Benim yanlışım nerde...

Arkadaşlığından hayır gelmez onların..
Birincisi, kocasının işine kızıp elalemi düzleyen, kırıp gerçiren insan olgun değildir..
İkincisi, başkasının küslüğünü güden insan da karakterli değildir..

Bana Melek daha sinir bozucu geldi.. En azından Ayşe bir duruş sergilemiş lafını da söylemiş, hiç değilse aranızda münakaşa geçmiş. Özür diler açıklama yapar konu düzelebilir.. Ama Melek neyi açıklayacak? Ayşe ile aran bozuldu ondan mı yanaşmadım diyecek..

[Quate="hepii, post: 47427159, member: 672325"]2 yemis, 3 pogaca, 4 cay, 5 gun... Konuyu bu kadar ayrintili bir sekilde anlatmanin manasi nedir? Anlasamiyorsunuz iste.[/QUOTE]
Ne kadar kırıldığımı ve olayların gelişme aşamasını anlattım....Anlaşamıyoruz ve inan anlaşmak istemiyorum artık

O zaman ne yapıyoruz,o kişiyi umursamayıp hayatımıza gayet mutlu devam ediyoruz
Onları sinir etmenin en güzel yolu ise onların gözünün önünde mutlu olup güle oynaya devam etmek hayatınıza

Birde hep verici oldum sanırım....
Askitom sarj cihazı
askitom sunu dolaba götür
askitom sakız varmı
askitom bize çay al vs vs

40 yaşındaki ablanın sözünğ kesip duruyor
Tamam ya sürekli aynı şeyleri söyleme bıktım vs.Kadın alttan alıyor hep.

Melek benim kendi sorunlarım var kafam ona bozuk diyor ama ben anlıyorum Ayşeden ötürü hep...

Askitom sarj cihazı
askitom sakız varmı
Aşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsun

Aşkitom ne be ne kadar yılışık bi kelime yapış yapış samimiyetsiz seviyesiz ayrıca sen milletin domezi misin ki her dediklerini yapıyorsun ah ya ah yapmayın şöyle az kendinize saygınız olsun
Konu sahibi ifşa olmamak için nickname iyle yazıyor,o aşkitom nickname aşkitom sanırım

Askitom brnim nick im
İsmim başka

Sarj yanımda isr veriyorum falan öyle yani

Ay allahım ya öyle bir kahkaha attım ki çişimi kaçırdım hamileyim ben yapmayın bana böyle şeyler bunu aylarca unutmam artık
Kahkahanız bol olsun hanımefendicim de aman bıdığa dikkat edin

Ay allahım ya öyle bir kahkaha attım ki çişimi kaçırdım hamileyim ben yapmayın bana böyle şeyler bunu aylarca unutmam artık

Ahahha ismimi veremiycii m şekerim ifşa olurum sonram...

bu arada onların sinir olduğu bir kız var.
benimde aram iyi.Bikaç gün mahsus onla mı takılsam

Aman bebişe dikkat

Ahahha ismimi veremiycii m şekerim ifşa olurum sonram...

bu arada onların sinir olduğu bir kız var.
benimde aram iyi.Bikaç gün mahsus onla mı takılsam

Aman bebişe dikkat
Ay bence hiç böyle planlar yapmayın. Spontane yaşayın. Kadını görürseniz şen şakrak günaydın diyin. Belki denk gelirse bi kahve için ara verdiğinizde işe.
Bu insanlara dair planlar yapmak bile vakit kaybı, görmezden gelerek hayatınıza devam edin yeter

Cidden düşünmekten ve kendime kızmaktan şu sıralar çok yoruldum...Hata bende...nasıl düzeltebilirim inan bilmiyorum.Yani nasıl davransam da insanlar haddini yerini bilse

bunları umursadığında güç alırlar.umursamayacaksın ki kendini nihmetten saymasın.

Askitom sarj cihazı
askitom sakız varmı

böyle davranan 2 kuru yemişin hesabını yapan mı.

ayse cok sımarık ınanılmaz sınır bozucu salagın tekı
melek de ondan gerı kalmaz ıyı bı ınsan olsa ayseye hata yaptıgını uygun dılle soylerdı
ıkısınden de bı cacık olmaz
sen baska arkadaslar edın bosver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…