunu söylüyor bu iki kişi üzerinden gidersek ikisinin tekliflerinin ileri aşaması, ısrarı tacize girer taciz sözle de olur,bakışla da olur,ısrarla da olur..

Bu davranışlarla karşılaşması, asla konu sahibinin suçu değil..

Artık erkekler görgüsüz gibi davranmasın bir zahmet,güzel bir kadın görünce akıllarına ilk gelen sex olmasın,her mini etekliyle yatak hayal etmesin ,her yalnız gördüğü kadını takip etmesin veya bu durumları bir zahmet üzerine almasın. .Her güler yüzü, her mini eteği, her bakışı, her giyimi, her samimiyeti yatağa bağlamasın..
Yani amin insaalah diyelim :) ama tatlım fıtrat denen bisey var. Onlarin yaradılısı böyle.

Karakteri saglam olan, iyi egitim almış, cinsel aclık cekmeyen, kadına insan olarak da değer verenler senin talep ettiğin profildeki erkekler ama bu kalitedeki adam az. Ben niye yıllardır yalnizim bi denk gelmiyor ki öylesi.

Çogunluk senin saçının telinden tahrik olacak, her hareketinden , her sözunden anlam çikarıp yataga atmaya calisacak kadar aç. Maalesef genel durum böyle gibi.

Bu hanzolar etraftalar ve dedigin gibi bakislariyla bile taciz ediyorlar. Biz de kadın olarak kendimizi koruyup, kollamanın, dogru adami secmenin yollarini ögrenmeye calisiyoruz.

Damacanaya hallenilen ördeğe tecavüz edilen yerde kendi halinde bir kıza saçma sapan teklifle gelmeyeceğini düşündü buradaki tüm kadınlar Allah Allah

Tamda niye bize bir şey olmuyor denilecek ülkedeyiz cidden
Her tacize uğrayanın yemin ediyorum üstümde açık bir kıyafet yoktu demesine sebep sizsiniz
Kadın kadının düşmanı gerçekten

Kadinlar saygiyi hak ediyor. Eger diger kadinlar bile baska bir kadin giyimi, konusmasi ya da tavirlari yuzunden saygisizligi hak ediyor diye dusunuyorsa, erkekler niye dusunmesin? Bu ulkedeki kadin nefretinin en buyuk kaynagi yine kadinlar, hem de ben soyleyim boyleyim seklinde namus timsali kadinlar. Aman hafif sanmasinlar diye poponuzda kazik varmis gibi gulmeden konusmadan yasamak, yaz sicaginda kolun bacagin her yerin kapali gezmeye mecbur kalmak guzel seyler mi? Su internette donen fotograf var ya, Berlin metrosundaki gulen mutlu kadin ve kopegi? Insanlar neden ozendiniz yazmislar. Kadini bakislariyla taciz eden yok, koluna bacagina bakan yok. hayvanin yasama hakki var.....hayvani gectim su ulkede kadinlar diger kadinlara varolma hakki taniyor mu acaba?
+100000
Her yere atlarlar böyle biz niye tacize uğramıyoruz acaba diye birde
Senin kendi başına evden çıkma özgürlüğün mü var ki tacize uğrayasın dedim birine

Akşam ezanından sonra eve girmesi yasak girerse dayak yer
Anne babasıyla bir yere çıkar belki yanlış anlarlar diye gülmez tebessüm bile etmez
Karşı cinse merhaba bile demez
Aslında içten içe tüm bunları yapmak isteğiyle yanar ama doğduğundan beri yapılan her türlü baskıyı kıramaz
Sonra kendinden biraz özgür kız gördü mü dili zehir akıtmaya başlar
Bir kadının başına kötü bir şey geldi mi
En güzel rahatlama cümleleri ise budur
Niye bizim başımıza gelmiyor

Gelinemez demedim zaten, bunu yapan adamlar da vardır, konu sahibine de hep bunlar denk gelmiş olabilir dedim. Ama erkekler o kadar da cesaretli değiller bu konularda açıkçası. Çok rahat bir çevrede yetiştim, çok rahat arkadaşlarım, arkadaşlıklarım oldu, ben de rahat bir kadınım. Buna rağmen o sinyali göndermeden cinsellik teklifiyle gelen ya da hamlede bulunan erkek 2 kişiydi sadece. Bunlardan biri küçük yerde yetişmiş yeni büyük şehire gelmiş ve rahat ortama girmiş bir adamdı, benim rahatlığımı yeşil ışık olarak algıladı. Diğeri kendine aşırı güvenli narsist bir adamdı ve benim tepkilerimin onun için önemi yoktu.

