Benim yanlışım nerde...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba kızlar.
2 ay oldu iş değişikliği yaptım ile başladım.
aynı muhitte oturdugum bir kızla arkadaş oldum.yani 4 arkadaş olduk.aynı masada oturduk çaylarda falan hep beraberlik
birimizin yardıma iht. Olsa hep yardımlaştık.
içlerinden bitanesi Ayşe olsn ismi...
Ayşe nin eşi iş durumu kötü.Dolayısı ile ayşe de gergşn.işyerinde herkese laf söylüyor.Yemekte masada 40 yaşındaki ablaya bile neler diyor.
bizim vardiyalari ayırdılar.3 hafta ayrı çalıştık.geçen hafta birleştik ve çok sevşnmiştik.
Bu arkadaş çalışma esnasında veya molalarda bazen benimde çok üstüme geliyordu.bozuluyor yerine göre laf da söyledim hatta trip de attım ama hep devam etti.Bu arada evinde inşaat çalılmadı vardı.
bitince bir diğer arkadaş o da melek olsun.
Melek dediki gel kıza süpriz yapalım evine yardıma gidelim.Melek dedim Ayşe beni çok kırıyor.bak gidesim yok.Olsun dedi morali bozuk idare et.gittik 2 saat yardım ettim mutfagını temizledim.Bu sırada melek tabaktan kuruyemiş aldı.Bende dedimki Ayşe ne güzel çerez tabağın var.Dediki tabağımı beğendin içindeki ni mi ;(
2 tane almıştım hemen tabağı bıraktım.Çok şükür herşeyi alabilecek gücüm var.ama ağrıma gitti o laf....
Neyse geçen hafta çok kötü bir gece geçirdim.Regl sancım dayanılmaz dı...
Amir e hasta olduğumu söyledi yanımdaki çalışan Abla.Rahat bölüm e verdiler o akşam.zorladı ama tamamladım mesaimi.Tabiki ilaçlar la...
Melek ve Ayşe daha zor bölümde çalışıyordu o akşam..

Ertesi gün eski işyerinden kızlarla dışarı kahvaltıya gittik.Sonra tabi 3 te işe gittim,tabi ağrılarım son sürat devam...
Ayşe geldi yanıma çalışmaya
bana nasıl olduğumu sordu
Yine kötüyğm dedim ilaçlarla duruyorum.
Başladı bana söylenmeye
Sen evde iyisin ile gelince mi hasta oluyorsun bu öyle görünüyor
Dışardan bakınca kaytarıyor gözüküyorsun.Melek öyle değil o kadroya kalır.Ama sen hastayım dersen kalamassın falan filan.Zaten canım burnumda.Yine ayakta yine işimi yapar vaziyette idim hani.
Bak dedşm ben hayatta hiç kaytarmadım.Amirler görüyor.ayrıca kadroya kalamassam da kalamayayım.Ben bu kadar yapabiliyorum.Hasta olduğum halde bugun oturulan bölüme gitmedim.
Daha da konuşmadık.
Yemekte aynı masadayız soda almış açtım onlara ama ben İçmedim.Hala bana laf atıyor
askitom bana mı kızdın vs vs...
Melek de sordu.sadece dedimki burda kimin kalacağına gşdeceğine biz karar veremeyiz melek karar mercii değiliz.Haddimize de değil.Ayşe dediki tamam MELEK buna bişey söylemeyelim falan.Dahada uzatmadım.
ustunden 5 gün geçti.aynı masadayız
Ayşe hala özür dilemedi.Melek ona uyup beni pek umursamaz oldu.Bende dedim onun yüzünden bana tavır yapıyorsan bileyim.Yok diyor..Dün çayda ben 4 çay aldım...Ama ayşe bugun 3 poğça aldı yemekhane den.bende sinirlendim Melek e dedim ben çayı 4 aldım diye.
Ve onların yanına oturmadım.ne yemekte ne Çayda....
İçimden gelmiyor artık.
Ben şimdi nasıl davranacağımı bilemedim.
Amirime de gidip sordum herhangi bir şikayet veya memnuniyetsizliğin varmı benden?varsa bileyim....Yok dedi olsa zaten seni bu bölümde istemem rahat ol dedi...

