Bence sizi aşağıya çekmeyen,size bir şeyler katan,onlardan bir şeyler öğrenebileceğiniz arkadaşlar seçin.
Bence sizi aşağıya çekmeyen,size bir şeyler katan,onlardan bir
şeyler öğrenebileceğiniz arkadaşlar seçin.
Gerçekten bazı tipler ne kadar alttan alsan da anlamıyor
Tek insan ayşe mi ? Boşver nerde cokluk orda b.kluk demişler
Gerçekten berbat insanlarmış bosverın
Valla hiçte uyumlu biri olma arkadaşım çünkü uyumlu biri olmak demek her ortama göre şekil alabilmek demek bırak insanlar seni kendi şeklinle kabul etsin boşver Bırak seni 1000 kişi sevmesin 1 kişi sevsin hayatta ama insanlar için kendinden verme. Çok yorulursun çok.YAni genel olarak uyumlu biri yim.Yapmadığım birşey ile itham edilmek üstelik yemeği paylaştığım biri tarafından olunca zoruma gitti...
Tabikş haklısınız arkadaş seçimlerinde daha dikkatli olmalıyım
Gerçekten berbat insanlarmış bosverın
Kesinlikle umursamayın. Siz böyle yaptıkça daha da nimetten sanacak kendini.YAni genel olarak uyumlu biri yim.Yapmadığım birşey ile itham edilmek üstelik yemeği paylaştığım biri tarafından olunca zoruma gitti...
Tabikş haklısınız arkadaş seçimlerinde daha dikkatli olmalıyım
Valla tam benim karakterimi yazdın ağzına sağlık. Bu yüzden de pek sevilmem ben geçimsiz ukala derler hep ama alakası yok niye insanlar için kendimi yıpratayım ki derim benim için kim yıpratır ki?Kesinlikle umursamayın. Siz böyle yaptıkça daha da nimetten sanacak kendini.
Daha önce de bir yerlere yazmıştım:
1- suçunuz olmadığına dair vicdanınız rahat mı?
2-hayatınızdan çıkardığınızda eksikliğini hissedip üzülecek misiniz?
1.nin cevabı evet diğerinin cevabı hayır ise sallayın gitsin
Valla hiçte uyumlu biri olma arkadaşım çünkü uyumlu biri olmak demek her ortama göre şekil alabilmek demek bırak insanlar seni kendi şeklinle kabul etsin boşver Bırak seni 1000 kişi sevmesin 1 kişi sevsin hayatta ama insanlar için kendinden verme. Çok yorulursun çok.
Hayır kim ki ben onların kahrını çekeceğim? Annem mi babam mı eşim dostum akrabam mı? Üç günlük insanlar kendilerini ne sanıyorlar öyle?Valla tam benim karakterimi yazdın ağzına sağlık. Bu yüzden de pek sevilmem ben geçimsiz ukala derler hep ama alakası yok niye insanlar için kendimi yıpratayım ki derim benim için kim yıpratır ki?
Cidden düşünmekten ve kendime kızmaktan şu sıralar çok yoruldum...Hata bende...nasıl düzeltebilirim inan bilmiyorum.Yani nasıl davransam da insanlar haddini yerini bilse
Kesinlikle umursamayın. Siz böyle yaptıkça daha da nimetten sanacak kendini.
Daha önce de bir yerlere yazmıştım:
1- suçunuz olmadığına dair vicdanınız rahat mı?
2-hayatınızdan çıkardığınızda eksikliğini hissedip üzülecek misiniz?
1.nin cevabı evet diğerinin cevabı hayır ise sallayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?