Kendi adima konusayim o zaman hayir dememe ragmen israrci olan cok kisiye rastladim ve hayir dememle israri kesenlerde oldu ama yuzde elli diyebilirim bu oran az degil evlisiniz galiba ve zaman ilerledikce bu oran artti.
Istatiklere gore yillara gore kadina yapilan taciz tecavuz ve siddet sayisinda artma olmus demek ki bir artis var..

Damacanaya hallenilen ördeğe tecavüz edilen yerde kendi halinde bir kıza saçma sapan teklifle gelmeyeceğini düşündü buradaki tüm kadınlar Allah Allah

Tamda niye bize bir şey olmuyor denilecek ülkedeyiz cidden
Her tacize uğrayanın yemin ediyorum üstümde açık bir kıyafet yoktu demesine sebep sizsiniz
Kadın kadının düşmanı gerçekten

Gülüm olay taciz tecavüz de değil, bu konuda öyle bir durum yok çok şükür ama bazı erkeklerin varlığı inkar ediliyor maalesef, hayır kelimesinden anlamayan, bunu bile cilve sanan erkeklerin varlığını inkar etmek çok ilginç, hayır hayır demektir oysa.

Ya bu sitede bile her gün ortalama 10 erkek üyeliği atıyoruz, sitenin adı kadınlar kulübü, kullanım sözleşmesinde erkek üyelik alınmadığı yazıyor ama yine de üye oluyorlar, profillerindeki cinsiyet kısmını erkek olarak işaretlediyse yine iyi, panelden tespit edip iptal etmesi kolay ama kadın profiliyle gelenleri tespit o kadar zor ki, vajinusmus topiğini gezip konuya yazan kadınlardan bazılarını kendince seçip ben de aynı sorunu yaşıyorum bacım, her ayrıntısını bana anlat diyen adamlar var, üyeler durumdan şüphelenip özelleri kötü içerik yapıyor da görüyoruz neler neler yazdıklarını, kadın profiliyle estetik bölümünde yazanlara meme estetiğine bakabilir miyim bana foto atsana diyen adamları ne yapalım? Tek amaç var ben yazmayayım siz anlayın, biz burada alenen çıplak fotosunu atmış adamlar gördük defalarca.

Sosyal medyada açılmış her platformu kadın tavlarız diye kullanan adamları nereye koyalım? Herkese açık bir de şöyle bakımlı bir fotoğrafını koy 1 saat veriyorum en az 10 erkek gelir, ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyor, eşimin başına geldi, adamın hesabını hacklemiş birisi, kadın fotosu koymuş, fotoğraf öyle çıplak falan da değil ama alımlı güzel bir kadının fotosu, muhtemelen yabancı sitelerden alınmış bir görsel, sabahtan gece yarısına kadar gerçekte 300 takipçili olan hesap 3000 takipçiye mi ne çıkmış, rakamı tam hatırlamıyorum ama acayip fazla bir takipçi sayısına ulaşılmış, takipçilerin hepsi erkek :))) eşim ulaştı uygulama yöneticilerine, durumu izah edip hesabı da tümden sildi, düşün ki adam erkek haliyle isyan etti kendi cinsine.

Biz böyle yazınca hepsine bir öfke var sanılıyor, kendi adıma öyle bir durum yok, öyle olsaydı erkek arkadaşlarım olmazdı, evli de olmazdım, bu başka birşey, bizim kızdığımız adam gibi adamlar değil, açlık yaşayan ve her gördüğü kadını elde etmeye programlanmış bir takım varlıklar.