İş yerinde iş yapılır iş yerinde ki arkadaşlıklar Böyle dışarı taşınırsa eninde sonunda olacağı budur. 11 yıldır iş hayatımda defalarca gözlemlediğim bir olaydır bu. Çok enderdir yani böyle sıkı dostluklar çıksın. Bence hiç Kaale alma işine odaklan ve devam et bence sonlanması iyi olmuş.

Bence sizi aşağıya çekmeyen,size bir şeyler katan,onlardan bir
şeyler öğrenebileceğiniz arkadaşlar seçin.
Gerçekten bazı tipler ne kadar alttan alsan da anlamıyor

YAni genel olarak uyumlu biri yim.Yapmadığım birşey ile itham edilmek üstelik yemeği paylaştığım biri tarafından olunca zoruma gitti...

Tabikş haklısınız arkadaş seçimlerinde daha dikkatli olmalıyım

hiç takma tatlım.inan herkes herkesi çok iyi biliyor.
bende iş yerimden bir arkadaşa dayanamadığım için ayrılmıştım.hala içimde.ahımı aldı.bundan dolayı çok iyi anlıyorum seni.her ne kadar konluar farklı olsa bile.

2 yemis, 3 pogaca, 4 cay, 5 gun... Konuyu bu kadar ayrintili bir sekilde anlatmanin manasi nedir? Anlasamiyorsunuz iste.

Valla hiçte uyumlu biri olma arkadaşım çünkü uyumlu biri olmak demek her ortama göre şekil alabilmek demek bırak insanlar seni kendi şeklinle kabul etsin boşver Bırak seni 1000 kişi sevmesin 1 kişi sevsin hayatta ama insanlar için kendinden verme. Çok yorulursun çok.

Kesinlikle umursamayın. Siz böyle yaptıkça daha da nimetten sanacak kendini.
Daha önce de bir yerlere yazmıştım:
1- suçunuz olmadığına dair vicdanınız rahat mı?
2-hayatınızdan çıkardığınızda eksikliğini hissedip üzülecek misiniz?
1.nin cevabı evet diğerinin cevabı hayır ise sallayın gitsin

Valla tam benim karakterimi yazdın ağzına sağlık. Bu yüzden de pek sevilmem ben geçimsiz ukala derler hep ama alakası yok niye insanlar için kendimi yıpratayım ki derim benim için kim yıpratır ki?

Cidden düşünmekten ve kendime kızmaktan şu sıralar çok yoruldum...Hata bende...nasıl düzeltebilirim inan bilmiyorum.Yani nasıl davransam da insanlar haddini yerini bilse

Valla tam benim karakterimi yazdın ağzına sağlık. Bu yüzden de pek sevilmem ben geçimsiz ukala derler hep ama alakası yok niye insanlar için kendimi yıpratayım ki derim benim için kim yıpratır ki?
Hayır kim ki ben onların kahrını çekeceğim? Annem mi babam mı eşim dostum akrabam mı? Üç günlük insanlar kendilerini ne sanıyorlar öyle?
Yeri geliyor en yakınlarını kırıp döküyorsun üzülmüyorsun kafana takmıyorsun,bu insanlara sert çıkınca niye üzüleyim? Yürüsün gitsinler

Cidden düşünmekten ve kendime kızmaktan şu sıralar çok yoruldum...Hata bende...nasıl düzeltebilirim inan bilmiyorum.Yani nasıl davransam da insanlar haddini yerini bilse

Valla hiç takma düşünme asla o yokmuş gibi davran göz ucuyla bile bakma o orda hiç yokmuş asla varolmamış gibi davran en güzel cevap budur bence

1.suçum olmadığı konusunda çok rahatım.Hasta olduğum gece birlikte çalıştığımablayı 2 kere engelledim.Amir e gitme dayanırım dedim...Ama 3 ncüde gitti bayılacak bu kız ddiye diye....Yani işimi savsakladığım yok....
2.Hayatımda olmasada olur çünkü ailem değilki....Ama tavırlara çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…