- 4 Mart 2014
- 870
- 458
- 323
Tatlım değer verırken değer görmüyoruz sorun ordaBende küçük değilim.31 yaşında yım.Ama şu yaşıma kadar bile isteye haksız yere kimseyi kırmadım ben...
Sadece fazla değer veriyorum sanırım insanlara.
O zaman ne yapıyoruz,o kişiyi umursamayıp hayatımıza gayet mutlu devam ediyoruz1.suçum olmadığı konusunda çok rahatım.Hasta olduğum gece birlikte çalıştığımablayı 2 kere engelledim.Amir e gitme dayanırım dedim...Ama 3 ncüde gitti bayılacak bu kız ddiye diye....Yani işimi savsakladığım yok....
2.Hayatımda olmasada olur çünkü ailem değilki....Ama tavırlara çok sinir oluyorum
Tecrübeyle sabittirO zaman ne yapıyoruz,o kişiyi umursamayıp hayatımıza gayet mutlu devam ediyoruz
Onları sinir etmenin en güzel yolu ise onların gözünün önünde mutlu olup güle oynaya devam etmek hayatınıza
Arkadaşlığından hayır gelmez onların..
Birincisi, kocasının işine kızıp elalemi düzleyen, kırıp gerçiren insan olgun değildir..
İkincisi, başkasının küslüğünü güden insan da karakterli değildir..
Bana Melek daha sinir bozucu geldi.. En azından Ayşe bir duruş sergilemiş lafını da söylemiş, hiç değilse aranızda münakaşa geçmiş. Özür diler açıklama yapar konu düzelebilir.. Ama Melek neyi açıklayacak? Ayşe ile aran bozuldu ondan mı yanaşmadım diyecek..
Aşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsunBirde hep verici oldum sanırım....
Askitom sarj cihazı
askitom sunu dolaba götür
askitom sakız varmı
askitom bize çay al vs vs
Oldu piremses,masaj da ister misin deseydinizBirde hep verici oldum sanırım....
Askitom sarj cihazı
askitom sakız varmı
Konu sahibi ifşa olmamak için nickname iyle yazıyor,o aşkitom nickname aşkitom sanırımAşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsun
Askitom brnim nick imAşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsun
TEK İNSAN AYŞE DEĞİL...genel olarak da uyumlu bir kişiliğim var...Ama gerçekten iş arkadaşlıği işte kalacak artık gibi....
Aşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsun
Konu sahibi ifşa olmamak için nickname iyle yazıyor,o aşkitom nickname aşkitom sanırım
Kahkahanız bol olsun hanımefendicim de aman bıdığa dikkat edinAy allahım ya öyle bir kahkaha attım ki çişimi kaçırdım hamileyim ben yapmayın bana böyle şeyler bunu aylarca unutmam artık
Ay allahım ya öyle bir kahkaha attım ki çişimi kaçırdım hamileyim ben yapmayın bana böyle şeyler bunu aylarca unutmam artık
Ay bence hiç böyle planlar yapmayın. Spontane yaşayın. Kadını görürseniz şen şakrak günaydın diyin. Belki denk gelirse bi kahve için ara verdiğinizde işe.Ahahha ismimi veremiycii m şekerim ifşa olurum sonram...
bu arada onların sinir olduğu bir kız var.
benimde aram iyi.Bikaç gün mahsus onla mı takılsam
Aman bebişe dikkat
Cidden düşünmekten ve kendime kızmaktan şu sıralar çok yoruldum...Hata bende...nasıl düzeltebilirim inan bilmiyorum.Yani nasıl davransam da insanlar haddini yerini bilse
Birde hep verici oldum sanırım....
Askitom sarj cihazı
askitom sakız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?