Ablacim soylediginiz seye katildim zaten, kadin kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbeti mide bulandirici.
Giyinin, kadinlar istedikleri gibi giyinsinler. Kadinlarin giyimlerine sebep kategorize edilmelerine de karsiyim zaten, mini etek giyene yollu, carsaf giyene ocu gibi bakilmasi da ayri ayri sacmalik. Burdaki konu sizin ya da benim giyim stillerimiz degil, burdaki konu kadinlarin giyimlerinde ozgur olmasi. Isteyen kadinlarin yaz sicaginda sort, etek vb giyemeyip sicakladiklari halde istedikleri seyleri giyememesi cunku kotu bakislara maruz kalmasi.Arkadasimla sokakta yururken gulesim geliyor sesli kahkaha koymak istiyorum ama yapamiyorum cunku toplum diyor ki yapma, hafif gorunursun o zaman da tacizi hak edersin. Konu bu.
Siz, yazdigim seylerden din veya kiyafet konusunu nerden cikardiniz?? Benim yazdigim sey kadinlarin bakisla tacize ugramadan istedikleri seyleri giymesi, istedigi gibi gulmesi konusmasi, davranmasi ozgur olmasi yani. Benim gibi giyinmeyen diger kadinlara olan nefretimi kustugum yerler! tam olarak nerede gosterir misiniz lutfen? Gereksiz alinganlik yapmissiniz, ne yazdigimi anlamamissiniz, bu cevabin benim demek istediklerimle hicbir ilgisi yok maalesef.

Ablacim soylediginiz seye katildim zaten, kadin kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbeti mide bulandirici.
Giyinin, kadinlar istedikleri gibi giyinsinler. Kadinlarin giyimlerine sebep kategorize edilmelerine de karsiyim zaten, mini etek giyene yollu, carsaf giyene ocu gibi bakilmasi da ayri ayri sacmalik. Burdaki konu sizin ya da benim giyim stillerimiz degil, burdaki konu kadinlarin giyimlerinde ozgur olmasi. Isteyen kadinlarin yaz sicaginda sort, etek vb giyemeyip sicakladiklari halde istedikleri seyleri giyememesi cunku kotu bakislara maruz kalmasi.Arkadasimla sokakta yururken gulesim geliyor sesli kahkaha koymak istiyorum ama yapamiyorum cunku toplum diyor ki yapma, hafif gorunursun o zaman da tacizi hak edersin. Konu bu.
Siz, yazdigim seylerden din veya kiyafet konusunu nerden cikardiniz?? Benim yazdigim sey kadinlarin bakisla tacize ugramadan istedikleri seyleri giymesi, istedigi gibi gulmesi konusmasi, davranmasi ozgur olmasi yani. Benim gibi giyinmeyen diger kadinlara olan nefretimi kustugum yerler! tam olarak nerede gosterir misiniz lutfen? Gereksiz alinganlik yapmissiniz, ne yazdigimi anlamamissiniz, bu cevabin benim demek istediklerimle hicbir ilgisi yok maalesef.
Bu ulkedeki kadin nefretinin en buyuk kaynagi yine kadinlar, hem de ben soyleyim boyleyim seklinde namus timsali kadinlar. Aman hafif sanmasinlar diye poponuzda kazik varmis gibi gulmeden konusmadan yasamak, yaz sicaginda kolun bacagin her yerin kapali gezmeye mecbur kalmak guzel seyler mi? Bu söyleminizden çıkardım. Siz onu kast etmemişsiniz. Ben yanlış anladım. Yoksa temelde aynı şeyleri söylüyoruz. Kusura bakmayın. Bana göre sokakta erkek de kadın da normal şekilde yürüsün. Bağıra bağıra konuşan gülen kadına da erkeğe de sinir oluyorum. Giyim tarzı da ölçülü olsun. Kadın da erkek de ölçülü giyinsin. Özellikle erkeklerin dar dar giyinerek bir taraflarının görünmesi arkalarının açılması hiç hoş değil. Kadınlarınki de hoş değil. Yanlış anladığım için tekrar kusura bakmayın

Back
X